Když se daří tak se daří - nepovedený zálet

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
Fenius
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od Fenius »

ste mohli to video hodiť aj do rcalbumu
kroxigor

#32 Příspěvek od kroxigor »

Díky všem, za rady a konzultace. Dnešní "opravný" zálet se vydařil.
Jen ještě musím natrénovat přistání jsem strááášně dlouhej.

Speciálně díky Larkovi za ložiska.
Obrázek
EDIT: upraven obrázek
Naposledy upravil(a) kroxigor dne ned 17.04.2011 7:16, celkem upraveno 1 x.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od TERAZKY »

Tak super to mám úprimnú radosť.

Ahoj.
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
kroxigor

#34 Příspěvek od kroxigor »

Díky, ještě to musím trochu poladit.
http://www.youtube.com/watch?v=HqVsQq2xkv0
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
JMalik

#35 Příspěvek od JMalik »

No, dobrý :wink:
Na start si dej trochu směrovky vpravo hned, pak tu výchylku trochu ubírej jak se to začne rozjíždět. Když to necháš na začátku v neutrálu ( viz to video), tak po přidání plynu to má silnou tendenci zatočit vlevo, ty dáš tu směrovku, ale rychle to nabírá rychlost, směrovky je moc........ a pak Ti to takhle kličkuje.
Pokud fouká na přistání z boku (tady v tom případě zprava), tak nestačí jenom kontra směrovkou, protože je to moc v traverzu a na přistání to pak snadno zakopne. Dej křidélka trochu "pod vítr" (tady vpravo) a směrovky vpravo méně. Když pak fouká zboku hodně, tak přistaneš normálně na jedno kolo. Jak to po dosednutí zpomaluje, tak plynule zvětšuješ výchylku křidélek, (klidně až nadoraz) a směr řídíš směrovkou. Nezapomeň pak pojíždět s dotaženou výškovkou na doraz.
kroxigor

#36 Příspěvek od kroxigor »

Díky, trochu problém byl, že vítr byl hodně proměnlivý. Jak v síle tak ve směru, nestíhal jsem to kompenzovat. Mám moc pomalé ruce. Musím víc trénovat levou ochrnutou ruku, jinak to v kuse do vzduchu a na zem nedostanu.
Vladan
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vladan »

Šlo ti to dobře. Já nic ochrnutého nemám a nezdá se mi, že bych to uměl o moc lépe... :P
MX 16S - 35 MHz
Uvidíme, řekl moudrý, oční chirurg ....
Lark

#38 Příspěvek od Lark »

Nemáš za co, pořád ti dlužím. Hlavně že se dílo daří a lítá ti to pěkně. Pilot i kameraman přežili, a to je hlavní :lol: Těď už to bude jenom lepší. Držím palce a hodně pěknejch přistání.
Ancistrus01
Kontaktovat uživatele:

#39 Příspěvek od Ancistrus01 »

Krása :D
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“