Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#166 Příspěvek od Gattor »

buki píše:Projíždím celou sekci na RCgroups - Micro heli - Blade mcpX- tam je to někde. Musíš to projet, přesně nevím. Nepochopím proč jsem nejdou dát přímo fotky jako na mojehobby.cz?Tam je to tak jednoduchý.

aha, to je skoda. kdyby to nekde nekdo objevil oficialne (ne forum), dejte prosim vedet.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#167 Příspěvek od Gattor »

tak jsem s tim konecne byl na velkem prostranstvi. no to je parada. s msr nesrovnatelna. opravdu se to chova dokonale. lital jsem na listy pro rychly let, ale teda ta rychlost... odhadem jsem lital kolem 60km/h a otocky, souvraty, vse naprosto dokonale. a to misty i dost fouklo. diky absenci strachu si s tim dovolim veci, ktere s nicim jinym a jeste me vrtulnik nezklamal. opravdu potlest vyrobci.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
petsild
Kontaktovat uživatele:

fix

#168 Příspěvek od petsild »

Gattor píše:
buki píše:Projíždím celou sekci na RCgroups - Micro heli - Blade mcpX- tam je to někde. Musíš to projet, přesně nevím. Nepochopím proč jsem nejdou dát přímo fotky jako na mojehobby.cz?Tam je to tak jednoduchý.

aha, to je skoda. kdyby to nekde nekdo objevil oficialne (ne forum), dejte prosim vedet.

Nezoufej... zde je oprava přímo od HH, dostanem celou novou hlavu označenou na gripech B :) jenom zaráží opravu řeší 2x podložka mezi ložisky no uvidíme.
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=290981&page=2
http://petsild.rajce.idnes.cz
T-Rex450Pro,MCPXBL,P-51,Pulse1600,F-16,L-39Vasafan 65,Xeno,BF-109
DX7
mike97
Kontaktovat uživatele:

#169 Příspěvek od mike97 »

Chtěl bych se zeptat, jestli je tento vrtulník vhodný pro začátečníka? Nechce se mi kupovat předešlá verze. Mám to jen na odreagování (provozuji rc auta a bude letadlo). Chtěl bych to mít, ale asi taky ven. Tak se rozmýšlím jestli toto, předešlá verze, blade sr nebo blade mcx2? Co myslíte? Díky
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#170 Příspěvek od František Koudelka »

no vida....tak vyrobce uz to snad vyresi

dle meho nazoru pro zacatecnika ten vrtas bude hodne ostry...ale ja s nim nelital..nech si poradit od zkusenejsich a hlavne od tech co uz ho maji
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
mike97
Kontaktovat uživatele:

#171 Příspěvek od mike97 »

Tak e-flite (nevím jak přesně se to píše) je tak nejkvalitnější, tak proto ty věci od něj. Ok, já si taky říkal, že už bude asi pro zkušenější... Tak půjdu asi do msr nebob sr...
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Re: fix

#172 Příspěvek od Gattor »

petsild píše:
Gattor píše:

Nezoufej... zde je oprava přímo od HH, dostanem celou novou hlavu označenou na gripech B :) jenom zaráží opravu řeší 2x podložka mezi ložisky no uvidíme.
http://www.helifreak.com/showthread.php?t=290981&page=2

super, dekuju.
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#173 Příspěvek od Gattor »

mike97 píše:Chtěl bych se zeptat, jestli je tento vrtulník vhodný pro začátečníka? Nechce se mi kupovat předešlá verze. Mám to jen na odreagování (provozuji rc auta a bude letadlo). Chtěl bych to mít, ale asi taky ven. Tak se rozmýšlím jestli toto, předešlá verze, blade sr nebo blade mcx2? Co myslíte? Díky

pokud by to byl tvuj prvni vrtulnik, pak jednoznacne doporucuju Blade mSR nebo SR. tohle uz nic neodpousti, ale venku lita velice dobre. navic mSR ted bude spousta lidi prodavat (tak jako ja), takze to bude za dobrou cenu.
František Koudelka
Kontaktovat uživatele:

#174 Příspěvek od František Koudelka »

ja msr mel a byla supr, vydrzela opravdu vsechno....pak jsem ji prodal protoze zacina sezona a ja chci vice letat s velkym 3D, ale i tam...dnes jsem se o tom presvedcil je porad strach....a tak nejaky zivi simulator by neuskodil.....mam policeno presne na tohle mcpx....na zacatek je asi ale msr lepsi...pomerne stabilni...a hlavne hodne vydrzi
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#175 Příspěvek od gamer007 »

No vida, gripy budou do zásoby :lol: . Konečně jsem vyřešil vibrace a můžu lítat i s normálníma listama. Bylo to hlavně vaklem na desce cykliky, vyjela mi podobně jako u Msrka, ale nedrží zatlačená zpět. Takže jsem to vzal trochu prasácky a přilepil to sekundákem. A vono to funguje, dneska jsem ho řádně prohnal a je to fakt super strojek, jen to chce už něco umět...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#176 Příspěvek od prochel »

gamer007 píše:No vida, gripy budou do zásoby :lol: . Konečně jsem vyřešil vibrace a můžu lítat i s normálníma listama. Bylo to hlavně vaklem na desce cykliky, vyjela mi podobně jako u Msrka, ale nedrží zatlačená zpět. Takže jsem to vzal trochu prasácky a přilepil to sekundákem. A vono to funguje, dneska jsem ho řádně prohnal a je to fakt super strojek, jen to chce už něco umět...
no a já jsem ho dneska rosekal , zahradní krb neuhnul, a serva jsou definitivně včudu, už blbly a teď nefungujou dvě , musím to nějak vyřešit jako náhradní díl nejsou , jsem koukal že tam možná budou pasovat motorky s msr , no uvidíme taková škoda ,
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#177 Příspěvek od gamer007 »

To je divný že serva nejsou jako ND, přitom jsou jinak než u Msr a teda díl Msrka použít nejde. To by měl asi výrobce nějak pořešit. Jak to teda máš řešit, koupit nový Mcpx? No snad motůrek ze serva Msr nějak přepájíš, držim palce...
Futaba T8FG,GT3C
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#178 Příspěvek od Gattor »

prochel> no jo, serva nejsou. to jsem z toho blazen. napis az to nejak vyresis (a uprimnou soustrast).

gamer007> jak vypadala ta cyklika? vaklalo to nejak, bylo to poznat okem?
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#179 Příspěvek od gamer007 »

Jj okem to šlo poznat. Stačilo to mít smontovaný a zkoušet vůli od listu, vaklovalo to mezi vnitřkem ložiska a plastovým kroužkem čepů. Tak o 0,5mm se to mohlo hejbat nahoru dolu, takže jsem to zafixoval a fakt to pomohlo. Už v Jičíně jsem koukal u Prochyho, že tam takovou vůli neměl...
Futaba T8FG,GT3C
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#180 Příspěvek od Gattor »

tak super, diky za postreh.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“