Maminy,přítelkyně,tchyně.
Maminy,přítelkyně,tchyně.
Pánové trochu odlehčení.
Začíná jaro a ženský potřebují vyvenčit zrovna jako ty naše éra.Zrovna včera chtěla moje drahá (lepší)polovička jest se mnou na letiště.(taky že jela).Moc se mi to nelíbilo protože jsem chtěl zalétnout nový model(Pipera).Jeden nikdy neví co se může stát ,a aby viděla jak jde třeba na čumák několik tisíc a potom doma prudila tak na to jsem neměl náladu.Vysvobodil mě docela velký vítr a i chlapy mě od toho na oko odrazovali.Takže zálet bude jindy a bez maminy.
A jak to chodí u Vás?Nechcou se také podívat dokonce tchyně.U mě je to zatím tchán ale tam je to v pohodě.Ten tomu hoví a baví ho to.Takže i pomůže.Tak se pochlubte.
Začíná jaro a ženský potřebují vyvenčit zrovna jako ty naše éra.Zrovna včera chtěla moje drahá (lepší)polovička jest se mnou na letiště.(taky že jela).Moc se mi to nelíbilo protože jsem chtěl zalétnout nový model(Pipera).Jeden nikdy neví co se může stát ,a aby viděla jak jde třeba na čumák několik tisíc a potom doma prudila tak na to jsem neměl náladu.Vysvobodil mě docela velký vítr a i chlapy mě od toho na oko odrazovali.Takže zálet bude jindy a bez maminy.
A jak to chodí u Vás?Nechcou se také podívat dokonce tchyně.U mě je to zatím tchán ale tam je to v pohodě.Ten tomu hoví a baví ho to.Takže i pomůže.Tak se pochlubte.
Re: Maminy,přítelkyně,tchyně.
Terry píše:Pánové trochu odlehčení.
Naposledy jsme byli spolu na
Vypichu na F3K házedlech. Tam žena brala klukům éra a zkoumala kolik vážej apod.
Úplně nejvíc ulítává na svahování, furt musím doma poslouchat, kdy zas pojedeme na Ranou. Prostě peklo!
Úplně nejvíc ulítává na svahování, furt musím doma poslouchat, kdy zas pojedeme na Ranou. Prostě peklo!
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Já osobně mám 17 roků a přítelkyni nemám. Dnešní holky se zajímaj jen o ty co hulí, pijí, flákaj se po sídlácích a takové zajímavé koníčky
. Mě to nikdy nebavilo a příde mi to jako ztráta času. Na moje modely se chodí někdy koukat mamka, když du dolů a rozbiju to, tak mamka vidí ty tisíce jak se řítí k zemi. Jinak je tolerantní velmi.
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
misty píše:Úplně nejvíc ulítává na svahování, furt musím doma poslouchat, kdy zas pojedeme na Ranou. Prostě peklo!
Coze??? To chci taky? Kde jsi sehnal tak dobry "material"
- Dolfa
- Kontaktovat uživatele:
Tak to já si nemůžu stěžovat. Kluk mi začal lítat loni na podzim , a teď mám strach , že mu budu brzo dělat mechanika!
Lítáme kombat se styrodurovýma poletuchama , a zrovna dneska mi sekl stuhu , ta radost v jeho očích......k nezaplacení.
Mamina s náma taky sem tam zajede na letiště , ale raději má vodu.
Lítáme kombat se styrodurovýma poletuchama , a zrovna dneska mi sekl stuhu , ta radost v jeho očích......k nezaplacení.
Mamina s náma taky sem tam zajede na letiště , ale raději má vodu.
Chlapi můj názor na to je, že je třeba manželky (potažmo přítelkyně) od tohoto koníčku držet trošku stranou, hlavně co se týká finanční stránky. Jsem šťastně ženatý už 5 let (před tím jsem se ženou chodil 7 let). Modelařím asi 4 roky RC, za svobodna upoutance. Manželka je s mým modelařením smířená, ale nemá vůbec páru o tom kolik co stojí, ženský maj totiž ten vzácnej dar začít vše přepočítávat na blůzičky, kostýmky potažmo společné večeře apod. No prostě po letech jsme se dopracovali k tomu že ona můj koníček respektuje, ale radši se nezajímá o to kolik co přesně stojí, já teda toho nezneužívám a na její úkor tento koníček neprovozuji. Třeba dodnes jsem si nepořídil do svých letadel stříďák neb jsem to považoval za fin náročné, teď se situace změnila a letos se budu muset předzásobit do budoucna neboť jsme v 12 týdnu očekávání potomka (já doufám že budoucího modeláře
) a následující roky mě čekají úplně jiné výdaje na které se pochopitelně moc těším. Dneska jsem toho prcka 6,5cm viděl na ultrazvuku a je to silný zážitek, už přemýšlím který model bude pro něj nejvhodnější
)))))).
Tak já taky přidám svojí troškou do mlýna.Moje drahá polovička je řekl bych docela více jak tolerantní.Sice jsem si minulý týden vyslechl asi 10 minutový kárný posudek za to že jsem se ve dveřích objevil s překližkou a prkýnkama balzy ve dveřích ale zase na druhou stranu mi když jsem byl zalítávat svůj nový model tak prej opovaž se jít beze mě:-))))Takže na letišti trávíve s dětma dost času ......čekám že se podaří prcky naočkovat leteckým nadšením a budou lítat i nadospělých letadlech jako taťka....

- flyhawk
- Kontaktovat uživatele:
Taky se troska pridam. Moje pritelkyne to docela bere. Je pravda ze nekdy by mne nejradsi uskrtila hlavne kdyz de vikedn a ja sem cely dny na letisti kde litam jako silenec. Anebo kdyz ji reknu ze mam 2 akupacky, ze kdyz vylitam tak prijdu. My si pod tim predstavime asi 3 az 4 hodky minimalne, podle toho kolik nas je na letisti.Ale ona? Podle toho co sme se bohuzel trocha chytili cekala tak hodinu maximalne. Ale zase nekdy, kdyz chci jit a nemam s kym tak de se mnou a dela mi pomocnika. Hlavne ted se zacal z kategorii RCEJ a tam mi dela jak pomocnika tak casomerice. Take tak. Nastesti do penez mi nevidi jelikoz je to zatim jen pritelkyne ale ma paru o tom co a kolik stoji. Nastesti se na mne jen tak skarede podiva a to vse. Asi si pri tom pomysli: Zase vyhazujes tolik penez za takovy hovadinky, vic co by za to bylo jinejch veci? . .. No a uz sem ji dokonce ucil letat na simu. Docela ji to slo na to ze to nedrzela nikdy v ruce. Bohuzel v realu o tom nechce ani slyset ale tak snad jednou ji zlomim a bude dobre
Vse chce svuj cas a nase drahe polovicky ho potrebuji taky, aby se s tim nasim konickem naucili zit.
Vse chce svuj cas a nase drahe polovicky ho potrebuji taky, aby se s tim nasim konickem naucili zit.
Tak u nas to funguje tak ze se ceka az dolita jeden a pak de litat druhej dokonce ted o vikendu vylizala vic termiky nez ja a nemohl sem ji dostat na zem, dokonce premejslime o vlastnictvi dvou radii aby sme mohli litat spolu a zalitali si oba takze zenska je v poho
ale na uklid modelarskeho bordelu nekdy nadava stejne jako kazda jina
a tohle sem jednou nasel doma po uklidu
z anteny si udelala susarnu

ale na uklid modelarskeho bordelu nekdy nadava stejne jako kazda jina
a tohle sem jednou nasel doma po uklidu
z anteny si udelala susarnu

Já mám tolerantní přítelkymi (na rozdíl od bývalé manželky, která věděla, když si me brala, že sem vrcholový modelář a manželství nepomohlo, že sem kvůli ní a přicházejícím dětem toho nechal). Takže většinou to u nás vypadá na jaře a na podzim tak, že jí po oběde odvezu do zahrady (pochopitelně na opačný konec města, než je klubovna a směr letiště - naštěstí je to malé město), pak jedu do klubu a na letiště a po návratu jedu do zahrady pro ní a pak mi vypráví, co kvete, co plodí a co jak roste a já ji vyprávím co jak letělo, co zase Miro Čelechovský, náš nejfotogeničtéjší kolega
vyvedl nebo rozbil a ukážu jí fotyk v notebooku.
Nejhorší je to ale v létě. Máme totiž společného koníčka, cykloturistiku. Ne moc, jen tak 50-70 km výlety. Takže jednu neděli jedeme na kolo, jednu neděli jedu na letiště. Občas se se mnou zastaví při návratu domů na letišti a občas ji přemluvím na to kolo na sobotu, abych pak mohl v neděli lítat.
Nebo jedu na letiště občas v sobotu sám.
Když zalítávám nový model, radši jsem sám. Přítelkyni u toho nepotřebuju a většinou ani kolegy. moc by mi nepomohli
Nejhorší je to ale v létě. Máme totiž společného koníčka, cykloturistiku. Ne moc, jen tak 50-70 km výlety. Takže jednu neděli jedeme na kolo, jednu neděli jedu na letiště. Občas se se mnou zastaví při návratu domů na letišti a občas ji přemluvím na to kolo na sobotu, abych pak mohl v neděli lítat.
Nebo jedu na letiště občas v sobotu sám.
Když zalítávám nový model, radši jsem sám. Přítelkyni u toho nepotřebuju a většinou ani kolegy. moc by mi nepomohli
Ďusi
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
DepronTeam
Taranis X9D+ (TGY-i6, FC-16),TopmodelCZ Astra, EPP JAK-7, Algol, E-III, B-25
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Na letisti (zvlaste pak v chladnejsich dnech) jsem uz hodnekrat videl tento zalostny vyjev:
Muz modelar - cely rozzareny predvadi "tu krasu" sve zene, ktera jen kouka s protazenym oblicejem. Po chvili znudeneho zirani z ni vypadne: "Me je zima. Jdu si sednout do auta."
Tam pak sedi jako pecka a nevrazive cuci z auta - pokud mozno na opacnou stranu, nez je jeji muz. Jeji vyraz jasne rika, ze na blbejsim miste uz hodne dlouho nebyla. Obcas z auta vyleze a zepta se: "Jak dlouho tu jeste hodlas byt?"
Marna snaha snazit se ji zaujmout efektnim obratem nebo snad dokonce "super zvukem" kolegova motoru.
Cela akce obvykle koncim predcasnym odjezdem a pokazenou naladou. Pokud clovek nema spravne naladenou zenu, pak je holy nesmysl ji brat s sebou na letiste. Takovou zenu to bavi tak maximalne 15 minut a konec.
Muz modelar - cely rozzareny predvadi "tu krasu" sve zene, ktera jen kouka s protazenym oblicejem. Po chvili znudeneho zirani z ni vypadne: "Me je zima. Jdu si sednout do auta."
Tam pak sedi jako pecka a nevrazive cuci z auta - pokud mozno na opacnou stranu, nez je jeji muz. Jeji vyraz jasne rika, ze na blbejsim miste uz hodne dlouho nebyla. Obcas z auta vyleze a zepta se: "Jak dlouho tu jeste hodlas byt?"
Marna snaha snazit se ji zaujmout efektnim obratem nebo snad dokonce "super zvukem" kolegova motoru.
Cela akce obvykle koncim predcasnym odjezdem a pokazenou naladou. Pokud clovek nema spravne naladenou zenu, pak je holy nesmysl ji brat s sebou na letiste. Takovou zenu to bavi tak maximalne 15 minut a konec.