Tenis s Quadrocopterou

Aby těch modelářských kategorií nebylo zbytečně moc. Když se to dotýká modelaření, ale nenašli jste zde specializované fórum. Taková témata vložte sem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Gartik

Tenis s Quadrocopterou

#1 Příspěvek od Gartik »

hanz

#2 Příspěvek od hanz »

Nádherné, to by som nečakal že je to v dnešnej dobe už možné.
Dobrá nálada nevyřeší všechny vaše potíže, ale nasere tolik lidí, že stojí za to si ji udržet . JAN WERICH
viki.pec
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od viki.pec »

No za rok si profi tenisti už ani neškrtnou :lol:
zdekar

#4 Příspěvek od zdekar »

Tak ještě kdyby si ty míčky dokázaly i sbírat a bude to dokonalé :D
OPTIC 6 2,4Ghz Assan
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od TomasC »

viki.pec píše:No za rok si profi tenisti už ani neškrtnou :lol:

Tak bych to tedy neviděl. Video pěkné, ale tak na úrovni třetí hodiny žáčků.

Ještě musí natrénovat podání: http://www.youtube.com/watch?v=yXL-gtksKY8 :wink:
Drondys

#6 Příspěvek od Drondys »

TomasC píše:Ještě musí natrénovat podání: http://www.youtube.com/watch?v=yXL-gtksKY8 :wink:

Tohle chytit ta quadrocoptéra tak by se jí z toho šváby v palubní elektronice vytrhaly z plošňáků. :D :D :D

Na videu viz tento odkaz se zas někdo s quadrocoptérou učí hrát na klávesách a taky je to sotva na žáčka začátečníka, který má do Mozarta ještě hóódně daleko.

Na videu viz tento odkaz nebo viz tento odkaz jsou zas začátky taneční výuky několika quadrocoptér, kterým to jde o něco lépe než té na klávesách, ale do tanečního mistrovství mají pořád daleko.

Nebo třeba na videích viz další odkazy se quadrocoptéry připravují na kariéru žongléra a akrobata v cirkuse.

Na dalším videu viz tento odkaz je quadrocoptéra v bludišti s inteligentním autopilotem a ten borec co tam s ní pobíhá v bludišti s vysílačkou ji neřídí, jen je přípraven převzít řízení na ruku v případě, že by autopilotovi hráblo. :D
helifish

Re: Tenis s Quadrocopterou

#7 Příspěvek od helifish »

No tenhle příspěvek jsem sem poslal já pod jinym jménem vlákna a na smetiště ( kde je jiz zrušeny ) no ale budiž. Jinak robutci jsou to sikulove spousta z nas by to nedala ani kdyby je ridila rádiem - tedy vcetne mne. :)
TRex500, letadla AMR - Ultimate,VA models - Trinity, Ultimate, FMS - MSX v2, rádio Horus X10
boboland
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od boboland »

helifish píše:
No tenhle příspěvek jsem sem poslal já pod jinym jménem vlákna a na smetiště ( kde je jiz zrušeny ) no ale budiž. Jinak robutci jsou to sikulove spousta z nas by to nedala ani kdyby je ridila rádiem - tedy vcetne mne. :)

15 asistentov, asi 20 vykonnych PC, milion € a preco by ta neslo :)
TomasC
Site Admin
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od TomasC »

helifish píše:No tenhle příspěvek jsem sem poslal já pod jinym jménem vlákna a na smetiště ( kde je jiz zrušeny ) no ale budiž.

Ale trošku pozdě. V st 30. březen, 2011 16:13. Tak nač mít duplicitní vlákna :-)
Odpovědět

Zpět na „Ostatní“