AXN Floater-Jet (hobbycity.com)

Začínáte nebo chcete začít s letadlem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#541 Příspěvek od ferulik »

Sledovanie naskladnenia mam nastavene,ale objednane to nemam.Stale vaham ci ist do toho alebo nie(Beta/AXN).Cena je super,ale mohli by byt na to aspon nahrad.diely.
bulvic

#542 Příspěvek od bulvic »

Nevím, jestli jsem "neobjevil Ameriku" :D, ale děti v Číně začaly vyrábět už i holé AXN, nebo jen s motorem:

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16568

http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... duct=16568

ferulik: oboje je momentálně skladem, kdyby jsi z toho neměl strach, tak si ho můžeš dostavět doma
bulvic

#543 Příspěvek od bulvic »

...doubled...
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#544 Příspěvek od ferulik »

ferulik: oboje je momentálně skladem, kdyby jsi z toho neměl strach, tak si ho můžeš dostavět doma[/quote]

Jasné že nemám strach,dať to dokopy nie je problém.
Vďaka za echo a dobrú informáciu !Sledovanie som mal nastavene pre PNP verziu a ta je stale backorder.
Už som to objednal ako ARF aj s potrebným vybavením a niečo som ušetril cez swarm.
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#545 Příspěvek od ferulik »

...double...
TERAZKY
Kontaktovat uživatele:

#546 Příspěvek od TERAZKY »

ferulik píše:ferulik: oboje je momentálně skladem, kdyby jsi z toho neměl strach, tak si ho můžeš dostavět doma

Jasné že nemám strach,dať to dokopy nie je problém.
Vďaka za echo a dobrú informáciu !Sledovanie som mal nastavene pre PNP verziu a ta je stale backorder.
Už som to objednal ako ARF aj s potrebným vybavením a niečo som ušetril cez swarm.[/quote]

No, druhý krát daj vybavenie zvlášť do druhého balíka a objednaj to z časovým odstupom.

Ak si to teraz nahádzal všetko do jedného balíka v rámci jednej objednávky, tak ti to colník preclí komplet. :evil:
... čo purex spojil, človek nerozdeľuj...
olisoft

#547 Příspěvek od olisoft »

Mne kompletka presla bez. Aky som bol rad. :D
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#548 Příspěvek od ferulik »

No, druhý krát daj vybavenie zvlášť do druhého balíka a objednaj to z časovým odstupom.

Ak si to teraz nahádzal všetko do jedného balíka v rámci jednej objednávky, tak ti to colník preclí komplet. :evil:[/quote]

Nebóóóóóój.....je to tam:dve objednavky,dve krabice :D
JM

#549 Příspěvek od JM »

Zdravím zkušené Floateráky! Budu stavět AXN Floatera (jako trénovadlo před vypuštěním MPX Merlina-zkušenosti mám už z WildHawka, vrt'aseT-Rexe450 apod.) a potřebuji pár rad před objednáním z HC.
Takže-budu brát set bez motoru a podle toho co jsem se tady dočetl je lepší vzít tento motor: http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=5423 ale nevím, který k němu vzít regl?
Dále jakou vrtuli? Serva budou myslím stačit 4x HXT900. Jaké jsou ideální 3S baterky?
Potom prosím porad'te co ještě přihodit-magnety na pojištění křídel, nějaké lepidlo atd...když už dělám objednávku (ikdyž už ted' je dost velká :lol: )
Díky!!
JM

#550 Příspěvek od JM »

dabl :?
bulvic

#551 Příspěvek od bulvic »

Promiň, je to samozřejmě jen tvoje věc, ale jestli máš WildHawka, proč chceš AXN? Křidélka si na něj můžeš dodělat a jinak to jsou téměř totožná éra.

Také v něm mám tenhle motor, s touhle vrtulí:
http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=7937

Setový regl je v tom pokud se nepletu 18A
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#552 Příspěvek od ferulik »

to JM:
ja som robil vcera taku velku objednavku,ale objednal som AXN s motorom.Podla tohoto vlakna som aj objednaval vybavenie
HK regl 18-20A;variabilne koncovky 1,8 mm k 4 ks servam HXT 900;magnety,,hranate,, (este uvidim ci ich pozijem),2 ks lipo nanotech 3C 2200 (dufam ze sa zmestia,ak ich niekto pouziva v AXN napiste).. 8O ...len na nahr.vrtule som zabudol.
Mimochodom: ten motor vyzera ako Emax CF 2822(1500 kV),ktory som nedavno kupil u pecku za 8,80 evry,bez cakania na postu,cena ako z Ciny a so zarukou.
Klubas
Kontaktovat uživatele:

Celníci

#553 Příspěvek od Klubas »

Ahoj, taky snad něco budu objednávat z HC. Chci se zeptat když si vyžádají doložení faktury tak co potom děláte? :D Asi bych se bál že mi to zabavěj a najednou jsou peníze v trapu :D
Multiplex FunCub // Konstrukční větroň // Beta 1400 // Mitshubishi Zero (Hacker) // Flysky TH9X //
ferulik
Kontaktovat uživatele:

#554 Příspěvek od ferulik »

Ak si rozkliknes objednavku : ORDER ID je tam polozka : CUSTOM IV-ktora je de facto faktura-aj zo znizenou cenou ktora sa da v danej objednavke znizit kvoly clu a DPH.Da sa aj vytlacit/vytisknout asluzi ako doklad pre nasich/vasich darmožráčov...
JM

#555 Příspěvek od JM »

To bulvic Wildu jsem měl už před cca 3mi roky-už je samozřejmě prodaný (a naučil létat další začátečníky), takže se k tomu chci vrátit a díky ceně a také letovým vlastnostem-ty se mi u AXN zdají dost jiné než wilda (hlavně v základu se wilda nedá vůbec srovnávat) chci raději právě toho Floatera. Nechci jít rovnou do Merlina-ten bude pro "skorozačátek" moc divokej a navíc není na škodu mít dvě éra, žejo :wink:
To Klubas nechci tady nějak sekýrovat, ale příště se ptej na věci ve vláknu tomu věnovaném-potom se to tady zbytečně natahuje a když něco hledáš a je fórum ve stavu v jakém to bylo poslední dny-je to horor :?
Takže pro motor http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=5423
byměl stačittřeba tento? http://www.hobbyking.com/hobbyking/stor ... oduct=6457
Naposledy upravil(a) JM dne stř 09.03.2011 19:32, celkem upraveno 1 x.
Odpovědět

Zpět na „Letadla - začátečník“