Bezpádlo BeastX Microbeast
-
Mad_Box
- Kontaktovat uživatele:
No zakopávání taktéž nepozoruji a to jsem bestii testoval v helinách od 200 do 600.
A co se týče 530 tak právě ty serva mi připadaj oproti savoxům mnohem plynulejší. Se savoxy jsem měl problém že bylo viditelné jejich občasné kmitnutí kolem neutrálu když se snažily vyrovnat vůli.
A co se týče 530 tak právě ty serva mi připadaj oproti savoxům mnohem plynulejší. Se savoxy jsem měl problém že bylo viditelné jejich občasné kmitnutí kolem neutrálu když se snažily vyrovnat vůli.
Raptor E700 (MSH Brain)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
MiniProtos (miniVbar 5.2)
- avalanche8
Prosim poradte kde je chyba,na sniperoj2 fbl se servama ds 510 chce po me bestie na 6st. kratsi paku serv cikliky,ale ta uz neda do vyrezu,s tema standartne dodavanejma to nejde vubec so moc dlouhe,jak to resit?pilovat ram se me nechce a neni zaruceno ze to nebude drit primo o servo,chjo 
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
avalanche8 píše:Prosim poradte kde je chyba,na sniperoj2 fbl se servama ds 510 chce po me bestie na 6st. kratsi paku serv cikliky,ale ta uz neda do vyrezu,s tema standartne dodavanejma to nejde vubec so moc dlouhe,jak to resit?pilovat ram se me nechce a neni zaruceno ze to nebude drit primo o servo,chjo
Nestaci prehodit cep na pace do jine dirky ? MB kontroluje pouze vychylku serva, nepozna jestli realne tam mas tech 6 stupnu. Jde tam spis o to, aby mely serva dostatecnou rozlisovaci schopnost - vyuzit jeho plny rozsah.
Spirit System
- avalanche8
- avalanche8
- avalanche8
Tak paky vklidu drobatko sem skrabnul i ram,+- 11stupnu bme bohate staci,ale ted me trapi optymalizace piuruat a jak to poznat,kamarad ma bestii na minititanou a prej mu ciklika chodi jinak,tak fakt nevim no,mate prosim tip jak to zjistit?
LOGO 600SE/Vbar 5,3 silverline/JIVE80Hv/TB solid 690/Futaba T14Sg
- Kenny McCormick
Vymenil som serva za DS530 na 450PRO, hlava 3G
Ale mam problem
Ked nastavim 6st /svieti cervena/ v menu bod "J", nenastavim v dalsom menu "K" +-11 stupnov na kolektive. Maximalne 8,5st
Ked nastavim na 7,3st v bode "J", aby zasvietila modra, nastavim kolektiv na +-11, ale nejak mi to stale obmedzuje uhly na cyklike, po ukonceni nastavenia mam na cyklike len 6st.
Je to normalne?
Pritom v menu bod "L" mam maximalne vychylky, co to da.
Dal som rovnaku dlzku paky ako som mal s HD1810 - 12,5mm
Nechapem tomu... Nepametam kolko som mal predtym s HD servami, ale iste viac.
Ak tych 6st. nenastavim, resp. z nastavenia vyjdem potvrdenim tlacidla na beaste bez zrovnania cykliky, tak mam vychylky maximalne a nastavim kolektiv na +-11, a na cyklike mam potom +-15st.
Skusal som kratsie paky na servach, 10mm, pri 6st zasvieti sice modra v bode "J" ale tie vychylky potom su este horsie/mensie/. Kolektiv sa nastavit neda a cyklika vyjde tak na +-3,5. Uz som z toho zufaly...
EDIT- tak teraz som to este raz nastavil, "J" modra 7,5st, "K" kolektiv +-11, cyklika po nastaveni vysla 8,3st.
Zajtra to vyskusam ako to leti ked sa bude dat, ked dobre, tak sa na to vykaslem...
Ale mam problem
Ked nastavim 6st /svieti cervena/ v menu bod "J", nenastavim v dalsom menu "K" +-11 stupnov na kolektive. Maximalne 8,5st
Ked nastavim na 7,3st v bode "J", aby zasvietila modra, nastavim kolektiv na +-11, ale nejak mi to stale obmedzuje uhly na cyklike, po ukonceni nastavenia mam na cyklike len 6st.
Je to normalne?
Pritom v menu bod "L" mam maximalne vychylky, co to da.
Dal som rovnaku dlzku paky ako som mal s HD1810 - 12,5mm
Nechapem tomu... Nepametam kolko som mal predtym s HD servami, ale iste viac.
Ak tych 6st. nenastavim, resp. z nastavenia vyjdem potvrdenim tlacidla na beaste bez zrovnania cykliky, tak mam vychylky maximalne a nastavim kolektiv na +-11, a na cyklike mam potom +-15st.
Skusal som kratsie paky na servach, 10mm, pri 6st zasvieti sice modra v bode "J" ale tie vychylky potom su este horsie/mensie/. Kolektiv sa nastavit neda a cyklika vyjde tak na +-3,5. Uz som z toho zufaly...
EDIT- tak teraz som to este raz nastavil, "J" modra 7,5st, "K" kolektiv +-11, cyklika po nastaveni vysla 8,3st.
Zajtra to vyskusam ako to leti ked sa bude dat, ked dobre, tak sa na to vykaslem...
Naposledy upravil(a) Kenny McCormick dne stř 06.04.2011 22:32, celkem upraveno 2 x.
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
- pkotatko
- Kontaktovat uživatele:
avalanche8 píše:Tak paky vklidu drobatko sem skrabnul i ram,+- 11stupnu bme bohate staci,ale ted me trapi optymalizace piuruat a jak to poznat,kamarad ma bestii na minititanou a prej mu ciklika chodi jinak,tak fakt nevim no,mate prosim tip jak to zjistit?
Pro optimalizaci piruet máš jen dvě možnosti nastavení. Jak tu kdysi výstižně popsal krtek2k :
Najedeš do menu a deska se ti sklopí směrem třeba k lednici. Otáčíš helinou okolo hl. hřídele a deska musí pořád zůstat sklopená k lednici. Pokud se ti sklopení desky otáčí jakoby do protipohybu, je to špatně.
Bell 206, Mi-8, nejaka letadla, Jeti DS-16
- avalanche8