Filip 400 - zkušenosti?
Filip 400 - zkušenosti?
Lítáte někdo s normálním Filipem 400 s křidélky (ne Sport)? Jaký to je éro?
Spíš lítač než stavěč...
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Re: Filip 400 - zkušenosti?
Čop píše:Lítáte někdo s normálním Filipem 400 s křidélky (ne Sport)? Jaký to je éro?
Lemra, pro tebe. Ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
Naposledy upravil(a) pert dne pát 09.02.2007 16:06, celkem upraveno 1 x.
pert píše:Čop píše:Lítáte někdo s normálním Filipem 400 s křidélky (ne Sport)? Jaký to je éro?
Lemra, ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
...ja to psat nechtel
- Ján Martinusík
pert píše:Čop píše:Lítáte někdo s normálním Filipem 400 s křidélky (ne Sport)? Jaký to je éro?
Lemra, pro tebe. Ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
Proč lemra? Já jsi taky někdy rád zalítam s větronem.
Radši mu koukej poradit.
Ale nefííím jak jse líta s letadlem z ušima, co má křidýlka.
Já mám špatné zkuśenosti ale skusit se to myslím oplatí.
Swift II na AC motor
E-Větroň ET-Elektra na Mega mini 7E (fakt síla!!!)
Kluzák Tracy (svor), Cessna na AC
Hornet na 300, Blade, Inferno II AC
E-Větroň ET-Elektra na Mega mini 7E (fakt síla!!!)
Kluzák Tracy (svor), Cessna na AC
Hornet na 300, Blade, Inferno II AC
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
pert píše:Lemra, pro tebe. Ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
Si to myslim taky. Ikdyz Filip je aspon z rozumnyho material, ne kus peny jako EG. Ja treba na svyho Roryse nedam dopustit, obzvlast po elektrifikaci, ale je to jen do klidnejch podminek. Jestli chces litat i za vetru, tak to chce neco bytelnejsiho, vetsiho, rychlejsiho, vic amperu, vic wattu, uhlik, kevlar, vic kilowattu.....
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Ján Martinusík píše:pert píše:Čop píše:Lítáte někdo s normálním Filipem 400 s křidélky (ne Sport)? Jaký to je éro?
Proč lemra? Já jsi taky někdy rád zalítam s větronem.
Radši mu koukej poradit.
Ale nefííím jak jse líta s letadlem z ušima, co má křidýlka.
Já mám špatné zkuśenosti ale skusit se to myslím oplatí.
A co mu asi radím?? čti to celý pls
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Abu píše:pert píše:Lemra, pro tebe. Ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
Si to myslim taky. Ikdyz Filip je aspon z rozumnyho material, ne kus peny jako EG. Ja treba na svyho Roryse nedam dopustit, obzvlast po elektrifikaci, ale je to jen do klidnejch podminek. Jestli chces litat i za vetru, tak to chce neco bytelnejsiho, vetsiho, rychlejsiho, vic amperu, vic wattu, uhlik, kevlar, vic kilowattu.....
Čau Abu - ještě bych možná napsal víc peněz
pert píše:Abu píše:pert píše:Lemra, pro tebe. Ty si koukej pořídit pořádný éro a né kráčet dozadu. To už máš snad za sebou s EG. Nebo né
Čau Abu - ještě bych možná napsal víc peněz
a tim padem i vic potu a nervu a mozna trosek...
- pert
- Kontaktovat uživatele:
Čop píše:Moji drazí přátelé, to je hezký co mi radíte, ale:
1) nehodlám vstupovat do klubu kilowattových
2) nejsem ropný magnát
3) jsem příliš mlád na sebevraždu (po zpopelnění stroje za desítku)
Takže mi sežeňte hotlinera za 500,-Kč, nebo raďte něco rozumnýho!!!
Jestli máš zájem o krovky na hotlinera tak se mi ozvi na SZ. Abu může potvrdit jak to frčí rychle. Nevadí tomu ani 15-20m/s. Nabízím křídla+VOP ve stavu ARF. Ještě si to jdu ověřit. Musel bys investovat do nějakýho trupu přiměřené velikosti. Čau P.