Změna vysílačky.

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zpráva
Autor
Agilebastard

Změna vysílačky.

#1 Příspěvek od Agilebastard »

Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

O výcvikové teorii Ti bohužel moc neřeknu, protože jsem sám rád, když se mi podaří msrko aspoň trošku držet v klidnějším visu, ale postup párování je popsaný třeba tady, je to docela jednoduché.
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
LV
Kontaktovat uživatele:

Re: Změna vysílačky.

#3 Příspěvek od LV »

Agilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím

Pokial chceš presedlať na Spektrum, tak aspoň na DX7, lebo inak budeš o pár mesiacov presedlávať znovu...
No a samozrejme budeš musieť presedlať aj na prijímače Spektrum....
Nie som zlý.... iba rýpem
www.elektromodely.sk
bub60

#4 Příspěvek od bub60 »

Určitě pouvažuj aspoň o DX7. DX6i ti na msr bude stačit, ale pokud budeš chtít pokračovat, bude ti DX6i málo. Příjímače budeš potřebovat Spektrum, ale až na další modely. MSR má přijímač Spektrum.
bub60

#5 Příspěvek od bub60 »

Jo ještě jedna věc. DX7 na rozdíl od DX6i nemá výstup na simulátor. :(
sagi

#6 Příspěvek od sagi »

DX 7 má výstup na sim.
bub60

#7 Příspěvek od bub60 »

sagi píše:DX 7 má výstup na sim.

Tak to se omlouvám. Nedávno jsem s někým řešil, že výstup na simulátor u DX7 není. Tak jako bych nic nenapsal. :?
Naposledy upravil(a) bub60 dne ned 06.03.2011 19:07, celkem upraveno 1 x.
sagi

#8 Příspěvek od sagi »

Výstup nemá DX7SE.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od prochel »

Agilebastard píše:Ahoj jsem tu nový a zřejmě jste to už řešily ale může mě někdo říct pokud mám msr se základním vysílačem a chtěl bych přesedlat na spektrum např DX6i co musím udělat potom pro spárování.A jestli máte nějakou výcvikovou teorii jak a co trénovat přo zlepšení a na co dát pozor.moc moc prosím
Pokuď budeš nastavovat DX6 na vrtulník Blafe msr musíš nastavit v základním menu jako letadlo a ne helinu
A když budeš párovat vysílač s vrtulníkem tak se to dělá obdobně jak se setovým vysílačem zapneš vrťas pak podržíš bindovací čudlík na vysílači a zapneš ho hlavně si dej pozor ať máš stáhlej plyn
:!:
error414
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od error414 »

prochel píše:
Pokuď budeš nastavovat DX6 na vrtulník Blafe msr musíš nastavit v základním menu jako letadlo a ne helinu
A když budeš párovat vysílač s vrtulníkem tak se to dělá obdobně jak se setovým vysílačem zapneš vrťas pak podržíš bindovací čudlík na vysílači a zapneš ho hlavně si dej pozor ať máš stáhlej plyn

ja mel nstavene MSR jako helinu a litalo to.
Logo 600 + spirit
prochel
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od prochel »

error414 píše:
prochel píše:

ja mel nstavene MSR jako helinu a litalo to.
Taky to jde ale jak éro je to jednodušší :)
bub60

#12 Příspěvek od bub60 »

sagi píše:Výstup nemá DX7SE.

Díky za vysvětlení. :) Dvě písmenka a jak to změní vyznam.
Agilebastard

#13 Příspěvek od Agilebastard »

moc děkuju za všechny rady a postřehy a ještě jednu věc proč mě nebude stačit ta DX6i potom u dalšího jeto přece taky 6 kanál tak by to mělo potom i s větší helinou třeba blade 400 fungovat nebo kde je háček
Naposledy upravil(a) Agilebastard dne pon 07.03.2011 13:42, celkem upraveno 1 x.
Dr.LuckyLuke
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Dr.LuckyLuke »

Háček nebude ani tak v počtu kanálů, ale v nastavení a podpoře heli z pohledu softwaru vysílače. DX6i má oproti 7čce méně mixů, méně možného nastavení atd... A každý kanál navíc se hodí, hlavně do budoucna...
Blade mCX a mSR, AXN Floater, MPX TwinStar II, FPV Shark, Spektrum DX7,... Je toho už prostě hodně.
prochel
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od prochel »

Agilebastard píše:moc děkuju za všechny rady a postřehy a ještě jednu věc proč mě nebude stačit ta DX6i potom u dalšího jeto přece taky 6 kanál tak by to mělo potom i s větší helinou třeba blade 400 fungovat nebo kde je háček
dokuď si nepořídíš spalováka tak ti dx6 bude stačit, na všechna elektro heliny stačí, má sice jen dva letové režimy ale i to úplně stačí, jako start do modelařiny úplně vyhovuje pak už jen čas ukáže jestli tě to bude bavit a pak si můžeš pořídit třeba dx8 :)
Odpovědět

Zpět na „Heli - jiné“