Zklamání z DealExtreme
mám za tri roky zhruba 45 zásielok /objednával som kolegom, spolupracovníkom/, niektoré okolo dolára, /niektoré dokonca rozdelilo samo DX a odoslalo naraz v 2 baleniach, pričom v jednom balení bola koncovka za 0,5 dolára/bez registrácie a prišli do poslednej bodky...
A momentálne čakám 2 zhruba s rovnakým dátumom /keramický nožík kolegyni/...
Momentálne to chodí 4-6/7 týždňov.
A momentálne čakám 2 zhruba s rovnakým dátumom /keramický nožík kolegyni/...
Momentálne to chodí 4-6/7 týždňov.
Pred mesicem sem si objednal modelarske i nemodelarske veci. Mimo jine i BT USB dongle at si muzu mobil pripojit k netbooku. Dorazilo to ve 4.tem tydnu od objednani a k memu udivu sem cumel jenom na prazdny obal BT donglu. Prazdny vyloupnuty obal - asi ho cinan pri baleni potreboval vic nez ja. Tohle se mi stalo poprve, ale jinak zasilky z DX vzdy dorazi. Nak
A nebo někdo na čestné poště ???Nakadah píše:Pred mesicem sem si objednal modelarske i nemodelarske veci. Mimo jine i BT USB dongle at si muzu mobil pripojit k netbooku. Dorazilo to ve 4.tem tydnu od objednani a k memu udivu sem cumel jenom na prazdny obal BT donglu. Prazdny vyloupnuty obal - asi ho cinan pri baleni potreboval vic nez ja. Tohle se mi stalo poprve, ale jinak zasilky z DX vzdy dorazi. Nak
Ja tiež nakupujem (aj) na DX, zatiaľ všetko prišlo v poriadku, niekedy skôr, niekedy neskôr, ale prišlo. Čo ma však štve, že keď sa raz niekde píše, že tovar je skladom, tak človek predpokladá, že naozaj skladom je. No a potom kľudne môže čakať aj mesiac, kým to pošlú, lebo sa ukáže, že to - samozrejme- skladom nie je.
Nechcem najnovší Mercedes za cenu Favoritky, cena za tovar je jedna vec, niečo sa oplatí, niečo nie, cena za dopravu (v prípade DX samozrejme nulová) hovorí tiež čosi o podnikateľskej stratégii, ako samozrejmosť by som ale bral férovosť informácií. Ono ja si na niektoré veci kľudne počkám aj ten mesiac, kým to naskladnia, ale musí to tam byť jasne uvedené, nemám rád, keď ma niekto ťahá za nos. Jedna vec je náhoda, alebo nevyspytateľná situácia (napríklad už viac ako mesiac čakám na nejakú maličkosť kúpenú v HK cez eBay, keď som ich kontaktoval s tým, že mi zásielka ešte neprišla, tak sa pekne ospravedlnili a vraj...
1. - po Čínskom novom roku sa nakopili balíky, riešia ich v poradí (ešte stále),
2. - na letisku v HK vraj prišlo v nejakom logistickom sklade k požiari Li-Pol batérií, následkom sú omnoho dôslednejšie kontroly.
Správnosť informácií môžem iba tipovať, ale aspoň sa ozvali, na tretí deň. DX dosť často na žiadosti o info nereaguje...
Mimochodom, HobbyKing má v tomto u mňa tiež jedno veľké mínus, tovar naskladňujú každých x dní (jedna informácia, ktorá je tam v pohode aj dva mesiace a tovar nikde), potom sa to zmení na "dodávka začiatkom februára", potom koniec februára, v strede marca a tak ďalej. Na priamu otázku o dostupnosti nereagujú. Niekedy si pripadám, akoby som kupoval v internetovom obchode na Slovensku.
Jozef
Nechcem najnovší Mercedes za cenu Favoritky, cena za tovar je jedna vec, niečo sa oplatí, niečo nie, cena za dopravu (v prípade DX samozrejme nulová) hovorí tiež čosi o podnikateľskej stratégii, ako samozrejmosť by som ale bral férovosť informácií. Ono ja si na niektoré veci kľudne počkám aj ten mesiac, kým to naskladnia, ale musí to tam byť jasne uvedené, nemám rád, keď ma niekto ťahá za nos. Jedna vec je náhoda, alebo nevyspytateľná situácia (napríklad už viac ako mesiac čakám na nejakú maličkosť kúpenú v HK cez eBay, keď som ich kontaktoval s tým, že mi zásielka ešte neprišla, tak sa pekne ospravedlnili a vraj...
1. - po Čínskom novom roku sa nakopili balíky, riešia ich v poradí (ešte stále),
2. - na letisku v HK vraj prišlo v nejakom logistickom sklade k požiari Li-Pol batérií, následkom sú omnoho dôslednejšie kontroly.
Správnosť informácií môžem iba tipovať, ale aspoň sa ozvali, na tretí deň. DX dosť často na žiadosti o info nereaguje...
Mimochodom, HobbyKing má v tomto u mňa tiež jedno veľké mínus, tovar naskladňujú každých x dní (jedna informácia, ktorá je tam v pohode aj dva mesiace a tovar nikde), potom sa to zmení na "dodávka začiatkom februára", potom koniec februára, v strede marca a tak ďalej. Na priamu otázku o dostupnosti nereagujú. Niekedy si pripadám, akoby som kupoval v internetovom obchode na Slovensku.
Jozef
-
were
- Kontaktovat uživatele:
Me taky vzdy vsechno dorazilo v pohode, libi se mi jak postovne opravdu neresi, i kdyz jsem objednal tri veci najednou, posilali je postupne hned jak jim prisli, takze jednu jsem mel doma do tydne, druha prisla asi za tri tydny a treti cca za mesic a pul - vsechno dobre zabalene a v poradku
Obejdnaval jsem tam i pro zname co nemaji poresene platby do zahranici, nechaval to rovnou poslat na jejich adresu a taky do vzdycky driv ci pozdeji bez problemu dorazilo, takze ja mam zkusenost dobrou
Obejdnaval jsem tam i pro zname co nemaji poresene platby do zahranici, nechaval to rovnou poslat na jejich adresu a taky do vzdycky driv ci pozdeji bez problemu dorazilo, takze ja mam zkusenost dobrou
Nejlépe to nosí nad hlavou a ještě ke všemu směrem do slunce.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Nejlepší investice jsou peníze vyhozené do vzduchu.
Žádný učený ještě z nebe nespadl.
Máte někdo zkušenosti, jak interpretovat tracking? Já tam mám 13.3 arrival at transit office of exchange a departure from transit office of exchange v SHENZHEN, 15.3 arrival at transit office of exchange a 16.3 departure from outward office of exchange, ale tohle je už bez udané location. Měl by to být nějaký celní úřad, netušíte, přes kolik jich to jde? Já bych si tipnul, že jen přes dva, v Číně a ČR, ale to už by to tady mělo být.