Jaké letadlo?
- Kerberos
- Kontaktovat uživatele:
Terry píše:Co to má být.Ten stojánek na časopisy umí lítat?![]()
? To je pro mne moc levný,a psaljsem ,že chci střídák a ne plechovku.Ale jinak dobrý.Hlavně že se ti s tímdobře lítá.To je hlavní.Jinak i ty lipoly bych možná zkousnul.Vy mě chcete finančně zruinovat.Jeden chce do toho dát 5 Palackejch a Vy hned sol 7.Ty,ty,ty.
tak já nevim, na jedný straně řekneš že je to pro Tebe moc levný a na druhý zase prskýš že Tě chceme zruinovat
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
Vzduchoplavec já jsem nenapsal že jsou náročnější na vybíjení ale náročnější na vybavení na nabíjení.(tím myslím třeba balancer nebo omezovač).
Kerberos /Semir-S tou plechovkou sem se seknul.Aniž bych četl název tak jsem to bral podle vzhledu,vypadá to jak ty stejnosmráky(plechovky jak Vy říkáte). Že je ten dvouploch pro mě levnej a Vy my nabízíte věci za 7tis. jste vzaly vážně?To jste si nevšimly těch smajlíků?Je mi jasný ,že se nedá trvat vyloženě na jedné částce(tady 5000,-).Taky jsem napsal ,že bych i ty lipoly zkous.Ale v zásadě jsou taay éra a vybavení co jste navrhovaly docela v pohodě a něco z toho asi koupím.Tolik na vysvětlenou.
Kerberos /Semir-S tou plechovkou sem se seknul.Aniž bych četl název tak jsem to bral podle vzhledu,vypadá to jak ty stejnosmráky(plechovky jak Vy říkáte). Že je ten dvouploch pro mě levnej a Vy my nabízíte věci za 7tis. jste vzaly vážně?To jste si nevšimly těch smajlíků?Je mi jasný ,že se nedá trvat vyloženě na jedné částce(tady 5000,-).Taky jsem napsal ,že bych i ty lipoly zkous.Ale v zásadě jsou taay éra a vybavení co jste navrhovaly docela v pohodě a něco z toho asi koupím.Tolik na vysvětlenou.
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Vzduchoplavec
- Kontaktovat uživatele:
- Ján Martinusík
Když samokřídlo, tak ti doporučuju Swift II se střiďákem python 60.
Létá solidne, hodne snese, a pro uplne pohodové létaní jde použít 300 plechovka. Já v nem mám p60 s lipolama 1700 etech dvojclanek.
S tou 300-vkou na naučení skvělý.

Létá solidne, hodne snese, a pro uplne pohodové létaní jde použít 300 plechovka. Já v nem mám p60 s lipolama 1700 etech dvojclanek.
S tou 300-vkou na naučení skvělý.
Swift II na AC motor
E-Větroň ET-Elektra na Mega mini 7E (fakt síla!!!)
Kluzák Tracy (svor), Cessna na AC
Hornet na 300, Blade, Inferno II AC
E-Větroň ET-Elektra na Mega mini 7E (fakt síla!!!)
Kluzák Tracy (svor), Cessna na AC
Hornet na 300, Blade, Inferno II AC