Easycopter V4.5 COLIBRI

Vrtulníky do velikosti 450
Odpovědět
Zpráva
Autor
helllo

Re: závažíčka na stabilizátoru, rotorová hlava

#421 Příspěvek od helllo »

icek píše:
helllo píše:
saint21 píše:
helllo píše:
Já to řešil odštípnutím konců se závažíčky a přidělal jsem na to niple od kola

Super, diky za inspiraci, jaks je tam pridelal aby to neulitlo?
icek

Re: závažíčka na stabilizátoru, rotorová hlava

#422 Příspěvek od icek »

helllo píše:Super, diky za inspiraci, jaks je tam pridelal aby to neulitlo?

Vevnitř v niplu je závit a tyčka má tak akorát průměr na to aby to šlo našroubovat. Pro jistotu jsem to zalil vteřinovým lepidlem. Drží to bez problémů i po pádech.
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO
saint21

#423 Příspěvek od saint21 »

icek no ten podovozek je sice hezký,ale jeho váha je 20g a celý vrtulník váži 28g tak nevím jestli to není trošku moc těžký na toho malího kolibříka.
T-Rex 600E Pro Spirit, T-Rex 600N AR7200BX, UH-60 (T-Rex 500)
DX9
Carbon Cub SS, Traxxas Summit
icek

#424 Příspěvek od icek »

saint21 píše:icek no ten podovozek je sice hezký,ale jeho váha je 20g a celý vrtulník váži 28g tak nevím jestli to není trošku moc těžký na toho malího kolibříka.

To by asi bylo, přiznávám se že jsem to detailně neřešil, plus vůbec nemám představu co se dá sehnat a kolik to váží..v tom případě vyhlašuji soutěž o nejlepší nápad na jiný podvozek. Cena pro vítěze bude bohužel asi jenom dobrý pocit a kladné komentáře :wink:
Easycopter V4.5 COLIBRI PRO
saint21

#425 Příspěvek od saint21 »

Mně osobně se nejvíce osvědčilo omotaní provázkem a zalitím vteřínovkou. Zatim drží perfektně a váha se zvedla pouze o 1g.
DX9
winkja

#426 Příspěvek od winkja »

Čaute.
Jsem v vrtulnikařině nový, popravdě ještě nemám vrtulníček (nějaky ten týden se snažím alespoň prohrabat tunami textu na webu), ale mam v plánu si pořídit tohoto kolibříka. To že se budu muset vše naučit mi je jasné (pomale trénuji v Phoenixu (i když bohužel jen s xboxovým ovladačem)). Cely tento topik sem pročetl, takže je mi jakš takš jasné jaké tunění mě bude čekat.

Chtěl bych se zeptat, ve kterém obchodě by jste mi doporučili tento stroj koupit (jde mi hlavně o případné reklamace)? Nejlépe v Brně, odpadá tak poštovné a osobní komunikace je vždy nejlepší. (koukám že Brňáků tu pár je)
Brnáci lítáte doma, nebo tu je nějaka hala či tak něco kam je možné se jít vyřádit? :]
Ještě sem se chtěl zeptat, zda je k tomuto vrtulníku vhodné pořizovat něco jako cvičný kříž (i když teď mě napadá že např lepší varianta by byly dvě špejle :]] )? To spíš asi hromadu náhradních dílů jak sem vás tu poslouchal.

Diky za rady a budu se těšit že tu třeba nějakého Brněnského kolibříka poznám :]
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#427 Příspěvek od Nakadah »

Pro kolibrika nepotrebujes zadny cvicny kriz, byla by to jen vaha navic. Ja osobe litam jen doma v pokoji, venku obcas kdyz je bezvetri a idealni by byla nejaka hala - sklad, telocvicna nebo tak. Aby se mohl rozletet :)

Pokud nejsi troglodyt tak se behem 10ti letu musis naucit kolibrika drzet ve vzduchu a litat kolem sebe. Zkousel sem to na brachovi, po 5. letu uz mu to slo.

Kde koupit v Brne ti neporadim. Kdybys byl od Ostravy, tak bych ti ho klidne nechal i vyzkouset. Nak
saint21

#428 Příspěvek od saint21 »

winkja: kup ho tady mají tam i spoustu nahradní dílů. Jezdím tam pro ně. http://www.reichard.cz/eshop/ mají ho dokonce skladem naposledy jsem ho tam viděl i v kufru ten mám já. Lítám na dílně u mně v práci a taky doma,ale doma mám málo místa. Na ten kříž se fakt vykašli a kup si dopředu nějaky podvozek to určite :D Tady je i adresa http://www.reichard.cz/
DX9
helllo

#429 Příspěvek od helllo »

Vcera chudak kolibrik dostal takovou ranu o zed, ze se mi ta horni vyvazovaci tycka zamotala do kabiny a nez jsem stihl vyndat baterku, tak bzucelo servo-mozna jsem ho pripalil...ale svete div se - narovnal jsem to a lita to dal :D neuveritelny
winkja

#430 Příspěvek od winkja »

Ten profipack je dnes už těžce nedostatkové zboží :evil: :cry: Byl jsem ve 3 modelárnách a nikde ho nemají, tak snad mi to v Reichardu dodají (snad Pelikán bude té lasky a bude mít par ks ještě :D )
corona

#431 Příspěvek od corona »

helllo píše:... a nez jsem stihl vyndat baterku, tak bzucelo servo-.......
Vypnout vysílač.....

.
helllo

#432 Příspěvek od helllo »

corona píše:
helllo píše:... a nez jsem stihl vyndat baterku, tak bzucelo servo-.......
Vypnout vysílač.....

.

aha, to me nenapadlo...
saint21

#433 Příspěvek od saint21 »

winkja píše:Ten profipack je dnes už těžce nedostatkové zboží :evil: :cry: Byl jsem ve 3 modelárnách a nikde ho nemají, tak snad mi to v Reichardu dodají (snad Pelikán bude té lasky a bude mít par ks ještě :D )

Tak to je dívný. Protože jsem ho tam u nich fakt viděl.
DX9
saint21

#434 Příspěvek od saint21 »

helllo píše:Vcera chudak kolibrik dostal takovou ranu o zed, ze se mi ta horni vyvazovaci tycka zamotala do kabiny a nez jsem stihl vyndat baterku, tak bzucelo servo-mozna jsem ho pripalil...ale svete div se - narovnal jsem to a lita to dal :D neuveritelny

Jo jo u mně taky co všechno už zkusil a stále líta. :lol: Je to spodivem.
DX9
winkja

#435 Příspěvek od winkja »

Stavoval sem se tam dnes ráno a borec mi řekl že profipack už bohužel nemaji, maji jen v normalní krabici... Tak ať zavolám koncem týdne že zkusí sehnat od pelikana... Tak snad :-) jinak budu asi muset kupit obič a dokoupit nabiječku popř druhý lipol...
Odpovědět

Zpět na „Heli - do 450“