Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
settswat

#6181 Příspěvek od settswat »

dnes to vidím kolem 14-15 hodiny
paveld

#6182 Příspěvek od paveld »

settswat píše:dnes to vidím kolem 14-15 hodiny

Ty se máš, užijte si to :D
peko.cz

#6183 Příspěvek od peko.cz »

Jsem zpět z daleké ciziny, ale na lítání to pár dnů nevidím. Měl jsem s sebou PROčko a každej den jsem dal min. 4 baterky a teď se už těším na větší stroje!
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
Digis
Kontaktovat uživatele:

#6184 Příspěvek od Digis »

peko.cz píše:Jsem zpět z daleké ciziny, ale na lítání to pár dnů nevidím. Měl jsem s sebou PROčko a každej den jsem dal min. 4 baterky a teď se už těším na větší stroje!

Vítej zpátky. :wink:
Digis
Kontaktovat uživatele:

#6185 Příspěvek od Digis »

Bude někdo na DP mezi 17.00 a 19.00, teď jsem jel kolem a není tam nikdo :(
UCH

#6186 Příspěvek od UCH »

Já možná jo, ale až k té šesté, nevim jak to stihnu, neslibuju.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#6187 Příspěvek od prtka »

Moc práce. Budu rád když ve středu :cry:
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
settswat

#6188 Příspěvek od settswat »

prtka píše:Moc práce. Budu rád když ve středu :cry:
tak to jsme dva
error414
Kontaktovat uživatele:

#6189 Příspěvek od error414 »

tak dneska se me podaril fak paradno kousek, treti let s logem, roztacim motor a najednou regulator vysadil. Laboruju proc to nejede. Odpojil sem baterku, pripojil znova a regl nezahraje tu melodii.

Napadl me spasny napad skusit pripojit jinou baterku, beru do ruky druhou baterku a pripojuju. Nevsiml jsem si ze tu druhou testovaci baterku nepripojuju na draty reglu ale na draty baterky co byla v logu. Rana jak svina, konektory se trosku zkratily.

Takze vysledek je nefunkcni regulator, dve baterky do loga v haji (jedna nova) a popalene prsty.

Sem fakt debil. :(
Logo 600 + spirit
Penax

#6190 Příspěvek od Penax »

error414 píše:...Takze vysledek je nefunkcni regulator, dve baterky do loga v haji (jedna nova) a popalene prsty.

Tak to je tedy dalsi ponauceni. Hold clovek se uci celej zivot. Je mi to uplne jasne. Predstava, ze tak drahej regl odesel je hrozna. Nic mu nebude, jenom nejaka chvilkova indispozice.
Me naposledy pri zkratu uhorely krokosvorky u nabijecky.
Jestli tedy budes nejakou tu baterku vyhazovat, tak ji hod prosim po me. Vsak me znas, jsem takovej mrchozrout.
Digis
Kontaktovat uživatele:

#6191 Příspěvek od Digis »

error414 píše:tak dneska se me podaril fak paradno kousek, treti let s logem, roztacim motor a najednou regulator vysadil. Laboruju proc to nejede. Odpojil sem baterku, pripojil znova a regl nezahraje tu melodii.

Napadl me spasny napad skusit pripojit jinou baterku, beru do ruky druhou baterku a pripojuju. Nevsiml jsem si ze tu druhou testovaci baterku nepripojuju na draty reglu ale na draty baterky co byla v logu. Rana jak svina, konektory se trosku zkratily.

Takze vysledek je nefunkcni regulator, dve baterky do loga v haji (jedna nova) a popalene prsty.

Jsem rad, že nejsem sám debil kdo zkratuje věci. Nasere to mě to povídej. :evil:

Jinak dneska na DP sám, 18°C bezvětří , ale vy toho máte většinou za víkend dost.
UCH

#6192 Příspěvek od UCH »

Errore to je mi líto, taky se mi to stalo, buď v klidu, nejsi sám...roztržitý.
Třeba se ty baterky budou dát rozchodit, teda jestli jsi to nenechal spojený moc dlouho.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
scaly

#6193 Příspěvek od scaly »

Aj, tak to je smůla, však každýmu se to někdy stane....
Easy copter*, MD 500 Hughes-4ch*, Free spirit*, Honey Bee v2, maketa Augusty*- T-rex 450 sport+DX6i, T-rex 600ESP FBL microbeast

Obrázek
error414
Kontaktovat uživatele:

#6194 Příspěvek od error414 »

tak se zda ze regl funguje a ta nova baterka to asi take prezila, clanky se zdaji srovnane, jeste musim preletovat konektory protoze ty se vyparily :D Nejhorsi asi je ze sem si spalil perinku na palcu a bolitu to jako cert, takze si nzalitam nez se to zahoji.
Logo 600 + spirit
oskar 007
Kontaktovat uživatele:

#6195 Příspěvek od oskar 007 »

error414 píše:tak dneska se me podaril fak paradno kousek, treti let s logem, roztacim motor a najednou regulator vysadil. Laboruju proc to nejede. Odpojil sem baterku, pripojil znova a regl nezahraje tu melodii.

Tak to fakt nasere... Jak máš velké to logo? 500že?
www.hrabanek-sroubky.cz
[img]http://alefnula.wz.cz/modely/rcmania/rcheliholics.png[/img]
Zamčeno

Zpět na „Kluby“