Hlasování pro manželku

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
rdubsik
Kontaktovat uživatele:

Re: Pozor manželka to sleduje

#61 Příspěvek od rdubsik »

Dita píše:Kluci díky za poctivé hlasy. Jste miláčci (někteří, ti rozumní). Tahle ženská nemá krátkou paměť a zprovozní vám diskusi na ok-rimr.com.

.... tak třeba já jsem musel manželce vysvětlovat, proč se nutně musím připojit na internet z jejího mobilu, držím Ti palce.
mbsped

#62 Příspěvek od mbsped »

Tak nejprve dva hlasy pro sedmičku... pak jsem si to dodatečně poctivě prohlídnul a čestný pionýrský,že ta sedma se mi líbí nejvíce...
nunasjiri

#63 Příspěvek od nunasjiri »

Ta teda vede! O prsa to rozhodně není... :D , tak ať máš pokoj na lítání, peru to tam, čus
Nyní: DJI Spark
Dříve: Blade McpX - Phoenix v.3, Dx6i - Toro 600, Toro 900, Blade mQX
flubber
Kontaktovat uživatele:

#64 Příspěvek od flubber »

+1 Ale nebylo by to lepší ve smetišti (v rámci pravidel)?
AR1
Kontaktovat uživatele:

#65 Příspěvek od AR1 »

petas píše:O mých soutěžních příspěvcích nikde hlasovat nelze, protože se zásadně zúčastňuji soutěží, kde rozhoduje ODBORNÁ porota a ne kdejakej lojza z fejsbůku. A nevim proč se tak čílíte? Však jsem nikde nenapsal, že ten návrh č. 7 není pěknej. (ikdyž podle mě není:)) Pouze píšu, že výsledek není, nebude a ani nemůže bejt objektivní... to ten systém hlasování nikdy neumožní, však to tady dokazujete...
Tož se tu navzájem podporujte a mějte se krááásně :lol: Já končím, abych se vás nedotknul :wink:

No vidíš, a když začneš třeba ještě i myslet tak ti dojde, k čemu komunita je.
Screwball671

Re: Pozor manželka to sleduje

#66 Příspěvek od Screwball671 »

RiMr píše:
Dita píše:Kluci díky za poctivé hlasy. Jste miláčci (někteří, ti rozumní). Tahle ženská nemá krátkou paměť a zprovozní vám diskusi na ok-rimr.com.

A SAKRA!!!!

INCOMING!!!!!

One bandit at twenty o' clock, BREAK for christ Rimr BREAK!!!!
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
petas

#67 Příspěvek od petas »

AR1 píše:
petas píše:O mých soutěžních příspěvcích nikde hlasovat nelze, protože se zásadně zúčastňuji soutěží, kde rozhoduje ODBORNÁ porota a ne kdejakej lojza z fejsbůku. A nevim proč se tak čílíte? Však jsem nikde nenapsal, že ten návrh č. 7 není pěknej. (ikdyž podle mě není:)) Pouze píšu, že výsledek není, nebude a ani nemůže bejt objektivní... to ten systém hlasování nikdy neumožní, však to tady dokazujete...
Tož se tu navzájem podporujte a mějte se krááásně :lol: Já končím, abych se vás nedotknul :wink:

Nechceš snad říct, že nemyslím, že? :lol:
Jestli ta vaše komunita znamená to co tu předvádíš, tak té bych členem být nechtěl... sorry :roll: :lol:
vapno.j
Kontaktovat uživatele:

#68 Příspěvek od vapno.j »

...taky jeden, držím palce :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#69 Příspěvek od RiMr »

Všem děkuju a upozorňuju, že jsem rozhodně nechtěl způsobit nějaké negativní emoce. Bral jsem to prostě tak, že komu se bude při pauze u kafča chtít, kukne na to a pokud se mu bude ten návrh líbit tak pro něho třeba zahlasuje. Nebo pro jiný... Nebo vůbec...
To není žádná honorovaná soutěž (aspoň myslím), v podstatě o nic nejde. Manželka ten návrh dělala asi půl hodiny, použila při tom jednu fotku dcery co jsem udělal při testech Sony Alpha SLT A-33 a kupodivu postoupila do finále a poslala mi na tu soutěž link. A tak jsem se, až dneska, o té soutěži dozvěděl. Nepřikládáme tomu žádnou bůhvíjakou váhu, jak já, tak manželka máme pro svoji "ventilaci" svoje hobby weby (já ok-rimr a manželka sijeme-pro-panenky.cz) a toto skutečně není nic jiného, než příjemné překvapení, že její návrh postoupil.
To, že se část tady naší komunity takto vzchopil k podpoře jednoho z nás (v tomto případě mě) je vlastně samostatná záležitost z tohoto vzniklá.
A taky na tom nevidím nic špatného, naopak.

EDIT:
a já za to ještě jednou děkuju a až budu zase odpovídat někomu na dotaz co má dělat s rádiem které se mu úplně pokazilo a má tam SWITCH ERROR a neví co s tím a přitom už VŠECHNO prostudoval a já budu mít zase jednou chuť se na toho lenocha vyrdnout a NEODEPSAT, tak to neudělám a odepíšu... :D
Kontaktovat uživatele:

#70 Příspěvek od were »

RiMr píše:A jak chceš v době facebooku zamezit tomu, aby se lidé v rámci komunitních fór vzájemně podporovali?

Nehledě na to, že rozhodnutí stejně bude výsledkem průniku této ankety a názoru vydavatele (poroty)...

Ja myslim ze on tomu zamezit nechce, ale to neznamena ze se toho chce zucastniti. Ja se omlouvam taky nehlasuju, protoze tyhle akce at lidi nekam zahlasuji nemam rad, protoze presne jak tu bylo receno vetsinou zvitezi ten, kdo to rozhlasi mezi nejvic znamych, coz je dost smutne.
Navic se mi libi jiny navrh a nechci mu skodit, ale zaroven pro nej nebudu hlasovat, protoze skodit Rimrove manzelce uz vubec nechci - naopak drzim moc palce at vyhraje.

Jak psal AR1 o komunite - tak komunita je opravdu od toho aby si pomahala, ale myslim ze v jinych vecech nez prehlasovat nekoho, kdo treba soutezi poctive a o zadnou pomoc nezada - pokud je argumentem to, ze to tak urcite delaji vsichni tak je to podle me dost spatny argument, stejny argument se dal pouzit na omluveni skoro uplne vseho

Pokud si ted bydete myslet, ze jsem hajzl co nechce pomoc kamaradovi modelarovi tim za na neco klikne, tak mi to bude moc lito, ale je to jen o tom ze nechci hlasovat proti nemu a pokud bych hlasoval pro nej hlasoval bych proti svemu presvedceni - ale to RiMr ani nechce, jak psal v uvodu

"No a co! Ty jsi ale mluvka! Kde můžu hlasovat pro tvoje soutěžní příspěvky? ...to bude dobrý, nic si z toho nedělej, my tě chápeme. A teď už mlč."
Tohle jsem nepochopil, to ma byt argumentace? :(
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
jetylo

#71 Příspěvek od jetylo »

čo by človek nespravil pre kľud v rodine (celkom zaujímavý navrh)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#72 Příspěvek od RiMr »

jetylo píše:čo by človek nespravil pre kľud v rodine (celkom zaujímavý navrh)

No, po pravdě řečeno, kdybych věděl co se z toho (zase) vyvrbí, tak bych se na to vyprdnul.
Jenže to by zas člověk nemohl dělat nic...
Kontaktovat uživatele:

#73 Příspěvek od ladaxvx »

Ahoooooj....sice číslo 7 jako takové není mým oblíbencem,(radši 13) ale ta obálka je dobrá...je to tam, rimře...hezký večer Laďa.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#74 Příspěvek od AR1 »

petas píše:
AR1 píše:

Nechceš snad říct, že nemyslím, že? :lol:
Jestli ta vaše komunita znamená to co tu předvádíš, tak té bych členem být nechtěl... sorry :roll: :lol:

Hmmm...ale jo, myslím že chci. To není vaše-naše-moje komunita, to je normální jakákoli komunita, která podpoří svého člena-kolegu-kamaráda a nesoudí ho. Ty s tvými nározy nebudeš členem žádné komunity a tudíž ani nečekej podporu až ji budeš chtít nebo i dokonce potřebovat. Takže se tu hlavně na nic neptej - apropo - proč tu vůbec jsi? Říkal jsi že končíš, tak nebuď srab a drž slovo.
AR1
Kontaktovat uživatele:

#75 Příspěvek od AR1 »

RiMr píše:
jetylo píše:čo by človek nespravil pre kľud v rodine (celkom zaujímavý navrh)

No, po pravdě řečeno, kdybych věděl co se z toho (zase) vyvrbí, tak bych se na to vyprdnul.
Jenže to by zas člověk nemohl dělat nic...

Sorry, já neumím prostě b..a obejít a vždycky se s ním srazím. Samozřejmě jsem to nemusel komentovat, ale oni si potom myslí, že maj pravdu a že nad ně není.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“