Poradte prosim nezkusenemu s vrtulnikem.

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Howking
Kontaktovat uživatele:

#76 Příspěvek od Howking »

Možná je ta kritika i tím, že dnes jsou nováčci naprosto líní přemýšlet a informace si získávat sami - je jich plný web. Jen se tupě ptají na totální základy nichž většina nejen že je na webu k dohledání - (dokonce první fixní téma v sekci vrtulníky odpovídá v odkazech téměř na všechno), ale hodně velká část je odvoditelná pouhým selským rozumem. Proto většinu zkušenějších takovéto lenošské dotazy iritují a takto podrážděně reagují. Pro příklad - můj vůbec první dotaz na fórech byl "proč mi při backflipu ujíždí ocas bokem" (měl jsem špatné gyro) - tedy už jsem uměl kompletně lítat 2D a po spoustě havárek sestavit a zalítnout vrtulník - to vše bez líných dotazů, ale pouhým hledáním informací a nebo selským rozumem.
Tedy nezakládat zbytečná témata s otázkami na které jsou tu odpovědi už stokrát a hledat si je sami a číst a hlavně koukat a přemýšlet a používat mnozek. Když se pak příjdete zeptat na vážný a netriviální problém jistě vám zkušenější rádi poradí a vězte že invektivprostě.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
psena
Kontaktovat uživatele:

#77 Příspěvek od psena »

Tohle byl muj prvni prispevek tady :lol: :
zaslal: po 14. prosinec, 2009 19:33 Předmět:

--------------------------------------------------------------------------------

Muzu se tady na nekoho amatersky obratit? Prosim co se na 6ti kanalovem vrtulniku se ovlada navic oproti 4 kanalovem? Vim, ze jsem OT, ale staci jednoducha odpoved, premyslim o Dx5i tak aby me potom ty kanaly nechybely, chci se venovat letani vazne, ted jsem jeste ale uplny zacatecnik. Tusim ze 6ti kanal je asi na akrobacii, ale nevim co ty dva kanaly presne ovladaji. Diky

Ale jinak souhlas s Howkingem, nehlede na to, ze tady na rc manii neustale pribyvaji tuny stejnych temat, takze vyhledat je , je opravdu cim dal snazsi.
Ale je fakt, ze je to vecny kolobeh a kazdej je nekdy v "radicim" obdobi, vetsinou prvni rok, pak uz to kazdeho trosku omrzi, kdyz se otazky neustale opakuji dokola.
Je tedy skoda, ze ti co opravdu vedi, uz jsou vetsinou z odpovidani unaveni a bud nereagujou (v lepsim pripade) nebo reagujou podrazdene.
Takhle to je a urcite bude i dal.
pinhead

#78 Příspěvek od pinhead »

Od : Penax
To chce klid, bud nad veci. Nekteri jsou hold nadlidi a maji talent od boha.
Ja osobne jsem neverici, proto asi doposud nelitam a dokud nedam na modleni, tak to tak zustane.
Jestli chces zapadnout, tak bez vyloupit banku a kup treba Kasamu.
Nemusis s tim ani umet litat, ale budes na chvili IN

Dost dobrý, taky nejsem věřící. Hold nám to nadání k létaní není souzeno, musíme si to vydřít.
Howking
Kontaktovat uživatele:

#79 Příspěvek od Howking »

Všichni si to musí vydřít - bez výjimky - pro heliny platí to samé co pro muzikanty - recept ne dobrého pilota a muzikanta je 10% nadání a 90% píle. Nic není zadarmo a tohle je dřina nesrovnatelná kromě muziky s ničím. Ale tak jako jste připraveni trénovat reflexy, buďte připraveni trénovat i rozum - myslete a čtěte a na pokročilejší se obracejte až tehdy pokud váš rozum bude v koncích (pokud to tak už vlastně děláte, tak to raději helin nechte - je na to potřeba mnohem víc rozumu)
youtube.com/heyingosl
arda1
Kontaktovat uživatele:

#80 Příspěvek od arda1 »

Howking píše:Ale tak jako jste připraveni trénovat reflexy, buďte připraveni trénovat i rozum - myslete a čtěte a na pokročilejší se obracejte až tehdy pokud váš rozum bude v koncích (pokud to tak už vlastně děláte, tak to raději helin nechte - je na to potřeba mnohem víc rozumu)
Na tohle se asi nedá nic odpovědět -je mi Tě jen opravdu líto.... :cry: :cry: :cry: arda1BOT
ICQ 638556901
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#81 Příspěvek od Standapass »

Tak chlape soráč. Znáš toto ?? Před nikým se neponižuj a Před nikým se nepovyšuj. Podle tohoto rčení myslí a jedná asi 90% populace. Já si myslím že je to správné . Ale tvoje některé příspěvky mluví za vše. Nováčci !!!! Chcete poradit ?? Sorry : jste tupé hlavy. Tak to chápu já. Nikoho se nechci dotknout ale nechtěl bych mít takovou povahu. Standa :cry:
HTC evo3d
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#82 Příspěvek od Standapass »

Né vždy to nováček pochopí.
To je jako kantor ve škole. Vysvětluje žákům novou látku, a né všichni ji správně pochopí. Potom přijde jiný kantor a to stejný podá tak ,že všichni to pochopí . Otázka zní ?? Kdo je tupan.
Standa
HTC evo3d
Mikelo

#83 Příspěvek od Mikelo »

Což ovšem předpokládá, že žák CHCE pochopit.
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#84 Příspěvek od Standapass »

Mikelo píše:Což ovšem předpokládá, že žák CHCE pochopit.

Kdybyc to pochopit nechtěl , nebude dávat dotaz. To má snad logiku.Alespoň doufám.
HTC evo3d
Mikelo

#85 Příspěvek od Mikelo »

Logicky je to správně, což však neznamená, že je to opravdu tak.
caca

#86 Příspěvek od caca »

jen aby nejakej kantor přišel
Howking
Kontaktovat uživatele:

#87 Příspěvek od Howking »

standa_passat píše:Tak chlape soráč. Znáš toto ?? Před nikým se neponižuj a Před nikým se nepovyšuj.
- a prozradíš mi kdo se kde povyšoval a koho ponižoval? Když někomu napíšu ať nejdřív zkusí sám přemýšlet a hledat a ptá se až na to na co mu rozum a google nestačí, tak je to ponižování - pokud ano, tak lenochy myslet budu ponižovat rád a dále. 90% to na co se tu nováčci ptají je naprosto v jejich silách vyvodit si logicky, nebo si odpověď vyhledat sami bez toho aby se museli ptát - zbytečné otázky, které jsou jen z lenosti hledat a myslet a naopak od zkušenějších vyžadují (řekl bych že si vynucují) věnovat úsilí a čas znova a znova odpovídat na zřejmé. Ti nováčci kterým jsem já poradil jak zde, tak osobně a věnoval svůj čas a prostředky do pomoci jim a nic jsem za to nechtěl jistě nenabyli dojem že jsem je ponižoval, či se nad nimi povyšoval.
youtube.com/heyingosl
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#88 Příspěvek od Standapass »

Jedná se mi zvláště o ten konec. - , buďte připraveni trénovat i rozum - myslete a čtěte a na pokročilejší se obracejte až tehdy pokud váš rozum bude v koncích (pokud to tak už vlastně děláte, tak to raději helin nechte - je na to potřeba mnohem víc rozumu) Snad to stačí.
HTC evo3d
Standapass
Kontaktovat uživatele:

#89 Příspěvek od Standapass »

Víš o co mi jde ??? Když se tě tvoje dítě /neboli nováček / zeptá na total hovadinu, také ho nepošleš někam. Prostě lidi jsou takový. No a jestli ti vadí jejich dotazy tak nereaguj.Ono je kolikrát těžké najít odpověď a víš proč ??? Protože nevědí jak se zeptat. Standa
HTC evo3d
Howking
Kontaktovat uživatele:

#90 Příspěvek od Howking »

standa_passat píše:Jedná se mi zvláště o ten konec..
- všiml sis slovíčka pokud? - Nikoho přece nechci urážet - naopak nepředpokládal jsem ani v náznaku že do té skupiny patří. Řeknu to jinými slovy, ale to samé co jsem napsal vlastně velmi kulantně. Jste lenoši myslet a hledat si informace a pokud jste se myslet snažili a informace ne které se ptáte nenašli, tak nemáte intelekt na to dělat své helině servisního technika, což je nutnost, ale já nepředpokládám, že je to váš případ. - rozumíme si - takže taky bych prosil předem myslet a číst, než mě nařkneš z toho že se nad někým povyšuju.
youtube.com/heyingosl
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“