Změna vysílačky.
- Agilebastard
- Agilebastard
Takže myslíš že by to mohlo stačit ,protože tam je rozdíl kolem 2500 kc mezi Dx6 a 7 a prosimtě kde najdu nějaký vysvětlení co t jsou letový řežimy a nastavení mixu je to pro mě španělská vesnic. A vlastně nevím podle jakých hledisek bych měl nebo mám vybírat tu vysílaku.Protože zase nechci koupit něco abych se pak toho těžko nezbavoval.Ale pokud to pak stačí i na nějaký 3D tak bych to asi mohl koupit.
S DX6 můžeš lítat i akrobacii,DX6 má jen dva letové režimy notmal a IDE1 pro normální let a i pro akrobačku , v rádiu nepotřebuješ nastavovat žádný mixy ty už jsou v přenastavený, budeš nastavovat křiku plynu,kolektivu,ATV, reversy serv atd to tady nebudu všechno vypisovat stejně určitě nevíš co k čemu jeAgilebastard píše:Takže myslíš že by to mohlo stačit ,protože tam je rozdíl kolem 2500 kc mezi Dx6 a 7 a prosimtě kde najdu nějaký vysvětlení co t jsou letový řežimy a nastavení mixu je to pro mě španělská vesnic. A vlastně nevím podle jakých hledisek bych měl nebo mám vybírat tu vysílaku.Protože zase nechci koupit něco abych se pak toho těžko nezbavoval.Ale pokud to pak stačí i na nějaký 3D tak bych to asi mohl koupit.
DX6 jako start do modelařiny určitě stačí ale pokuď nekoukáš na prašule tak DX7 je určitě lepší
Agilebastard píše:Takže myslíš že by to mohlo stačit ,protože tam je rozdíl kolem 2500 kc mezi Dx6 a 7 a prosimtě kde najdu nějaký vysvětlení co t jsou letový řežimy a nastavení mixu je to pro mě španělská vesnic. A vlastně nevím podle jakých hledisek bych měl nebo mám vybírat tu vysílaku.Protože zase nechci koupit něco abych se pak toho těžko nezbavoval.Ale pokud to pak stačí i na nějaký 3D tak bych to asi mohl koupit.
On tam už není rozdíl 2500, ale 1100. Viz kostka:
http://kostkamodelcentrum.cz/obchod.aspx?hledej=dx
- Agilebastard
prochel píše:S DX6 můžeš lítat i akrobacii,DX6 má jen dva letové režimy notmal a IDE1 pro normální let a i pro akrobačku , v rádiu nepotřebuješ nastavovat žádný mixy ty už jsou v přenastavený, budeš nastavovat křiku plynu,kolektivu,ATV, reversy serv atd to tady nebudu všechno vypisovat stejně určitě nevíš co k čemu jeAgilebastard píše:Takže myslíš že by to mohlo stačit ,protože tam je rozdíl kolem 2500 kc mezi Dx6 a 7 a prosimtě kde najdu nějaký vysvětlení co t jsou letový řežimy a nastavení mixu je to pro mě španělská vesnic. A vlastně nevím podle jakých hledisek bych měl nebo mám vybírat tu vysílaku.Protože zase nechci koupit něco abych se pak toho těžko nezbavoval.Ale pokud to pak stačí i na nějaký 3D tak bych to asi mohl koupit.
...DX6 jako start do modelařiny určitě stačí ale pokuď nekoukáš na prašule tak DX7 je určitě lepší
Pokud nekoukáš na prašule a hobby tě chytlo, tak kup rovnou něco pořádného a to třeba Futaba 8FG
bavarianDemon 3X a 3SX
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
SAB Goblin + JETI DS16 + XNova motor + Kosmik
- Agilebastard
- Agilebastard
Už mám Msr 3. měsíc,doma létám v místnosti kolem 5 m2 a když nefouká chodím ven a zkouším rychlejší klopený zatáčky a osmičky venku ale to je zatím divočina protože občas foukne a to je pak mazec ho uklidnit ,prosimtě na co bych se měl soustředit a nastavit na vysílačce až to spáruji teda až příjde ,doufám že zítra............. 
DX6 som v ruke nikdy nedržal. Podľa návodu to ale bude určite jednoduché a verím že veľmi podobné ako na DX8.
Postup bude tipujem takýto: Na DX6 si zmeníš typ modelu z Acro na Heli (z výroby je nastavené Acro). Na otázku Data will be reset dáš Yes. Cylika sa na pozadí nastaví na 1 Servo Normal. To je ok. DX6 vypneš. Na helinu pripojíš baterku, počkáš cca 5 sek. kým sa rozbliká. Na DX6 stlačíš a budeš držať tlačidlo Bind a DX6 zapneš. Tlačidlo Bind budeš držať kým sa helina nespáruje s DX6 (mSR začne trvalo svietiť na modro). Potom pustíš Bind, odpojíš baterku od mSR, znovu ju napojíš a môžeš lietať. Žiadne nastavenia nie je potrebné meniť aby to vzlietlo ale samozrejme fantázii sa medze nekladú.
Postup bude tipujem takýto: Na DX6 si zmeníš typ modelu z Acro na Heli (z výroby je nastavené Acro). Na otázku Data will be reset dáš Yes. Cylika sa na pozadí nastaví na 1 Servo Normal. To je ok. DX6 vypneš. Na helinu pripojíš baterku, počkáš cca 5 sek. kým sa rozbliká. Na DX6 stlačíš a budeš držať tlačidlo Bind a DX6 zapneš. Tlačidlo Bind budeš držať kým sa helina nespáruje s DX6 (mSR začne trvalo svietiť na modro). Potom pustíš Bind, odpojíš baterku od mSR, znovu ju napojíš a môžeš lietať. Žiadne nastavenia nie je potrebné meniť aby to vzlietlo ale samozrejme fantázii sa medze nekladú.
T8FG, T-REX 600 ESP, T-REX 450 Sport, DX8, mCPX, mSR, Phoenix, Raytronic C60
- Agilebastard