Zalétání
Re: Zalétání
Standak píše:Ahoj, koupil jsem synovi Sky Lady a první pokusy se nám moc nedaří.
Je někdo (z Prahy) kdo by nám pomohl se zalétáním ? Dík Standa.
Kdyby neco, tak ti muze pomoci dalsi z "devitky" z Letnan. Bohuzel pouze zatim vikendy. Svetlo jeste nestiham z prace
Arrow 3D - ASP S91AGee Bee Sportster - Saito FA6A6M5 ZERO - Saito FA65Pirat (Combat) - ASP 25A
- mpx
- Bydliště: Praha 6 Řepy Letiště: Vypich, LMK Kladno Velká Dobrá, kanál č.88 na 40MHz
Ze šestky jsem taky. Jezdíme létat na modelářské letiště k Velké Dobré a nebo s něčím menším ke Hvězdě (Vypich). Tu Letnou bych ještě zvážil. Neni to tam zrovna moc vhodný pro modely a bývá tam dost lidí kolem ( to u Hvězdy o víkendu taky, takže tam je to spíš na všední dny).
Pokuď by jsi chtěl, tak o víkendu pojedeme s větroni na letiště a klidně ti tam vše zalétám a trošku zasvětím
Pokuď by jsi chtěl, tak o víkendu pojedeme s větroni na letiště a klidně ti tam vše zalétám a trošku zasvětím
Moje modely:
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=69
http://galerie.rcserver.cz/index.php?sum=69
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- jesterice
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec píše:Jesterice: Mas pravdu! Do Roztok se na jare chystam podivat. Na podzim jsem se k tomu jiz nedostal. Je to tam dobre i na spalovak?
Mám Holák kousíček od domu. V podstatě na něj vidím a v pohodě se sem s malým a středním spalovákem vejdeš (pokud nemáš obříka). Někdy může zamrzet špatný směr větru....pak natrénuješ přistání na boční vítr ani nevíš jak
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
mpx píše: Pokuď by jsi chtěl, tak o víkendu pojedeme s větroni na letiště a klidně ti tam vše zalétám a trošku zasvětím
O vikendu pojedu taky na V.Dobrou, asi v sobotu (v nedeli ma dost foukat jih, tak bych sel asi kombatit na Vidouli). Mozna pujdu litat i v patek, pokud bude pocasi (mam volno), jeste nevim jestli na Dobrou nebo s necim mensim jen na Vypich.
Uz nebudu na inetu, takze se kdyztak domluvime telefonem (Wroume a Mpx
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
Chci se zeptat
Chci se zeptat na motor rady 600 jaky potrebuju regulator kolikati amperovi? No proste nejaky regulator levnejsi, na letadlo aby to utahlo 600 motor. Diky za odpoved.