spektrum dx7 antena
spektrum dx7 antena
Ahoj chlapi,
rad bych se zeptal na antenu u spm 7,na sp.webu aeromodelismovirtual jsem nasel zajimavy odkaz,bohuzel onen clovek s nikym nekomunikuje.
Jedna se mi o to,ze se mi neustale lame antena,jedine mozne reseni(podle mne) je upravit antenu kterou je mozne odsroubovat.Myslim si,ze i pro nekoho z Vas to muze byt zajimave,bohuzel nejsem schopen zjistit o jakou konkretni antenu se jedna a kde ji koupit.mela by to byt 2.4 2dbi ale veskere co jsem nasel,jsou prilis male,(wi-fi anteny),mrknete nekdo na odkaz a dejte vedet:
www.aeromodelismovirtual.com/showthread.php?t=5181
rad bych se zeptal na antenu u spm 7,na sp.webu aeromodelismovirtual jsem nasel zajimavy odkaz,bohuzel onen clovek s nikym nekomunikuje.
Jedna se mi o to,ze se mi neustale lame antena,jedine mozne reseni(podle mne) je upravit antenu kterou je mozne odsroubovat.Myslim si,ze i pro nekoho z Vas to muze byt zajimave,bohuzel nejsem schopen zjistit o jakou konkretni antenu se jedna a kde ji koupit.mela by to byt 2.4 2dbi ale veskere co jsem nasel,jsou prilis male,(wi-fi anteny),mrknete nekdo na odkaz a dejte vedet:
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
Re: spektrum dx7 antena
bcnjamall píše:Ahoj chlapi,
Jestli máš na to vybavení tak můžes začít laborovat
2,4G 2db anténa je opravdu ta malá WiFi, rozhodně se mi nezdá ta co je v onom odkaze jako 2db spíš vypadá na 5db - takovou tam rozhodně nedávej
pokud teda nechceš jít cestou pokusů a pádů 
Naposledy upravil(a) RCmichal dne pát 22.04.2011 11:16, celkem upraveno 1 x.
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
bcnjamall píše:nelitam v cesku,tak je mi sumafuk co je u nas povoleno co ne,spis vim prd o tech decibelech a ghz,atd.vsechno se ale preci da odzkouset na zemi,ne????Vsem moc diky
To je jedno, jsetli v Česku nebo ne. Koukal sem na ten odkaz a teepek má svojí dx na vysílacim modulu napsáno 21,1dBm což je tušim totožné s ČR