Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
buki

#181 Příspěvek od buki »

Na stránkách výrobce serva normálně má. Jak komplet, tak motorek s převodem bez elektroniky. Takže je jenom naši prodejci nedovezli.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#182 Příspěvek od František Koudelka »

ja sem serva taky nekde videl ale uz nevim kde, nejkay anglicke stranky tusim
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
prochel
Kontaktovat uživatele:

#183 Příspěvek od prochel »

buki píše:Na stránkách výrobce serva normálně má. Jak komplet, tak motorek s převodem bez elektroniky. Takže je jenom naši prodejci nedovezli.
tak trošku upřesnění na stránkách výrobce se serva objevily ale ještě nejsou skladem bohužel
ale jinak už se i u nás v ČR řeší držáky listů a v dohledný době budou zdarma k výměně - to je velmi pozitivní zpráva
více info na mých stránkách
buki

#184 Příspěvek od buki »

Prosím tě můžeš mi toto vysvětlit. To mi hlava nebere, co tím chtěl básník říci, cituji:
Tímto se omlouváme se za tuto nepříjemnost. Horizon Hobby, Inc. a distributor ASTRA, spol. s r.o. se zříká veškeré záruky, odpovědnosti za škody a případných nároků spotřebitele uplatněné po zveřejnění tohoto servisního bulletinu.
Dík
prochel
Kontaktovat uživatele:

#185 Příspěvek od prochel »

buki píše:Prosím tě můžeš mi toto vysvětlit. To mi hlava nebere, co tím chtěl básník říci, cituji:
Tímto se omlouváme se za tuto nepříjemnost. Horizon Hobby, Inc. a distributor ASTRA, spol. s r.o. se zříká veškeré záruky, odpovědnosti za škody a případných nároků spotřebitele uplatněné po zveřejnění tohoto servisního bulletinu.
Dík
to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit
buki

#186 Příspěvek od buki »

To jsem pochopil, ale co mají dělat ostatní, co nečtou net a nevědí to a co už ti, kteří to na vadné gripy rozmlátili? Odpovím za tebe - mají holt smůlu. Ale aspoň, že to výrobce po celosvětovém upozorňování uživatelů konečně uznal a mění.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#187 Příspěvek od prochel »

buki píše:To jsem pochopil, ale co mají dělat ostatní, co nečtou net a nevědí to a co už ti, kteří to na vadné gripy rozmlátili? Odpovím za tebe - mají holt smůlu. Ale aspoň, že to výrobce po celosvětovém upozorňování uživatelů konečně uznal a mění.
odpovídat za mě nemusíš , ti co na gripy spadli tak dostanou zdarma nový to je snad příjemná zpráva ne :D
a z vlastní zkušenosti vím že jeden pád vrtulník nijak nezničí
buki

#188 Příspěvek od buki »

Nemyslel jsem to ve zlým.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#189 Příspěvek od prochel »

buki píše:Nemyslel jsem to ve zlým.
to neřeš mě teď momentálně se...... že nemám serva , a náhradit to zatím nejde alespoň sem na nic nepřišel
a nejhorší je že se udělalo hezky a všehny heliny sem během tří dnů rozflákal a nemám sčím lítat asi se dám na autíčka :D :D :D
buki

#190 Příspěvek od buki »

To by tě brzo omrzelo. Jó začátky jsou těžký, ale pak je to paráda, když se přestanou klepat ruce a člověk si to jen blaženě užívá a padá jen zřídka na svoji blbost při kravení.
pns

#191 Příspěvek od pns »

[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit[/quote]

hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?
EVIL IS BACK 15.5.2012
zablabla

#192 Příspěvek od zablabla »

pns píše:[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?[/quote]

no tak nějak.
nebo ti přibalí dva dobré gripy a vyměň si je, ......a nebo je ukecáš aby to udělali oni.
P.S: taky to nemusíš kupovat :cry: :cry: ale ony ty záruky jsou stejně pofiderní, takže tohle všecno jsou spíše jen právní kličky co kdyby.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
prochel
Kontaktovat uživatele:

#193 Příspěvek od prochel »

pns píše:[quote="prochel]to je strašně jednoduchý ode dneška se na gripy záruka nevztahuje protože už to víš a máš si na to dát pozor a vadné gripy vyměnit
hele takze ty vrtulniky co jsou ted na prodejnach, nebo co sem prijdou jako nova zasilka, jsou v podstate vadny vyrobek a prodejce by je meli stahnout, neprodavat nebo tak neco, ne?[/quote]
no to asi ne ne, k vrtulníku by jsi měl zdarma dostat(až te da bude dostupná) sadu nových gripů s písmenem B nachápu proč by se měli stahovat vždyť jim nic neni
hergot kurňa chlapi vždyť jsme modeláři tak takovou maličkost jako je uprava gripů zvládnem nebo snad ne, jen si teď vzpomínám kolik měl dětských nemocí první Protos 500, měkký plastový rám ,špatný ložiska, občas zlobila volnoběžka a dětský nemoci se vychytali a jaká je to dneska helina a to samý je i s Bladem mCP X , vychytají se dětský nemoci a pak bude jen ku radosti vždyť lítá úžasně a jako tréninkový stroj a na odreagování na dvorku je úžasnej :)[/quote]
zablabla

#194 Příspěvek od zablabla »

prochel píše:....vždyť jim nic neni.....

ale je........., jinak by z toho nebyl takový cirkus a nedávali by tu sadu gripů zdarma. Tohle není tunning, tohle je zajištění bezpečného provozu.
Kdyby v tom nebylo pro výrobce pár potenciálních nepříjemností tak se na všechno vyprdli na v tichosti udělali nové gripy jako ND.
Nejde jen o to, že se vrtulník může rozpadnout.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
buki

#195 Příspěvek od buki »

Máte pravdu oba, ale to je tak asi vše. Zlatý český ručičky si poradí. Opravdu brečet nad "rozlitým mlíkem" nemá cenu a smysl. Přece to děláme, že nás to baví.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“