Prodleva s vyřízením objednávky z HC
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Jo pres svatky zvolnili, ale neco delali i tak, jak oni tak posty, mam ted na ceste dva baliky, jeden zabaleny 27.1. podany 28.1. a odeslany 29.1. swisspostem, odesel 7.2. z Zurichu, tak ten ocekavam kazdym dnem, druhej byl zabalenej 29.1. a poslanej 1.2. HK postou, dle tracku opustil Hong Kong 5.2. tak ten cekam o neco pozdejc.
T14SG, PhoenixRC 5, Hexacopter Y6, GoPro 3 Black, FPV
QAV250, TF2, SWIFT2, TREX450, FunCub, SuperCub
- rinTinTinSvK
von boberov píše:NO jo no, tady píšou, že na nás do 14.2 prdí![]()
http://www.hobbycity.com/hobbyking/stor ... tactUs.asp
Asi sis to špatně přeložil. Tady je překlad toho co tam k tomu píšou.
Od 31.01.2011 do 14.02.2011 je národní svátek v Číně/HK. Během tohoto období a krátce po něm mohou nastat zdržení při odpovědích na emaily a chat. Prosíme, buďte trpěliví. Během tohoto období budeme tvrdě pracovat reagovat na Vaše dotazy a požadavky pouze v omezeném počtu zaměstnanců. Sklad a zasílací systém běží normálně.
- rinTinTinSvK
lakotamm píše:31.1. Objednané. O 2 dni "shipped". A stále netracknuté.![]()
Avšak, potešilo ma, že nie som sám.
To nejsi. Já to mám u předposlední objednávky také z 31.1. úplně stejné tj. Shipped, ale na Hongkong Post to pořád není v záznamech a poslední objednávka ze 7.2. je pořád ve stavu Processing i když po zaplacení jsou všechny položky zobrazeny jako zarezervované.
Naposledy upravil(a) Drondys dne čtv 10.02.2011 15:19, celkem upraveno 1 x.
Drondys píše:lakotamm píše:31.1. Objednané. O 2 dni "shipped". A stále netracknuté.![]()
Avšak, potešilo ma, že nie som sám.
To nejsi. Já to mám úplně stejné.
No take jsem objednaval nedavno baterku do trex500(22.1.), a 25.1 se mi objednavka prepla do statusu shipped. Do dneska objednavku nemam tracknutou
Uz me to taky znepokojuje, ale u Airparcel maji napsanu dobu dodani 10-30 dni, tak nevim.
Na HK fore prisli na to, preco tak dlho trva od Shipped po objaveni sa v trackingu HKPost...
Znamy fakt je, ze HK ma vo svojom warehouse pracovnikov HKP.
Takze pri vytvarani balika tito vygeneruju cislo, hodia ho na balicek, a ked je vsetko v krabicke, tak daju ststus shipped, napriek tomu, ze to este nepodali na postu. Kym balik stihnu dobalit a podat, tak to trva ten cca tyzden.
Porovnajte si to s inymi obchodmi, ked daju shipped, tak do 2 dni maximalne to je v trackingu posty...
Takze pri vytvarani balika tito vygeneruju cislo, hodia ho na balicek, a ked je vsetko v krabicke, tak daju ststus shipped, napriek tomu, ze to este nepodali na postu. Kym balik stihnu dobalit a podat, tak to trva ten cca tyzden.
Porovnajte si to s inymi obchodmi, ked daju shipped, tak do 2 dni maximalne to je v trackingu posty...
olisoft píše:Na HK fore prisli na to, preco tak dlho trva od Shipped po objaveni sa v trackingu HKPost...
Takze pri vytvarani balika tito vygeneruju cislo, hodia ho na balicek, a ked je vsetko v krabicke, tak daju ststus shipped, napriek tomu, ze to este nepodali na postu. Kym balik stihnu dobalit a podat, tak to trva ten cca tyzden.![]()
V průběhu loňského roku takové prodlevy na HobbyKingu nebyly a trasování mi naskakovalo zhruba do tří až čtyř dnů od toho co mi přišel email oznamující odeslání. Podělalo se to až počínaje prosincem a průtahy se stále opakují až dosud a to už je únor. I když měli teď v únoru ten Nový rok, tak zbytek světa ne a tak by těch objednávek až zas tak moc být nemělo, ale stejně nestíhaj a nestíhaj.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
spawn78 píše:koulinek píše:rinTinTinSvK píše:a ten balik z HC ti ide cez EMS alebo akou formou ???? obycajne air parcel ?
Oba sou z HC, jeden swisspostem (lipo) druhej obyč air mail.
Nechávám si poslat 2x 6S Nanotechy 2650mAh oybč Airmail. je to kolem 985g
Je v tom nějaký problém? když si posílal LiPo EMS?
to neni EMS, swisspostem to posilaji oni (HobbyKing) ale i to je při objednávce zvolenej obyč air mail, jen když sou v balíku lipolky, někdy a není to pravidlem pošlou ten balík přes swisspost.
- koulinek
- Kontaktovat uživatele:
Tak nastala zajímavá věc a výše uvedené balíky se u mě sešly dneska oba, každej odeslanej v jinej den, letěli si jinou cestou, jaká to příjemná náhoda
pozoruhodné je také to že ač oba cestují z Hong Kongu, u toho čo šel swisspostem je země původu vyznačená Švýcarsko 
- rinTinTinSvK