Kombat akce - RANA
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Kombat akce - RANA
Pouzivejte prosim toto vlakno k domlouvani kombatackych akci na Rane.
Pokud chcete byt informovani e-mailem o novych zpravach v tomto vlakne, kliknete vlevo dole na strance na odkaz Sledovat odpovědi na toto téma.
Pokud chcete byt informovani e-mailem o novych zpravach v tomto vlakne, kliknete vlevo dole na strance na odkaz Sledovat odpovědi na toto téma.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
VDC special - je tuten bebech: http://fotohacko.cz/2010/10-rc-depron-c ... p-2523.jpg
Stavel jsem termicky vetron a vyslo mi spis neco na svah ale zatim jsem to jeste na svahu nezkusil
Co se vlka tyce - jsem starej stydlin - potrebuju moralni podporu. Rana - tam kazdej umi ltitat, ted ty padaky a velky vetrone do toho, tu kolem me proleti 5kW Viking... Jeste jsem tam nebyl, litat neumim, zrobim ostudu...
Stavel jsem termicky vetron a vyslo mi spis neco na svah ale zatim jsem to jeste na svahu nezkusil
Co se vlka tyce - jsem starej stydlin - potrebuju moralni podporu. Rana - tam kazdej umi ltitat, ted ty padaky a velky vetrone do toho, tu kolem me proleti 5kW Viking... Jeste jsem tam nebyl, litat neumim, zrobim ostudu...
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Ale prdlajs. To je kopec kde to lítá všude. Padáky budou nad vrcholem, když nějáký budou, větroně budou jen když bude foukat 10m/s a to nebude a když lítaj větroně tak nelítaj padáky protože by končily v rotoru za kopcem. A když by náhodou foukalo hodně tak se dá lítat na úpatí kopce nad cvičnou loukou. Ale to nebude zase tak hrozný. A když bude foukat málo tak padáky a větroně nelítaj. Padáčkáři jsou líný chodit do kopce a když nějákej poletí tak jen odstartuje a pofrčí dolů. Já myslím že to bude v poho. Kdo lítá na BS tak může lítat všude. Neboj. A myslím že morálních potvor tam bude dost