RiMr píše:A jak chceš v době facebooku zamezit tomu, aby se lidé v rámci komunitních fór vzájemně podporovali?
Nehledě na to, že rozhodnutí stejně bude výsledkem průniku této ankety a názoru vydavatele (poroty)...
Ja myslim ze on tomu zamezit nechce, ale to neznamena ze se toho chce zucastniti. Ja se omlouvam taky nehlasuju, protoze tyhle akce at lidi nekam zahlasuji nemam rad, protoze presne jak tu bylo receno vetsinou zvitezi ten, kdo to rozhlasi mezi nejvic znamych, coz je dost smutne.
Navic se mi libi jiny navrh a nechci mu skodit, ale zaroven pro nej nebudu hlasovat, protoze skodit Rimrove manzelce uz vubec nechci - naopak drzim moc palce at vyhraje.
Jak psal AR1 o komunite - tak komunita je opravdu od toho aby si pomahala, ale myslim ze v jinych vecech nez prehlasovat nekoho, kdo treba soutezi poctive a o zadnou pomoc nezada - pokud je argumentem to, ze to tak urcite delaji vsichni tak je to podle me dost spatny argument, stejny argument se dal pouzit na omluveni skoro uplne vseho
Pokud si ted bydete myslet, ze jsem hajzl co nechce pomoc kamaradovi modelarovi tim za na neco klikne, tak mi to bude moc lito, ale je to jen o tom ze nechci hlasovat proti nemu a pokud bych hlasoval pro nej hlasoval bych proti svemu presvedceni - ale to RiMr ani nechce, jak psal v uvodu
"No a co! Ty jsi ale mluvka! Kde můžu hlasovat pro tvoje soutěžní příspěvky? ...to bude dobrý, nic si z toho nedělej, my tě chápeme. A teď už mlč."
Tohle jsem nepochopil, to ma byt argumentace?

Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.