Heli HK-450 z HC II.
Kdo me zna pochopil ihned ze jde o ironii
vid Milane?
Nemohl sem si proste pomoct, co napsat jako radu "450 nebo 500". Ale koukam jak kazdy hned startuje a dela machra
Klid panove, sem sice vrtulnikarsky mimino, ale nejsem idiot. Rozdily ve velikostech znam a z roztoceneho rotoru 450ky mam respekt. Nak
Nemohl sem si proste pomoct, co napsat jako radu "450 nebo 500". Ale koukam jak kazdy hned startuje a dela machra
- Screwball671
Pjekný HKčko, já jsem ho taky dělal pro kamaráda a musím říct, že na začátek je to dobrý, hlavně z hlediska ceny náhradních dílů. Jinak ty mega dlouhý tyčky od cvičnýho kříže jsou mimo své hlavní funkce bezvadný snímače vibrací, i malou vibraci na konci zesílí takže máte super kontrolu seřízení.
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant
Hele dyť si dělal legraci a tys na něj hned nastartoval,
asi ho neznáš ... omluva by byla lepší
,
jestli někdy používáš Calc tak se podívej kdo tam nacpal velkou část motorů ... pak ti možná svitne že si trochu ustřelil
asi ho neznáš ... omluva by byla lepší
jestli někdy používáš Calc tak se podívej kdo tam nacpal velkou část motorů ... pak ti možná svitne že si trochu ustřelil
SOVA is YouR CO-pilot
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
Cesta je mým cílem .......
KLM RC Sovy // KPM Model Kit Kladno
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Milan Nes píše:Hele dyť si dělal legraci a tys na něj hned nastartoval,
asi ho neznáš ... omluva by byla lepší,
Ne neznám ho. Proto jsem startoval 2x. A tipnul bych si že je tu pár dálších lidí co ho neznají. A tak jako já jsem ze začátku nepochopil že si dělá šoufky tak to nemuseli pochopit ani ti ostatní. A jeho velmi "cenné" rady se chtit nebo nad ní vůbec uvažovat.
Já osobně proti němu nic nemám. Jenom mám výhrady k tomu co píše. A na závěr to "okořenil" tou fotografií.
Takže ta fotografie toho "HKčka" má být taky jen pouhá srandička?? Pokud ne přečti si znova co psal a O ČEM Screwball671 (zajímaví je pro tebe až to červený)
Screwball671 píše:Pjekný HKčko, já jsem ho taky dělal pro kamaráda a musím říct, že na začátek je to dobrý, hlavně z hlediska ceny náhradních dílů. Jinak ty mega dlouhý tyčky od cvičnýho kříže jsou mimo své hlavní funkce bezvadný snímače vibrací, i malou vibraci na konci zesílí takže máte super kontrolu seřízení.
Moje dálší (druhá) reakce se týkala tohoto textu. Vím a znám jeho práce a testy motorů zde na DF a za to si ho vážím. Je přez todle kovanej a rozumí tomu. Ale chce to taky drobet soudnosti. Téma o HK a podobných "nízkonákladových" strojích prolejzaj většinou lidé co toho o vrtulnících moc nevědí (ani já bohužel nespadl z nebe) (těm pár vyjímkám se omlouvám
Asi jsi mněl pravdu, Nak-ovi se omlouvám a na tohle OT téma ...... si ovolím zkončit
Všem hezké počasí a ať nám to létá
- OPR
- Kontaktovat uživatele:
Naku
Já už na tebe nijak neutočím - jen pro pořádek ...
prosím tě ještě jednou, přečti si co napsal Screwball671 : toto
Jinak ty mega dlouhý tyčky od cvičnýho kříže jsou mimo své hlavní funkce bezvadný snímače vibrací, i malou vibraci na konci zesílí takže máte super kontrolu seřízení.
To znamená že bys měl ty tyčky o něco zkrátit - to tvoje provedení je moc dlouhé a přináší to o cca 2/3 více problémů než tvých pomyslných výhod. Cvičný kříž by měl mět MAX velikost zhruba průměru NR (nosného rotoru). Jen se stačí zamyslet a jistě tě napadne hned několik věcí proč.
Pokud ne napiš (třeba i do SZ) rád ti to vysvětlím.
Ahoj Ondra
Já už na tebe nijak neutočím - jen pro pořádek ...
prosím tě ještě jednou, přečti si co napsal Screwball671 : toto
Jinak ty mega dlouhý tyčky od cvičnýho kříže jsou mimo své hlavní funkce bezvadný snímače vibrací, i malou vibraci na konci zesílí takže máte super kontrolu seřízení.
To znamená že bys měl ty tyčky o něco zkrátit - to tvoje provedení je moc dlouhé a přináší to o cca 2/3 více problémů než tvých pomyslných výhod. Cvičný kříž by měl mět MAX velikost zhruba průměru NR (nosného rotoru). Jen se stačí zamyslet a jistě tě napadne hned několik věcí proč.
Pokud ne napiš (třeba i do SZ) rád ti to vysvětlím.
Ahoj Ondra
- Screwball671
Jde to taky tak, když se ti budou ty pingpongáče moc třást, tak zkus na jedno padlo nalepit pásku a jestli se to zhorší, tak ji nalep na druhý. Nebo vem celou hlavu i s hřídelí, bez listů, a dej jí do vyvažovačky. Pozor taky na listky vrtulky, jednou jsem nevyměnil celej pár a dal jsem novou jen jednu a hned z toho byl vibrátor (rozdíl 2,5g).
Trex 700E, Trex 600 nitro, Protos 500, Trex 500, Trex 450 Sport, Yak 55M, RS352, Piper Cub, Variant