Aurora 9

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
jerryj

Aurora 9

#1 Příspěvek od jerryj »

Dobrý den.
Poradíte mi někdo, jak spárovat Auroru 9 s vrtulníčkem Blade mSR nebo s příjmačem AR500? Po přečtení manuálu jsem (hned usnul) ale hlavně nenašel odpověď.
Děkuji
OuvejAchich

#2 Příspěvek od OuvejAchich »

Toto spárovat nelze.
Auroru spáruješ jen s přijímači Hitec, tebou popisované jsou Spektrum.
"Cuiusvis hominis est errare;
nullius nisi insipientis in errore perseverare."
Surgical

#3 Příspěvek od Surgical »

No, nijak, Blade mSR je vybaven integrovaným modulem AR6400, pracujícím na DSM2. Modul systému Spektrum DSM2 pro A9 zatím nejestvuje.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#4 Příspěvek od Milan Nes »

pozor u 2,4 obecně platí že se dají spárovat jen stejné systémy

proto pro tvojí auroru jedině 2,4 přijímače Hi-tec pokud vím tak kopie na ně nejsou takže pouze origo
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
jerryj

#5 Příspěvek od jerryj »

Oúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúúú. Díky
jerryj

#6 Příspěvek od jerryj »

Jde to nějak vyřešit? Mám DSCH5 a Auroru jsem pořizoval jako "top" vysílač za rozumnou cenu. Mrzelo by mě, kdybych si s Bladem nezalítal... :cry:
Surgical

#7 Příspěvek od Surgical »

No, Aurora je slušná vysílačka, ale nikoli "top", taková střední třída, spíš nižší, než vyšší. S Blade mSR si s ní však nezalítáš. Řešení není (ledaže bys pořídil další vysílačku s DSM2).
jerryj

#8 Příspěvek od jerryj »

Díky. A nevíš o alternativě ve stejné cenové hladině (9.000), která je stejně příjemná jako A a dokázala by požadované spárování?
Surgical

#9 Příspěvek od Surgical »

jerryj

#10 Příspěvek od jerryj »

Díky. Asi budu muset promyslet kompromis. A se my líbí a asi... nerad bych ji poslal do kopru. Je mi jen líto, že si s Bladem nezalítám. to opravdu neexistuje možnost? Třeba upgrade HiTecu?
irto

#11 Příspěvek od irto »

jerryj píše:Díky. Asi budu muset promyslet kompromis. A se my líbí a asi... nerad bych ji poslal do kopru. Je mi jen líto, že si s Bladem nezalítám. to opravdu neexistuje možnost? Třeba upgrade HiTecu?

Assan modul do hitecu teoreticky by to tam jit mohlo ma to vymeny modul, nevim neznam nedelal bych.

Vymenit prijimac v bladu a dat do nej elektroniku klasicke heliny blada neznam take.
LV
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od LV »

jerryj píše:Díky. Asi budu muset promyslet kompromis. A se my líbí a asi... nerad bych ji poslal do kopru. Je mi jen líto, že si s Bladem nezalítám. to opravdu neexistuje možnost? Třeba upgrade HiTecu?

To je asi tak, ako keby si do benzínového auta nalial naftu :lol:
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Klubas »

Ahoj, ve vrtulníkách se vůbec nevyznám ale nedá se tam prostě a jednoduše vyměnit přijímač který by byl kompatibilní s Auorou? Omlouvám se jetli je to ve vrtulníkách řešené jinak než v letadlech..
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Surgical

#14 Příspěvek od Surgical »

Viz příspěvek 3 tohodle threadu. V Blade mSR je elektronika integrována do jediného obvodu, na kterém je přijímač, regl pro motor, gyro, dvě lineární serva atd. atd., prostě 5v1 (pět v jednom).
Vyměnit přijímač bez výměny zbytku dost dobře nelze.
Jiná situace je u třeba E-Flite Blade CP Pro apod., kde je klasicky oddělený přijímač, zvlášť serva, zvlášť gyro, tam by pak teoreticky stačilo vyměnit přijímač za kompatibilní se systémem, používaným vysílačkou....
Klubas
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od Klubas »

Aha, dík za vysvětlení :)
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“