Telemetrie FUTABA
Šetřím na T8FG a tak mě tohle téma zajímá. Telemetrii bych určitě uvítal přímo na displayi vysílače (s možností záznamu). Je otázka jestli aktualizovaný FW právě na T8FG (pokud to tak dopadne) bude umět toto zobrazit, nebo se ty data budou muset přenášet na jiné zařízení :/ Otázka je opravdu v ceně. Na kolik výjdou další komponenty pro tuto parádu... Pro mě to už asi bude moc. Prodal jsem všechno haraburdí od Walkery a jdu znovu a pořádně. Tak chci pořídit vysílač, který se mnou bude dloooouho a v této cenové kategorii (10-13K). Hlavně lítám vrtulníky.
Podla toho co pisal vasilko tak telemetria sa odklada na 2011. To s tou 8FG, moj osobny nazor ze keby to islo len pomocou upgradu FW tak by sa s tym futaba pochvalila, takze to mozno dopadne ako Spektrum s DSMX kde sa posielaju vysielace do servisu a za 70$ ti tam daju DSMX. Myslim ze pokial futaba nevyda dake vyhlasenie tak mozes len cakat....
EXTRA MX,EF extra 300 78"
http://adamweinzettl.webnode.sk/
http://adamweinzettl.webnode.sk/
- iampucmeloud
- elektromodely.com
TomasC píše:Jakékoliv telemetrické čidlo půjde připojit k nebližšímu místu SBUS II sběrnice.
Teda rovnako ako ine telemetrie, akurat aj data pre prijimac
po I2C/TWI zbernici, zdochne zbernica (zblbne jeden senzor),
padne model...
TomasC píše:Nebo bude externí krabička, které bude data přijímat a zobrazovat. Něco jako JETI BOX
A je to tu, co som o tom pisal minule a vtedy tu na mna Futabaci
naskakali, ze to urcite firma ako Futaba neurobi taky hnus,
ze externa krabicka...
elektromodely.com píše:TomasC píše:Nebo bude externí krabička, které bude data přijímat a zobrazovat. Něco jako JETI BOX
ze externa krabicka...
Už jsi viděl tu externí krabičku Futaby ?
- elektromodely.com
JMalik píše:elektromodely.com píše:TomasC píše:Nebo bude externí krabička, které bude data přijímat a zobrazovat. Něco jako JETI BOX
ze externa krabicka...
Už jsi viděl tu externí krabičku Futaby ?
Flashforward ? Kedze bude posledna, tak este nevidel.
- KarelSkala
Popísali čo chystajú dosť presne, a povedali že to chystajú práve teraz v Dortmunde.
Nevyzeralo to na JPP..
Ale nevylučujem že to bol názor obchodníka alebo manažmentu a nie technikov.. Technicky mi pripadala obojsmerná zbernica ktorú by zdieľali servá so senzormi, príliš nezabezpečená voči poruche - tak zvedavo čakám čo z toho bude.
A osobný názor mám že sa to pri testovaní nejak zdržalo a že nakoniec bude namiesto bus architektúry aspoň token alebo pridajú navyše druhý drát na data zo senzorov a servá nechajú zvlášť aspoň ako po starom (dnešnom) s.bus_1
Nevyzeralo to na JPP..
Ale nevylučujem že to bol názor obchodníka alebo manažmentu a nie technikov.. Technicky mi pripadala obojsmerná zbernica ktorú by zdieľali servá so senzormi, príliš nezabezpečená voči poruche - tak zvedavo čakám čo z toho bude.
A osobný názor mám že sa to pri testovaní nejak zdržalo a že nakoniec bude namiesto bus architektúry aspoň token alebo pridajú navyše druhý drát na data zo senzorov a servá nechajú zvlášť aspoň ako po starom (dnešnom) s.bus_1