Orange

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
juice
Kontaktovat uživatele:

Orange

#1 Příspěvek od juice »

Orange 6-kanál , skúsenosti...
Naposledy upravil(a) juice dne pon 18.04.2011 15:15, celkem upraveno 1 x.
lietať môžeš, ale pristáť musíš ...
dusangg
Kontaktovat uživatele:

Re: Orange

#2 Příspěvek od dusangg »

juice píše:Orange 6-kanál , skúsenosti...

TU máš info, alebo napíš celou vetou, o čo ide.

Lietam s tými druhými RX a neboli problémy, ako keby mali plný dosah. Orange RX so satelitom sú v pohode, aspoň podľa rozhovorov na KVP.
scarabeus

#3 Příspěvek od scarabeus »

K tomu jen toliko:

Spousta lidi s nimi nema problem a ja jim verim. Bohuzel muj kus byl tak vadny, ze at mel nebo nemel antenu, dosah na vode nejakych 120 metru a smitec. Sice je to krasne levny, ale uz tomu neverim. Koupil jsem AR500 a je po problemu. Orange uz mi nesmi do domu.

Pokud nekomu projde test vzdalenosti na 1% vykon a bude mit aspon tech 30 metru, fajn. Ja mel na snizeny vykon metru asi 5.
esu

#4 Příspěvek od esu »

esu píše:

V září 2010 jsem si koupil 6kan, který se prodával v HobbyKing pod číslem RA61E jako DSM2 Compatible Parkflyer 2.4Ghz Receiver. Pracoval a tento typ pracuje dodnes s vysílačem Spectrum DX6i - OK. Na základě toho jsem si před měsícem (29.3.2011) nechal poslat proto ještě jeden přijímač stejného typu, ale ouha. VADNÝ - ZMETEK. Ne, že by nepracoval vůbec, ale jsou potíže se synchronizací po vypnutí. Navíc má oproti předcházející verzi obrácenou polaritu konektorů! Tento typ ale už v odkazu není !!!. Odkazy na "nefunkčnost" mého typu jsou rcgroup.com. Tam jsou uvedeny i rozdíly mezi funkčním a nefunkčním typem RA6AE. Nyní nabízejí typ Orange - pod ORNG6 - pokud má někdo zkušenost dejte vědět.
HLA
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od HLA »

Podler popisu mám ten špatný :-(, mám verzi podle tohoto manuálu:
http://beta.ivc.no/rc_airplane/hobbykin ... ceiver.pdf
Koupený někdy na podzim, stěžovat si nemůžu, vždy se zasynchronizoval.
Raději jsem hned šel udělat zkoušku dosahu s DX7 - se zmáčknutým bind tlačítkem a těch 30 metrů tam jistě je - vysílač v ruce, letadlo položené na zemi - hýbu kormidlem.
Mic-74
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Mic-74 »

Stěmito přijímači ORNG6 jsem rozsekal 2 letadla 2 nezávislé kusy. Dosah ok a si po 3 minutách letu zamrzly a probrali se až na zemi.
Mám asi 5 ks 2 orange a 3 ty druhý 6-kanaly a ty zatím chodí.
rampa_mckvak
Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko

#7 Příspěvek od rampa_mckvak »

No jo no. Nejsme hóld tak bohatí aby jsme kupovali levné věci. Nebo snad jó.
Raději si připlatím za origoš a mám jistotu, že když spadnu, tak vím, že to bylo na ruce. :wink:
Co neubrzdíš neukecáš.
Milan Nes
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Milan Nes »

promin nedalo mi to ... tohle mi prijde jako prikaz na psa ne PROSBA o pomoct a PROSBA o radu ...
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......

KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
b.o.y

#9 Příspěvek od b.o.y »

rampa_mckvak píše:No jo no. Nejsme hóld tak bohatí aby jsme kupovali levné věci. Nebo snad jó.
Raději si připlatím za origoš a mám jistotu, že když spadnu, tak vím, že to bylo na ruce. :wink:

No já jsem teď po roce znovu použil originál AR6200 koupený ve státech a 4 kanály naráz nejedou, když jsem ho zkusil po koupi, tak jely. Po pečlivém zkoumání jsem přišel na to, že je studeňák na konektoru zem mezi 3. a 4. výstupním konektorem, takže funkční zůstal jenom plyn a tuším jedno křidélko. Stát se to ve vzduchu, asi bych byl hodně naštvaný. A to jsem záměrně nekoupil levnou věc.
margol

#10 Příspěvek od margol »

4 kusy včetně satelitu používám v EPP a zatím bez problémů. Dosah ověřený 600m na zemi. Dál ani nelítám. Samozřejmě, že ve spalováku mám AR 7000.
Jako levnější řešení pro levnější letadla mohu ORANGE doporučit.
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“