Sakra chlapi co děláte? Já vás vůbec nechápu, jsem jenom napsal svůj názor a vy na to prostě reagujete stylem víš hovno až vyrosteš tak povídej - což je z vaší strany docela blbý ne?
OPR:
Díky za nabídku, až budeš mít heli v cajku, dej mi vědět, já se s tebou opravdu moc rád sejdu a poznám tě, ačkoliv to je z HK trochu z ruky.
Za ten oprus se Ti omlouvám ale nebylo to nic osobního - nepatří to sem, omlouvám se oki? Zareagoval jsi na to dobře
Tu story jsem si nevymyslel, nemám důvod, říkám věci narovinu a bez příkras, což se hodně lidem nelíbí.
zdzd:
Klidně si čekej, jak se ti zachce dlouho, já tu mám 6tikanálů vedle sebe hned několik, ale prostě vubec nemam potřebu s tím ted cokoliv delat, jako ZAČÁTEČNÍK do toho nejdu
Ale to mě dostává prostě tady uplně nejvíc, že tu jasně dávám najevo, že jsem taky v kategorii novice, ale vy si tu pořád (někteří už teda snad ne) myslíte, že si hraju na chytráka? To jste tak zabedněný nebo co?
"Když ty máš namířeno do hračkárny a obýváku, tak se nesnaž radit směr těm, kteří chtějí sportovní nářadí a volný prostor."
Ukaž mi zdzd, kde ten borec který tuhle diskuzi založil napsal, že chce sportovní nářadí a já sklapnu paty a budu tě uctívat. Protože bud jsem to přehlídl a pak je vsechno co tu píšu opravdu uplně z jiného lesa, nebo to tam proste nikde není? Já měl za to, že se tu ptá co do začátku ... a řekl jsem svůj názor ... to je celý, ale někteří prostě nejsou schopný to překousnout, nebo snad někde vidíš, že bych doporučoval 4-6 bell na 3D akrobacii

? Chvílema mi přijde že mluvíme o stejné věci, akorát se uplně nechápeme

, respektive se o to někdo ani nesnaží.
Usuzuješ, že mám namířeno do hračkárny, protože se zastávám i menších a jednodušších modelů?
... ale no tak ...
Myslím že daleko lepší a kvalitnější diskuze by to byla, kdyby jste tu vy zkušení popsali konkrétní rozdíly v ovládání a jakých špatných návyků se bude nováček vyvarovat, pokud si vybere to ci ono. melo by to trochu hlavu a patu ale psat to je nahovno to je nahovno tohle o trochu min ale taky na hovno - co to je jako? to si ma udelat nekdo predstavu nejakou?
sry za chyby nemam cas si to cist