Prodleva s vyřízením objednávky z HC

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Zpráva
Autor
koulinek
Kontaktovat uživatele:

#31 Příspěvek od koulinek »

rinTinTinSvK píše:To "Koulinek" a pocas cesty k tebe si ich mohol trackovat ??? [/b]

ten co letel HK air mail lze trackovat jen do tej doby jak odletí z Hong Kongu a druhej poslanej přes swisspost lze sledovat až do Švýcarska jak opustí Zurich.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
rinTinTinSvK

#32 Příspěvek od rinTinTinSvK »

aha tak vdaka :)
inak len tak pre info konecne sa uz aj moj balik da trackovat :) uz som sa bal ze sa ten balik z tade ani nedostane...
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#33 Příspěvek od AdamProg »

AdamProg píše:No take jsem objednaval nedavno baterku do trex500(22.1.), a 25.1 se mi objednavka prepla do statusu shipped. Do dneska objednavku nemam tracknutou :(
Uz me to taky znepokojuje, ale u Airparcel maji napsanu dobu dodani 10-30 dni, tak nevim.

Tak teprve ted se mi balik objevil na honkongpostu(trvalo ji m to skoro mesic). Tak aspon, ze se nekde neztratil, jsem zvedav jak dlouho jeste bude putovat.
AdamProg
Kontaktovat uživatele:

#34 Příspěvek od AdamProg »

Tak uz mi balik dosel. Zhruba po mesici. Pritom sem mel status Shipped behem par dni, sle dlouho trvalo nez se to natracovalo a pak to tu bylo hned.
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#35 Příspěvek od Nakadah »

No takze muj aktualne posledni balik objednan 16.2., status na shipped zmenili 21.2. A dodneska jes porad neni tracking number aktivni. Tak sem zvedavy kdy to dorazi :) Nak
Drondys

#36 Příspěvek od Drondys »

Nakadah píše:No takze muj aktualne posledni balik objednan 16.2., status na shipped zmenili 21.2. A dodneska jes porad neni tracking number aktivni. Tak sem zvedavy kdy to dorazi :) Nak

Tohle je běžná záležitost, protože někteří pracovníci Hongkong pošty pracují přímo ve skladě Hobbykingu a dávají na balíky podací čísla jakmile je balík zkompletován, ale to ještě vůbec neznamená, že byl balík přijat na poště a proto není trasovatelný. Takže i když má zásilka na Hobbykingu uvedeno ve sloupci Warehouse status slovo Shipped a i když tam je uvedeno podací číslo tak to ve skutečnosti neznamená odesláno, ale pouze zabaleno a skutečné přijetí toho balíku na Hongkong poště může být běžně za dva až pět pracovních dnů potom a ve výjimečných případech i za více než za deset dnů. Takže by si na Hobbykingu to pojmenování stavu měli změnit a správně by tam mělo být po tom zabalení u zásilky uvedeno pouze Packed a nikoli Shipped a stav Shipped by se měl na Hobbykingu u té zásilky objevit až je teprve zásilka skutečně přijata na odesílací poště což se projeví právě tím, že je to podací číslo trasovatelné na Hongkong poště. Jenomže to by museli pracovníci skladu na Hobbykingu sledovat u každé zásilky její přijetí na Hongkong poště což se jim patrně nechce, a proto je stav takový jaký je a dochází k těmto prodlevám.

Je to zkrátka ponecháno na zákazníkovi, aby si to vysledoval sám tím, že se bude pokoušet o trasování u zásilky uvedeného podacího čísla a jakmile bude trasování dostupné tak je to signál o tom, že zásilka již byla skutečně přijata na odesílací poště v Hongkongu. :wink:
Vašek1948
Kontaktovat uživatele:

#37 Příspěvek od Vašek1948 »

Jak Vám probíhají objednávky na HC? Od 23.2. stále mám napsáno Processing a nic se nemění. Navíc jedna objednávka mi cestuje již od 23.1. Jsem zvědav zda se jí dočkám.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“