vybavení tracy od svora
- zdeněk fikar
- zdeněk fikar
- zdeněk fikar
- rc pilot
- Kontaktovat uživatele:
Zdarec chlapi,chtěl bych Tracyho omotorovat spalovákem a tak se ptám jestli s tímto někdo neexperimentoval,mělo by to být klasicky na čumáku.Předpokládám zpevnění přepážky na které bude lože.Jde mi spíš o to jaký motor a kolik asi budu muset dovažovat.Představu mám tak max 2ccm ASP,přiměřenou nádrž a ještě jedno servo navíc pro motor.Třeba je to jen blbej nápad tak proto se ptám na vyjádření zkušenějších.Zatím díky.
co třeba tahle Hokiho Tracyna http://www.rcalbum.com/index.php?action ... de=&id=322
Podle mě k větroni řev a smrad nepatří. Vibrace spalováku té konstrukci taky asi moc nepřidá.
Podle mě k větroni řev a smrad nepatří. Vibrace spalováku té konstrukci taky asi moc nepřidá.
Fyziku respektuji, ale nařízení Evropského parlamentu a Rady (EU) 2018/1139 NE = už nelítám
- rc pilot
- Kontaktovat uživatele:
kroxigor píše:co třeba tahle Hokiho Tracyna http://www.rcalbum.com/index.php?action ... de=&id=322
Dík za odkaz, už jsem na něj koukal,má tam 1,5mvvs takže s tou 2kou asp-čkem to není až tak vedle.A s tím že k větroni smrad a řev nepatří s Tebou souhlasím ale bohužel já právě ten smrad a řev rád.A konstrukčně bych se až tak neobával,jistě že bude potřeba zpevnit předek,ale s tím se tak nějak počítá.
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
- bobmaximus
Re: vybavení tracy od svora
Zdravím majitele Tracy. Dostala se mi do rukou rozestavěná Tracy, slepená kostra křídel, trupu, VOP a SOP. Tak jsem se rozhodl, že do ní dám motor. Celé jsem si to tu několikrát pročetl, ale nemůžu za boha najít vyosení motorové přepážky u Tracy-e. Vím, že jsem to tady kdysi četl. Ale už to tady študuju po xtý a nemůžu to najít. Tak bych byl moc rád, kdyby se našel někdo tak hodný a napsal mi to znovu. Díky.
-
ExperimentatorPetr
- Kontaktovat uživatele:
budeš Tracy osazovaz elektromotorem nebo spalovákem ?
Hitec Aurora 9
3DP mini, Loop a další
3DP mini, Loop a další
- bobmaximus
Elektromotorem. Omlouvám se, že jsem to neuvedl předtím. 
- bobmaximus
Nikdo nic?