Zalétání

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Standak

Zalétání

#1 Příspěvek od Standak »

Ahoj, koupil jsem synovi Sky Lady a první pokusy se nám moc nedaří.
Je někdo (z Prahy) kdo by nám pomohl se zalétáním ? Dík Standa.
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od sreklich1 »

ja jsem z Prahy 9 mam tri modeli akrobaty a letam 5let pokud vam postacim tak se obetuji vym jak jsou tezke zacatky
:D
mpx
Bydliště: Praha 6 Řepy Letiště: Vypich, LMK Kladno Velká Dobrá, kanál č.88 na 40MHz

#3 Příspěvek od mpx »

Ještě napiš z jakého konce. :)
Zao

Re: Zalétání

#4 Příspěvek od Zao »

Standak píše:Ahoj, koupil jsem synovi Sky Lady a první pokusy se nám moc nedaří.
Je někdo (z Prahy) kdo by nám pomohl se zalétáním ? Dík Standa.

Kdyby neco, tak ti muze pomoci dalsi z "devitky" z Letnan. Bohuzel pouze zatim vikendy. Svetlo jeste nestiham z prace :lol:
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
sreklich1
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od sreklich1 »

ja mam ted jarnaky tak kdykoliv jsem z Prahy 9 kyje u Cerneho mostu :D
Standak

#6 Příspěvek od Standak »

Teda tak rychlá pomoc mě upřímně překvapila. Dík všem. Jsem ze šestky. Chtěli jsme se s klukem o víkendu (asi v sobotu) létat na Letné, ale přijedeme klidně na devítku nebo jinam.
mpx
Bydliště: Praha 6 Řepy Letiště: Vypich, LMK Kladno Velká Dobrá, kanál č.88 na 40MHz

#7 Příspěvek od mpx »

Ze šestky jsem taky. Jezdíme létat na modelářské letiště k Velké Dobré a nebo s něčím menším ke Hvězdě (Vypich). Tu Letnou bych ještě zvážil. Neni to tam zrovna moc vhodný pro modely a bývá tam dost lidí kolem ( to u Hvězdy o víkendu taky, takže tam je to spíš na všední dny).
Pokuď by jsi chtěl, tak o víkendu pojedeme s větroni na letiště a klidně ti tam vše zalétám a trošku zasvětím :wink:
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Standak: Jsem rad, ze jsi tu nasel pomoc (viz mail). Tu Letnou bych take moc nedoporucoval. Hvezda se Sky lady bude v pohode, ale vrele doporucuju svezt se s MPX na letiste. Urcite nebudete litovat!
Zvlaste pokud predvede nektery ze sevych rychlovetronu. :wink:
jesterice
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od jesterice »

Taky se přikláním k tomu, že Letná pro začátky moc není. Hezká a bezpečná plocha je i na Holém vrchu v Roztokách u Prahy, což je 10 min. autem od Dejvické. Sekaná louka.....pole....pole...daleko široko nic co se dá rozbít :-)
Vzduchoplavec
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Vzduchoplavec »

Jesterice: Mas pravdu! Do Roztok se na jare chystam podivat. Na podzim jsem se k tomu jiz nedostal. Je to tam dobre i na spalovak?
jesterice
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od jesterice »

Vzduchoplavec píše:Jesterice: Mas pravdu! Do Roztok se na jare chystam podivat. Na podzim jsem se k tomu jiz nedostal. Je to tam dobre i na spalovak?

Mám Holák kousíček od domu. V podstatě na něj vidím a v pohodě se sem s malým a středním spalovákem vejdeš (pokud nemáš obříka). Někdy může zamrzet špatný směr větru....pak natrénuješ přistání na boční vítr ani nevíš jak :-)
Abu
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Abu »

mpx píše: Pokuď by jsi chtěl, tak o víkendu pojedeme s větroni na letiště a klidně ti tam vše zalétám a trošku zasvětím :wink:

O vikendu pojedu taky na V.Dobrou, asi v sobotu (v nedeli ma dost foukat jih, tak bych sel asi kombatit na Vidouli). Mozna pujdu litat i v patek, pokud bude pocasi (mam volno), jeste nevim jestli na Dobrou nebo s necim mensim jen na Vypich.
Uz nebudu na inetu, takze se kdyztak domluvime telefonem (Wroume a Mpx ;-))
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
micgal

Chci se zeptat

#13 Příspěvek od micgal »

Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuju regulator kolikati amperovi? No proste nejaky regulator levnejsi, na letadlo aby to utahlo 600 motor. Diky za odpoved. :D
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“