hydro foam..........
- slunek1
- Kontaktovat uživatele:
Pro upřesnění-rozřezal jsem desku XPS Roofmate tl. 50mm na 6 mm desky a z toho stavěl.Je z toho spousto materiálu za pár kaček.Metr stojí asi 150kč.Výsledek je zde: http://slunek1.rajce.idnes.cz/Polaris/
,,,
dac píše:V OBI jsem koupil nějaký STARLON se to jmenuje za 250 kč 10 ks v balíku tl.6 a 3 mm.Z jedné strany drážkovany.Drážky trošku přejedu smirkem a přetáhnu One Time a je to celkem dobré.Navíc se mi zdá pevnější než depron a váhově stejný.Nalepil jsem 3 milimetrový zespodu na polarise a zdá se že to hodně zpevnilo.Při tvrdším přistání na ledě se motor s výškovkou neulomil.Z 6 mm jsem postavil MIG 29 (rc.group) na kterého jsem potřeboval 2 blotny tj.50 kč 200 g holý drak.Depron 6 mm 120 kč.
Koupím ten starlon depron je zbytečně drahej.........
Co je ten one time,to neznám:-)?
Jirka
maxpod
to jsem dneska koupil v hornbachu za 150vočí 3mm desky-balení, 6mm neměli.Chci k sobě 2 ,3mm desky slepit,takovej pokus,ale čím?:-)
Jako že se to zpevní a nebudu muset vkládat uhlík........... .
4ím lepit a je to dobrej nápad?
Napadl mě epoxid...
Jako že se to zpevní a nebudu muset vkládat uhlík........... .
4ím lepit a je to dobrej nápad?
Napadl mě epoxid...
hydro foam
Stavim to také z materiálu na podkládání pod plovoucí podlahy a lepim to
UHUPOREM nebo PUREXEM spoje překytnu šlehaným tmelem a přebrousím
výsledek je celkem slušný tak jsem postavil už několik modelů.
UHUPOREM nebo PUREXEM spoje překytnu šlehaným tmelem a přebrousím
výsledek je celkem slušný tak jsem postavil už několik modelů.
- slunek1
- Kontaktovat uživatele:
Re: re.
Malinko jsem to ředil vodou.Drží dobře na sněhu.Ve vodě jsem s tím ještě nebyl,ale neměl by být problém.Barva je to vodostálábbbooo píše:Slunku a ředil jsi ho,neoprýskává se?Co to dělá ve vodě,v poho?
Jirka