Motorcek na vrtulnik

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Deco28

Motorcek na vrtulnik

#1 Příspěvek od Deco28 »

Zdravim vas,
prednedavom som si kupil vrtulnik Honey bee 2.Bohuzial som mal nehodu a zhorel mi motorcek na hlavnu(velku vrtulu) tak som pobrazdil internet a kupil som si novy.Avsak ked som chcel vymenit motorcek tak kabel noveho motorceku nedosiahne az do zakladne.Mozte mi prosim poradit odkial mam kupit motorcek s dlhsim napajacim kablom? :?
corona

Re: Motorcek na vrtulnik

#2 Příspěvek od corona »

Deco28 píše:Zdravim vas,
prednedavom som si kupil vrtulnik Honey bee 2.Bohuzial som mal nehodu a zhorel mi motorcek na hlavnu(velku vrtulu) tak som pobrazdil internet a kupil som si novy.Avsak ked som chcel vymenit motorcek tak kabel noveho motorceku nedosiahne az do zakladne.Mozte mi prosim poradit odkial mam kupit motorcek s dlhsim napajacim kablom? :?
A on je problém tam naletovat původní kabel? Nebo o ten kus nastavit vodiče?
Deco28

#3 Příspěvek od Deco28 »

poviem vam ze letovanie neni moja obluba,nikdy som to nerobil....vodice sa nedaju posunut lebo pri zakladni je prepazka,ktora drzi pevne zakladnu na svojom mieste a neda sa s nou hybat
Screwball671

#4 Příspěvek od Screwball671 »

Nelob se ale budeš se muset naučit pájet, protože kupovat komponenty podle toho jakou mají délku kabelů, tě zavede do podstatně větších problémů, než je pájení.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
corona

#5 Příspěvek od corona »

Deco28 píše:poviem vam ze letovanie neni moja obluba,nikdy som to nerobil....vodice sa nedaju posunut lebo pri zakladni je prepazka,ktora drzi pevne zakladnu na svojom mieste a neda sa s nou hybat
A co ti brání se obrátit na odborný servis?
jez_cz

#6 Příspěvek od jez_cz »

Moc pěkně o pájení pojednává Libor Kolman, další o pájení, potom ještě třeba Wiki. Nebuď chlape jen lítač a alespoň se základními věcmi se snaž si poraďit sám. JaHo
I květák je jen vycepované zelí
nostromo

#7 Příspěvek od nostromo »

Pajeni zvladnes, to neni zadna veda. A nebudes muset byt na nikoho odkazany. Odizolovat kabely, zmacknout cudlik, nabrat cin..... na 100% zvladnes
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“