Kolik je v CR modelaru?
- Pavel Urban
- Kontaktovat uživatele:
- Ján Martinusík
- Vosy
- Kontaktovat uživatele:
73
I když slovem "modelář" bych sám sebe rozhodně nenazýval. Spíš se snažím být letcem.
Je to jako s počítačem: Považuju se za uživatele, rozhodně bych se do montáže PC z komponent ani do programování nepouštěl.
I když slovem "modelář" bych sám sebe rozhodně nenazýval. Spíš se snažím být letcem.
Je to jako s počítačem: Považuju se za uživatele, rozhodně bych se do montáže PC z komponent ani do programování nepouštěl.
Sea Bee, 2T 8,5 ccm
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
Mustang P51B (LM), Dualsky 2826/12
Accipiter Badius - Night Flyer, osvětlení
- georg
- Kontaktovat uživatele:
Vosy píše:73
I když slovem "modelář" bych sám sebe rozhodně nenazýval. Spíš se snažím být letcem.![]()
To já zase montáže PC miluju, hrabat se v tý bedně to je taková oddechovka, mám udělaný podsvícení, plno větráčku je to super
kanál: 40 Mhz-81, 54, 53 a 2.4 Ghz Jeti DUPLEX
Modeláři Točná
Modeláři Točná
- Billy Bob Bean
- Kontaktovat uživatele:
- blacklight
79
Já jsem z Rožnova pod Radhoštěm , sám rozhodně nelétám , je tady asi 20 aktivních lidí co fakt létají dost často a nespočet dlaších co někdy doma něco měli a nebo kdysi létali.
Nejdrsnější je když létám kousek od baráku a někdo vždy přijde a ptá se co v tom je za motor , pak co je za vysílač atd. A pak z něj vyleze že létal s větroněm , měl starou modleu atd. Takových je fakt hodně . Skoro mi připadá že každý byl jednou modelář

Já jsem z Rožnova pod Radhoštěm , sám rozhodně nelétám , je tady asi 20 aktivních lidí co fakt létají dost často a nespočet dlaších co někdy doma něco měli a nebo kdysi létali.
Nejdrsnější je když létám kousek od baráku a někdo vždy přijde a ptá se co v tom je za motor , pak co je za vysílač atd. A pak z něj vyleze že létal s větroněm , měl starou modleu atd. Takových je fakt hodně . Skoro mi připadá že každý byl jednou modelář
Katana 3m ZDZ160 a další 3m v přípravě
jn to znám... ale občas ty počty překvapí,to výš ještě za komunystuů a pionýru se hodně modelařilo...blacklight píše:79
Nejdrsnější je když létám kousek od baráku a někdo vždy přijde a ptá se co v tom je za motor , pak co je za vysílač atd. A pak z něj vyleze že létal s větroněm , měl starou modleu atd. Takových je fakt hodně . Skoro mi připadá že každý byl jednou modelář![]()