Phoenix RC
scarabeus píše:hatik: klapky si nastavis v system - ovladani - zmenit profil a sjed si dolu a koukni se co mas asociovano ke klapkam (pravdepodobne nic)
To vše jsem našel, ale už nevím co zvolit, abych mohl použít na vysílačce přepínač FLAP pro klapky. Při kalibraci tento vypínač nereaguje nebo ho alespoň nevidím v žádném sloupečku.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
rampa_mckvak píše:Mně to taky nejde. Už to neřeším. Ale tak mě napadlo jestli to není tím, že když sem to kalibroval, ta se to přece dělá vše v modu heli (pokud si vzpomínám). Skus to vše udělat v modu pro letadla. Ale zase pak se snad nedá lítat s vrtulníkama. Je to takové celé divné.
...mě to normálně funguje, u modelu nastaveného na phoenix v menu adjust list nastav dualaile, pak v menu flaps nastav požadované výchylky na klapky. A překnotroluj to v Phoenixu na "monitoru serv" - myslím že bylo potřeba přeházet trochu kanály, protože při té kalibraci to Phoenix nastavuje blbě
Zdravím, chci se zeptat zda nevíte někdo v čem je problém, nebo co dělám špatně že mi nejde Phoenix zaktualizovat na verzi 3? Momentálně mám verzi 2.5w, ale na trojku se nemůžu ani za boha dostat. Phoenix mi normálně hlásí že verze 3 je k dispozici, ale jak zmáčknu "Instalovat" tak se celý Phoenix zavře a nic se neděje. Už jsem i z těch jejich stránek přímo stáhnul 2.5 to 3.0 update, ale když na to poklikám tak mi to akorát napíše "Error reading setup initialization file" a nic se neděje. Tak vůbec netuším v čem může být problém 
palo-1 píše:Zdravím, chci se zeptat zda nevíte někdo v čem je problém, nebo co dělám špatně že mi nejde Phoenix zaktualizovat na verzi 3? Momentálně mám verzi 2.5w, ale na trojku se nemůžu ani za boha dostat. Phoenix mi normálně hlásí že verze 3 je k dispozici, ale jak zmáčknu "Instalovat" tak se celý Phoenix zavře a nic se neděje. Už jsem i z těch jejich stránek přímo stáhnul 2.5 to 3.0 update, ale když na to poklikám tak mi to akorát napíše "Error reading setup initialization file" a nic se neděje. Tak vůbec netuším v čem může být problém
Mě to dělalo taky jak popisuješ, a po pár dnech jsem to zkusil znova a bez problémů se mě to aktualizovalo. Vůbec nic jsem s tím mezitím nedělal.
sergio píše:Tak jsem dnes sprovoznil Phoneix co mi zaslal jeden pán na inzerát v inzerátu nikde neměl uvedeno že jde o kopii a cena byla 1600 kč tak jsem je vzal domu mi dorazila nějaká kopie viz odkaz. A s ovladačem WK-2401 nefunguje vubec s DX7 funguje zdá se velmi dobře, nebo jsme si nikde nevšiml problému. Ale když dám update na verzi 3 tak mi phoneix spadne. Ted tam je verze 2.5w Takže asi na 90% je to tím že je to kopie (sakra drahá kopie) ale nestalo se to třeba měkomu na značkovém phoneix? děkuji
http://sergio1989.rajce.net/mobil_fotky
Ty si pako dát 1600 nějakýmu zloději za kopii
Trex 500+BeastX-V3, Quadrocopter dj Naza M Lite konfig.X,SU 47 Berkut, Mentor MPX.Dx9i mod 2
tak už mám doma origo, je to fajne. Mám ovšem problém s připojení na online létání na některé servry to jde ale třeba na zde tolik oblíbený . rcmaniacz mi to vyhlásí chybu s těmi porty a routerem - budu muset pozvat kamaráda co rozumí pc víc než já. Ale abych nebyl uplně mimo na kolik procent máte nastavenou rychlost simulátoru ? ja ji dal na 100% a příjdemi že vrtulník je takový rychlejší než je muj reálný, ale zase ,,těžko na cvičišti , lehce na bojišti,, A pak mám problém s odhadem vzdálenosti v realu umím celkem dost přesně od sebe podletět třeba na 7m pak se otočit a vrátit a tady mi to prostě nějak nedaří odhadnout ale to už asi budou moje unavené oči
. Každopádně super věcička ten sim.