přijímače z HK + DX6i - problém nejde reverse na AUX
přijímače z HK + DX6i - problém nejde reverse na AUX
Ahoj, právě jsem dokončil Mustanga od Hackera, kde jsem se rozhodl dát servo na každé křidélko. Po osazení tímto přijímačem http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=12586 jsem zjistil, že nejde nastavit reverse na křidélkách s Dx6i, při N jde jedno nahoru a jedno dolů, bohužel potřebuji nastavit reverse na serva. Pokud to přenastavím na rádiu, jdou obě křidélka nahoru. Mám doma ještě jeden přijímač http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=11965 Tam je ten samý problém. Pokud použiji OEM AR500. Tak vše funguje jak má. Problém je na AUX, AIL normálně funguje. Máte nějakou radu pro začátečníka jak si s tím poradit než začnu dělat nové šachty pro serva abych je otočil. AR500 tam nechci dávat. Projel jsem diskuzi na HK, nenašel jsem nic.
Re: přijímače z HK + DX6i - problém nejde reverse na AUX
Né že bych se zastával těchhle krabiček z HC, ale nejde spíš o to že originální AR500 má v sobě už přímo zabudovaný reverz na druhé křidélko?
Nastav si na vysílači ovládání křidélek dvěma servy a bude to ok, pro každé servo si pak budeš moci samostatně nastavit případný reverz podle potřeby.
Nastav si na vysílači ovládání křidélek dvěma servy a bude to ok, pro každé servo si pak budeš moci samostatně nastavit případný reverz podle potřeby.
Skúsim zodpovedať otázku: Nastavil si na DX6i vo wingtailmix, dualaile na act? Ak áno, potom reverzy sú na aile a flap (pravý stĺpec horný a dolný). Skúsil som to len na monitore DX6i, ale už som to kedysi testoval a šlo to. Ináč, ak potrebuješ reverzovať oba kanály, tak prečo ich rovno neprehodíš medzi sebou na RX?
Tak meškám ....
Tak meškám ....
dusangg píše:Skúsim zodpovedať otázku: Nastavil si na DX6i vo wingtailmix, dualaile na act? Ak áno, potom reverzy sú na aile a flap (pravý stĺpec horný a dolný). Skúsil som to len na monitore DX6i, ale už som to kedysi testoval a šlo to. Ináč, ak potrebuješ reverzovať oba kanály, tak prečo ich rovno neprehodíš medzi sebou na RX?
Tak meškám ....
..přesto díky moc, včera jsem se v tom vrtal celou noc abych mohl jít dneska lítat, no nevadí. Polítal jsem easy stara, příští víked půjde mustang do vzduchu.