ty baterky tam nepasujou jsou větší, já jen čekám až dorazí ty hyperiony snad budou lepší a hlavně levnější, ta setová nabíječka není špatná cca 30minut nabito , chce to ale víc baterekFrantišek Koudelka píše:nedalo by se dohnat lepsi baterii?..a jak ta nabijecka na tom je?nedaly by se ty baterky nabijet nabijeckou od msr...ctyri najednou?
Blade MCPX
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
jeste prosim te jakym proudem to nabijis tech 30minut...nabijecka od msr co jsem se docetl ma 0.3A, mam pocit ze baterka na msr se nabijely taky tak nejak....30..35 minut...tahle ma vesti kapacitu tak i kdyby hodinku...muzu nabit vsechny ctyri najednou na misto ctyr zvlast po 30minutach..to jsou dve hodiny
a hlavne ta nabijecka frci na ctyri velke monoclanky...muzu nabijet kde se mi zachce
a hlavne ta nabijecka frci na ctyri velke monoclanky...muzu nabijet kde se mi zachce
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
setová nabíječka 0,7AFrantišek Koudelka píše:jeste prosim te jakym proudem to nabijis tech 30minut...nabijecka od msr co jsem se docetl ma 0.3A, mam pocit ze baterka na msr se nabijely taky tak nejak....30..35 minut...tahle ma vesti kapacitu tak i kdyby hodinku...muzu nabit vsechny ctyri najednou na misto ctyr zvlast po 30minutach..to jsou dve hodiny
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
Tak přihodím také info
. Oproti MSR je to určitě živější..první baterky jsem si jen zvykal ve visu,ale už je to lepší.Je fakt,že když se pokusím o pěknou osmičku v obýváku tak to končí havárkou..což s MSR jsem si lítal v obýváku i osmičky po zadu...hihi no začínám vlastně skoro od znova...ale ono to půjde za chvilku.Jinak pádů mám za 10 baterek asi 8,ale je to tím,že se snažím dělat- létat věci jako s MSR.Zatím všechno drží..ložiska,listy..nic zničeného,ale posunuje se mi hlavní ozub.kolečko po hlavní hřídeli..no ale kapka vteřinového lepidla udělá pořádek .... jen si myslím,že bude problém nacházet ty táhla od gripů...venku skoro nemožné.No zkusím to nějak vymyslet.Jinak doba výdrže baterky ve visu cca 6-7 min.(zkoušeno na obě baterky).Lehké poletování cca 5 min.Žádnou divočinu jsem zatím nezkoušel a tak je klidně možné,že ty 3 min.budou sedět,ale to musím vyzkoušet až venku nebo v hale.Zatím jsem naprosto spokojený s tímto mixérem a jako real simulátor bude složit skvěle:))
Minititan E325,DX6i,Phoenix,Blade MCPX,Gaui 200V2
tak to jsem rad, ze s tim nemam plne ruce prace jen ja
byl jsem to dnes prolitnout venku. docela foukalo, ale kupodivu blade drzi. vis udrzi proti vetru sam (!), pri letu je to trochu horsi, ale da se. kazdopadne mi stacilo 5x5m na osmicky a hlavne to lita opravdu dokonale. zadne rozdily v otaceni vpravo a vlevo jako tomu bylo u msr. proste fakt parada. posloucha na slovo. jen je pro me doma (zatim) 3x3 metry proste malo. msr to stacilo.
ale letovy projev je nesrovnatelny. proste mcpx je uplne jinde, nez msr.
byl jsem to dnes prolitnout venku. docela foukalo, ale kupodivu blade drzi. vis udrzi proti vetru sam (!), pri letu je to trochu horsi, ale da se. kazdopadne mi stacilo 5x5m na osmicky a hlavne to lita opravdu dokonale. zadne rozdily v otaceni vpravo a vlevo jako tomu bylo u msr. proste fakt parada. posloucha na slovo. jen je pro me doma (zatim) 3x3 metry proste malo. msr to stacilo.
ale letovy projev je nesrovnatelny. proste mcpx je uplne jinde, nez msr.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
František Koudelka píše:Prosil bych o srovnani s msr...je na tom taky tak dobre s odolnosti....co ovladatelnost...
srovnani jsem napsal o prispevek vyse a co se tyce odolnosti, tak u msr jsem nikdy nerozbil list. u tohodle mrnouse uz jo. je tam mene mechaniky, takze by mel byt odolny dostatecne, ale ty listy me utvrdily v tom, ze mcpx je na tom s odolnosti lehce hur nez msr. ale za to co ziskas to opravdu stoji. a i tak to bude tak 1 poskozeni na 10 padu.
T-Rex 500 ESP (GP780), T-Rex 450 Pro (MicroBeast), T-Rex 250 (FM), Blade mCPx - DX7
tobě ty baterky fakt vydržej 6-7 minut???kiny píše:Tak přihodím také info. Oproti MSR je to určitě živější..první baterky jsem si jen zvykal ve visu,ale už je to lepší.Je fakt,že když se pokusím o pěknou osmičku v obýváku tak to končí havárkou..což s MSR jsem si lítal v obýváku i osmičky po zadu...hihi no začínám vlastně skoro od znova...ale ono to půjde za chvilku.Jinak pádů mám za 10 baterek asi 8,ale je to tím,že se snažím dělat- létat věci jako s MSR.Zatím všechno drží..ložiska,listy..nic zničeného,ale posunuje se mi hlavní ozub.kolečko po hlavní hřídeli..no ale kapka vteřinového lepidla udělá pořádek .... jen si myslím,že bude problém nacházet ty táhla od gripů...venku skoro nemožné.No zkusím to nějak vymyslet.Jinak doba výdrže baterky ve visu cca 6-7 min.(zkoušeno na obě baterky).Lehké poletování cca 5 min.Žádnou divočinu jsem zatím nezkoušel a tak je klidně možné,že ty 3 min.budou sedět,ale to musím vyzkoušet až venku nebo v hale.Zatím jsem naprosto spokojený s tímto mixérem a jako real simulátor bude složit skvěle:))
tak máš asi nějaký jiný ať dělám co dělám po třetí minutě už to nelítá jen se to tak nějak klepe
- František Koudelka
- Kontaktovat uživatele:
me ty tri minuty pripadaji taky malo....ja letal s msr tak nejak normalne tech 6..7minut...mozna i vice....myslim ze pri visu a beznem poletovani by to pet minut dat melo, ale nevim no..nekdo tu pise ze ano nekdo ze ne...takze nemuzu soudit...co se poskozeni tyka tak listy asi jo...na msr jsem si koupi do rezervy ale nikdy jsem je nepotreboval...zato tam bylo padlo....to bylo dokonce jako nahradni dil k vrtulniku...tady zase padlo neni....myslim ze to bude tak na stejno ..listy, ocas, lyziny a ty tahla..asi..jak pisete, hlavni hridel pokud vim z internetu je karbonova..to by melo byt ok...a nevim jak hridelky a ty gripy...zda se to nebude nejak ohybat nebo lamat....taky ty loziska....kazdopadne padat by se melo minimalne....a kdyz uz tak to tady asi nebude uplne jak to msr ale i tak velice slusne.....mam na ten vrtulnik zalusk 
Nezlob se Béďo, já mám dneska špatnej den
jestli jedete někdo zítra do Jičína na helislet tak můžete stopovat beru ho tam http://www.valdickabrana.wz.cz/František Koudelka píše:me ty tri minuty pripadaji taky malo....ja letal s msr tak nejak normalne tech 6..7minut...mozna i vice....myslim ze pri visu a beznem poletovani by to pet minut dat melo, ale nevim no..nekdo tu pise ze ano nekdo ze ne...takze nemuzu soudit...co se poskozeni tyka tak listy asi jo...na msr jsem si koupi do rezervy ale nikdy jsem je nepotreboval...zato tam bylo padlo....to bylo dokonce jako nahradni dil k vrtulniku...tady zase padlo neni....myslim ze to bude tak na stejno ..listy, ocas, lyziny a ty tahla..asi..jak pisete, hlavni hridel pokud vim z internetu je karbonova..to by melo byt ok...a nevim jak hridelky a ty gripy...zda se to nebude nejak ohybat nebo lamat....taky ty loziska....kazdopadne padat by se melo minimalne....a kdyz uz tak to tady asi nebude uplne jak to msr ale i tak velice slusne.....mam na ten vrtulnik zalusk
buki píše:Takový-to vrtulník je o kvalitě letového projevu a né o odolnosti. Pokud chcete srovnávat odolnost tak nepadejte a nebo nelítejte vrtulníky. To není nic ve zlém, ale takto porovnávat vrtulník proti hračce je nesmysl.
promin, nejak jsem te asi nepochopil. co je spatneho na srovnavani msr a mcpx (at uz z jakehokoli pohledu, ne jen z pohledu odolnosti)? a ktery z nich je vlastne hracka?
oběGattor píše:buki píše:Takový-to vrtulník je o kvalitě letového projevu a né o odolnosti. Pokud chcete srovnávat odolnost tak nepadejte a nebo nelítejte vrtulníky. To není nic ve zlém, ale takto porovnávat vrtulník proti hračce je nesmysl.
promin, nejak jsem te asi nepochopil. co je spatneho na srovnavani msr a mcpx (at uz z jakehokoli pohledu, ne jen z pohledu odolnosti)? a ktery z nich je vlastne hracka?