Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
imagiag
Kontaktovat uživatele:

#526 Příspěvek od imagiag »

martinit píše:Nejsem si jistej,ted nejsem doma,ale myslim,ze jeden.Az prijdu podivam se.Vim,ze drive byli dva.To me nenapadlo.Jeste sem s nim nebyl venku,tak doufam,ze nebude kratsi dosah.

ja mam prave asi taky tu novejsi (placaty vahadlo) a proti fotkam a videim co jsem videl mam jen jeden drat u anteny, ale jelikoz ten muj set je vubec takovej divnej, tak jsem si rikal ze proste muj cinan nemel dobry den :)
seltino

#527 Příspěvek od seltino »

mám také tu novější verzi, anténa je jedna
martinit

#528 Příspěvek od martinit »

A zkousel jsi dosah?
seltino

#529 Příspěvek od seltino »

dosah jsem nezkoušel, nelítal jsem dál jak cca 30 metrů, protože pak je už těžké rozpoznat,kde je vrtulníček otočný prootže je moc malý..
imagiag
Kontaktovat uživatele:

#530 Příspěvek od imagiag »

seltino píše:dosah jsem nezkoušel, nelítal jsem dál jak cca 30 metrů, protože pak je už těžké rozpoznat,kde je vrtulníček otočný prootže je moc malý..

ja venku taky litam kolem tech 30m a signal bez problemu

zkusil jsem na chvili prehodit ty cepy na cyklice na kratky, a normalne to funguje, vyrazne se zklidni projev (rek bych tak o pulku, neco jako rozdil mezi velkejma/malejma vychylkama), jestli to neni nejaky superzacatecnicky rezim :)

pak jsem zkratil vahadlo a dal tam mensi zavazi z toho extreme kitu (zatim nemam srdce zkracovat tu karbonovou tycku :) ) - konecne se to nemota do sebe, a rapidni ubytek stability nepozoruju (ty velky zavazi byly uz moc liny na me, i kdyz na ven je tam mozna dam)

jeste steluju tahla, abych nemusel mit tak velky trimy jak mam ted, ale obvykle si to spis rozhodim nez zlepsim
corona

#531 Příspěvek od corona »

imagiag píše:
zkusil jsem na chvili prehodit ty cepy na cyklice na kratky, a normalne to funguje, vyrazne se zklidni projev (rek bych tak o pulku, neco jako rozdil mezi velkejma/malejma vychylkama), jestli to neni nejaky superzacatecnicky rezim :)
Kratší čepy jsou pro Colibri V4, deska cykliky je shodný díl.
imagiag
Kontaktovat uživatele:

#532 Příspěvek od imagiag »

corona píše:
imagiag píše:
Kratší čepy jsou pro Colibri V4, deska cykliky je shodný díl.

no dyk rikam zacatecnicky rezim ;)
imagiag
Kontaktovat uživatele:

#533 Příspěvek od imagiag »

jinak na ven jsou ty kratsi vahadla fakt super vec, jak je prostor tak se daji delat veletoce ktery driv stoprocentne koncili padem zpusobenym kolizi vahadla s kabinkou nebo ocasem

zacina me to vnadit na neco mirne vetsiho, asi blade SR nebo neco v te tride, aby clovek nebyl odkazany na naproste bezvetri, ale zas tohle je venku na louce prakticky nerozbitny
nunasjiri

#534 Příspěvek od nunasjiri »

Zkoušel jsem toto:
stisknutim tlacitka pro zmenu modu na zadni strane u anteny se da vysilac resetovat.
Mackal jsem, ale nic. Nakonec jsem ale zjistil, ze se musi zmackout dvakrat RYCHLE po sobe
(nekdy potreba trikrat, stane se ze se jedno zmacknuti nepovede uplne, dokud to nepipne).
Vysilac jednou pipne a lze nastavit serva do pozadovane polohy, ukazatele trimu na displeji
se nehybou, ale serva ano. Takhle je mozne serva vytrimovat do stabilni polohy visu.
Pak stisknout jeste jednou zminovane zadni tlacitko a vse se ulozi

a funguje to.

Ještě dotaz. Chci si koupit kufr co prodávají v Pelikánovi. Ten je původně z dvourotorového Colibri 4, tzn. že má v kufru výřez na druhý rotor.A ted tohle. Je Solo jednorotor větší než dvou, a vejde se mi tam, a budu teda mít místo horniho rotoru z dvourotoru volné?
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
martinit

#535 Příspěvek od martinit »

Uz jste videli na rckingu kovovy upgrade na na nas vrtulnicek?Maji ho tam na Solo pro od firmy extreme.Uz s tim ma nekdo zkusenost?Treba co se hmotnosti tyka?Maji tam cykliku,rotorovou hlavu
winkja

#536 Příspěvek od winkja »

martinit píše:Uz jste videli na rckingu kovovy upgrade na na nas vrtulnicek?Maji ho tam na Solo pro od firmy extreme.Uz s tim ma nekdo zkusenost?Treba co se hmotnosti tyka?Maji tam cykliku,rotorovou hlavu

koukám na to vypadá to luxusně :-) jen mi neni jasne na co se ta hlava přidělává, dyt plastova hlava je jeden kus zaroven s hřídelí ne? (kdyby ne tak se omlouvam za omyl)
jinak našel jsem tam moc zajimavou věc kterou asi koupim... pro nas co štvou těžitka na stabilizatoru... tyčka bez konců 8)
http://www.rcking.eu/solo-pro-i-ii/6667 ... treme.html
NE Solo Pro
seltino

#537 Příspěvek od seltino »

mno tyčla je fajn věc, jenže na její konce stejně musíš dát závažíčka aby měla nějaký efekt....
winkja

#538 Příspěvek od winkja »

seltino píše:mno tyčla je fajn věc, jenže na její konce stejně musíš dát závažíčka aby měla nějaký efekt....

no pokud tam chci pádla tak je to idealní... rozhodně mi to připadne lepší varianta jak odřezávat normalní zavaží

co tak projiždím eshopy tak mě začíná těšit že o Solo Pro se vyvíjí i nové díly, jen mě trocha děsí aby ty Xtreme součástky netáhly prcka k zemi víc
NE Solo Pro
nunasjiri

#539 Příspěvek od nunasjiri »

jen mi neni jasne na co se ta hlava přidělává, dyt plastova hlava je jeden kus zaroven s hřídelí ne? (kdyby ne tak se omlouvam za omyl)

Včera jsem dával novou a jestli se nepletu tak v tom plastu je šroubek.Takže asi jde sundat.

jen mě trocha děsí aby ty Xtreme součástky netáhly prcka k zemi víc

Taky mám obavu z tý váhy..... ale do kovový hlavy asi pújdu.......
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
winkja

#540 Příspěvek od winkja »

Měl bych otázečku, jak prosim vás vyšprtnout ten caplík co drží stabilizator? tlačim na to špendlikem jak jen mužu a ono to ne a ne ven 8)

Ještě otazečka, chci objednat nové díly, vypada to na celou hlavu... prvně jsem si myslel že je chyba v táhlech, ale teď koukám. Ty listy rotoru drží nějáká trubička že? koukám na svoji hlavu a TAKTOby to asi být nemělo co? :D

Našel jsem nový podvozek, hodně lidí si stěžuje že křupe, tento nový očividně jen tak nekřupne :) Celkově tam je mnoho zajímavých dílů už to chce jen výkonnější motorek a baterku s lepší kapacitou
NE Solo Pro
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“