Blade MCPX

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
prochel
Kontaktovat uživatele:

Re:

#136 Příspěvek od prochel »

tak tady je malé videjko z poletování venku za mírného větříku a je tam krásně vidět jak originál baterka nestíhá , ke konci letu se vrtulník po obratu celej rozklepe http://www.youtube.com/watch?v=kphezBYEBIM
dneska dorazila hyperionka tak sem na ní zvědavej zítra testnu a dám info
a tady ještě pár foto s večerní oblohy http://www.prochymodel.estranky.cz/fotoalbum/vrtulniky/blade-mcp-x/8.html
kiny

#137 Příspěvek od kiny »

No měl toho poměrně málo..cca 20 baterek...10 pádů+ 2 pády větší.. ložiska jsem nekontroloval....ale vím to,že se vytrhnul šroubek z hřídelky a uletěl i s gripem...No uvidím co dál...asi to koupím jako náhradní díl a budu doufat,že když ty ložiska otočím a zakápnu šroubek,že to bude oki.
Minititan E325,DX6i,Phoenix,Blade MCPX,Gaui 200V2
Vladimir7
Kontaktovat uživatele:

Re:

#138 Příspěvek od Vladimir7 »

prochel píše:tak tady je malé videjko z poletování venku za mírného větříku a je tam krásně vidět jak originál baterka nestíhá , ke konci letu se vrtulník po obratu celej rozklepe http://www.youtube.com/watch?v=kphezBYEBIM
a tady ještě pár foto s večerní oblohy http://www.prochymodel.estranky.cz/fotoalbum/vrtulniky/blade-mcp-x/8.html

Martine koukám na to video, nezdá se mi, že by to bylo jen baterkou. Otáčky nijak výrazně neklesnou. Spíš bych to tipoval na závadu elektroniky, respektivě servo výškovky.
Walkera 4G6 - BeastXTrex 250se - BeastXRicco SE - BeastXTrex 450 Pro - MiniVBarLogo 500se - VBar
zablabla

Re:

#139 Příspěvek od zablabla »

[quote="Vladimir7
Martine koukám na to video, nezdá se mi, že by to bylo jen baterkou. Otáčky nijak výrazně neklesnou. Spíš bych to tipoval na závadu elektroniky, respektivě servo výškovky.[/quote]

Taky bych se podíval, jestli někde na cyklice nebo servech nejsou mechanické vůle.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#140 Příspěvek od gamer007 »

To se klepe asi každýmu. Když dám listy s výstupkama, tak je to OK. Jen s nima zas nejde moc akrobatit, když jdu na záda tak ulítne vrtulka i když to dám s citem. Jinak to ale drží, bomba se s tím osmičkuje na zádech...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#141 Příspěvek od prochel »

pánové potřebuji poradit, vim je to ostuda ale....., chtěl jsem vyskoušet tu setovou DX4 , už se stím se........ celý odpoledne a nemůžu to za boha spárovat pořád mi nefunguje cyklika , prostě místo aby se zvedala tak se naklápí jen na jednu stranu, ta DX4 nějak nemaká , když to spáruji se svou JR tak není problém , ale ten návod s tím blikáním nějak nechápu ať skouším co skouším nejsem schopen na to přijít , prostě když to dneska nespáruji tak neusnu :D :D :D :D :D
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#142 Příspěvek od gamer007 »

S tim já neporadim, myslim, že ti co tu píšou maj taky bnf. Ale zajímalo by mě, jak makaj ty Hyperionky a jestli jsou stejný konektory...
Futaba T8FG,GT3C
prochel
Kontaktovat uživatele:

#143 Příspěvek od prochel »

gamer007 píše:S tim já neporadim, myslim, že ti co tu píšou maj taky bnf. Ale zajímalo by mě, jak makaj ty Hyperionky a jestli jsou stejný konektory...
konektor je právě jiný je stejnej jak na MSR , díky tomu že se dneska se...... stou DX4 tak sem se na test Hyperionky nedostal
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#144 Příspěvek od Gattor »

prochel píše:pánové potřebuji poradit, vim je to ostuda ale....., chtěl jsem vyskoušet tu setovou DX4 , už se stím se........ celý odpoledne a nemůžu to za boha spárovat pořád mi nefunguje cyklika , prostě místo aby se zvedala tak se naklápí jen na jednu stranu, ta DX4 nějak nemaká , když to spáruji se svou JR tak není problém , ale ten návod s tím blikáním nějak nechápu ať skouším co skouším nejsem schopen na to přijít , prostě když to dneska nespáruji tak neusnu :D :D :D :D :D

promin, nechce se mi to psat znova. dej si stranku 4 tohoto vlakna. parovani jsem tam popsal. na blikani tam nize take reaguju.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
prochel
Kontaktovat uživatele:

#145 Příspěvek od prochel »

Gattor píše:
prochel píše:pánové potřebuji poradit, vim je to ostuda ale....., chtěl jsem vyskoušet tu setovou DX4 , už se stím se........ celý odpoledne a nemůžu to za boha spárovat pořád mi nefunguje cyklika , prostě místo aby se zvedala tak se naklápí jen na jednu stranu, ta DX4 nějak nemaká , když to spáruji se svou JR tak není problém , ale ten návod s tím blikáním nějak nechápu ať skouším co skouším nejsem schopen na to přijít , prostě když to dneska nespáruji tak neusnu :D :D :D :D :D

promin, nechce se mi to psat znova. dej si stranku 4 tohoto vlakna. parovani jsem tam popsal. na blikani tam nize take reaguju.
to sem čet a tak sem to dělal a nic bohužel nic, teď sem to dělal asi pětkrát a kolektiv prostě nefunguje všechno ostatní jo
Gattor
Kontaktovat uživatele:

Re:

#146 Příspěvek od Gattor »

prochel píše:tak tady je malé videjko z poletování venku za mírného větříku a je tam krásně vidět jak originál baterka nestíhá , ke konci letu se vrtulník po obratu celej rozklepe http://www.youtube.com/watch?v=kphezBYEBIM

to klepani znam. delalo mi to kdyz koncila baterka. mel jsem povylezle ozubene kolecko. domacknul jsem. ale jestli za to mohlo to kolecko nevim. zkus se podivat (zatahnout za gripy nahoru a nebo pootocit gripy), jestli ho take nemas povylezle. normalne to neni videt.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#147 Příspěvek od Gattor »

prochel píše:
Gattor píše:

to sem čet a tak sem to dělal a nic bohužel nic, teď sem to dělal asi pětkrát a kolektiv prostě nefunguje všechno ostatní jo

a kdyz zmacknes throttle hold, vyjede ti cyklika nahoru? pokud ne (zacne blikat, tj. throttle hold funguje), pak ti bohuzel nedokazu pomoci. me to dle postupu funguje :(
lexlutor

#148 Příspěvek od lexlutor »

Zdravím, tak po společném úsilím s Prochym jsem konečně spároval heli a teď bych se chtěl optat, jak aktivovat TH...když sepnu ten přepínač trainer po zapnutí heli tak sice se to chová tak, že kolektiv jde bez plynu, ale po sepnutí přepínače TH se neroztáčí...máte nějaký postup?

Díky.))
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#149 Příspěvek od gamer007 »

Neřešíte někdo jak nabít baterky v autě? Jasný, že by šlo píchnout to na velkou nabíječku, ale to je nepraktický. Chtělo by to adapter do zapalovače na 6V a 1,5A, na takový nějak nemůžu narazit. Nevíte?
Futaba T8FG,GT3C
Gattor
Kontaktovat uživatele:

#150 Příspěvek od Gattor »

lexlutor píše:Zdravím, tak po společném úsilím s Prochym jsem konečně spároval heli a teď bych se chtěl optat, jak aktivovat TH...když sepnu ten přepínač trainer po zapnutí heli tak sice se to chová tak, že kolektiv jde bez plynu, ale po sepnutí přepínače TH se neroztáčí...máte nějaký postup?

Díky.))

throttle hold je potreba stisknout nekolikrat do 1 vteriny (3-4x). proste to rychle mackej, dokud se modra led na vrtulniku nerozsviti stabilne modre (tim je throttle hold vypnut a muzes letat). plyn pri tom musi byt stazen na nulu.
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“