T-REX 500 cukání ocasu při plynu těsně pod visením
Musím se také připojit, protože mám stejný problém s cukáním ocasu u Trexe 500. Při létání vše v poho a při visu lehce na obě strany cuká. Došlo k výměně gyr (hitec, logitech a nyní 401). Dělá to už rok. Krtek neměl zájem to řešit, že na tom nic nevidí. Cha cha, na obě strany 2-4cm. Těším se, kdo poradí. Díky P
Mě to dělalo spojení HG 5000 s origo servem, pohon vrtulky řemínkem a regulátor šel v režimu governor. Abych toto kmitání eliminoval, musel jsem dát hodně nízký zisk gyra - 55%, ale pak to přestalo.
Pak jsem dal pohon zadní vrtulky přes kardan a vše se zlepšilo zisk jsem mohl dát na 65%.
Před cca. měsícem jsem vyměnil i gyro (opět za HG5000), ale jinak sestava zůstala (kardan, governor) a vše pracuje jak má, dokonce mohu bez kmitání ocasu nastavit zisk až na 90% - což nemám, ale je příjemné to vědět.
Pak jsem dal pohon zadní vrtulky přes kardan a vše se zlepšilo zisk jsem mohl dát na 65%.
Před cca. měsícem jsem vyměnil i gyro (opět za HG5000), ale jinak sestava zůstala (kardan, governor) a vše pracuje jak má, dokonce mohu bez kmitání ocasu nastavit zisk až na 90% - což nemám, ale je příjemné to vědět.
Spectrum DX6iBlade mSRT-Rex250, T-Rex450PRO, T-Rex500Hyperion 0610i Duo IIa mnoho dalšího.
- Vita_Valke
- Kontaktovat uživatele: