Změna vysílačky.
- Agilebastard
Změna vysílačky.
Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
O výcvikové teorii Ti bohužel moc neřeknu, protože jsem sám rád, když se mi podaří msrko aspoň trošku držet v klidnějším visu, ale postup párování je popsaný třeba tady, je to docela jednoduché.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
- LV
- Kontaktovat uživatele:
Re: Změna vysílačky.
Agilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
Pokial chceš presedlať na Spektrum, tak aspoň na DX7, lebo inak budeš o pár mesiacov presedlávať znovu...
No a samozrejme budeš musieť presedlať aj na prijímače Spektrum....
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
www.elektromodely.sk
Pokuď budeš nastavovat DX6 na vrtulník Blafe msr musíš nastavit v základním menu jako letadlo a ne helinuAgilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
A když budeš párovat vysílač s vrtulníkem tak se to dělá obdobně jak se setovým vysílačem zapneš vrťas pak podržíš bindovací čudlík na vysílači a zapneš ho hlavně si dej pozor ať máš stáhlej plyn
prochel píše:Pokuď budeš nastavovat DX6 na vrtulník Blafe msr musíš nastavit v základním menu jako letadlo a ne helinuAgilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
A když budeš párovat vysílač s vrtulníkem tak se to dělá obdobně jak se setovým vysílačem zapneš vrťas pak podržíš bindovací čudlík na vysílači a zapneš ho hlavně si dej pozor ať máš stáhlej plyn
ja mel nstavene MSR jako helinu a litalo to.
Logo 600 + spirit
Taky to jde ale jak éro je to jednoduššíerror414 píše:prochel píše:Pokuď budeš nastavovat DX6 na vrtulník Blafe msr musíš nastavit v základním menu jako letadlo a ne helinuAgilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
ja mel nstavene MSR jako helinu a litalo to.
- Agilebastard
moc děkuju za všechny rady a postřehy a ještě jednu věc proč mě nebude stačit ta DX6i potom u dalšího jeto přece taky 6 kanál tak by to mělo potom i s větší helinou třeba blade 400 fungovat nebo kde je háček
Naposledy upravil(a) Agilebastard dne pon 07.03.2011 13:42, celkem upraveno 1 x.
-
Dr.LuckyLuke
- Kontaktovat uživatele:
Háček nebude ani tak v počtu kanálů, ale v nastavení a podpoře heli z pohledu softwaru vysílače. DX6i má oproti 7čce méně mixů, méně možného nastavení atd... A každý kanál navíc se hodí, hlavně do budoucna...
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
dokuď si nepořídíš spalováka tak ti dx6 bude stačit, na všechna elektro heliny stačí, má sice jen dva letové režimy ale i to úplně stačí, jako start do modelařiny úplně vyhovuje pak už jen čas ukáže jestli tě to bude bavit a pak si můžeš pořídit třeba dx8Agilebastard píše:moc děkuju za všechny rady a postřehy a ještě jednu věc proč mě nebude stačit ta DX6i potom u dalšího jeto přece taky 6 kanál tak by to mělo potom i s větší helinou třeba blade 400 fungovat nebo kde je háček