Turnigy KeyChain Camera
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
rampa_mckvak píše:...Koukal jsem na to. Mám verzi 8 s procesoru píšou, že Pravděpodobně Sunplus Označeny EKEN002...
Já mám kamerku klíčenku s procesorem D006C V3 EKEN002. Nefunguje mi postup na odstranění TIMESTAMPu zmíněný v tématu viz odkaz
http://www.rcmania.cz/modules.php?name=Forums&file=viewtopic&p=489690
a nenašel jsem žádný jiný, který by fungoval a odstranil ten TIMESTAMP a dokonce nejde ani nastavit. Zkoušel jsem různé formáty datumu a času i různé názvy souborů a nic.
Jestli máš taky kamerku s procesorem označeným EKEN002 jde ti nastavovat ten TIMESTAMP a pokud ano jaký přesně používáš formát datumu a času v tom textovém souboru pro nastavování TIMESTAMPu, jaký název souboru a do jakého adresáře na kartě vložené v té kamerce. ???
Ani jeden z postupů k nastavení nebo zrušení TIMESTAMPu, co jsem četl jinde, mi s tou kamerkou nefunguje. Kamerka sice jinak funguje tj. natáčí i fotí, čas v ní běží, ale nedá se změnit ani vypnout.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
Se zmněnou času sem se taky vyvztekal. "Zjistil" jsem, že musíš ten soubor "txt" umístit hned jak píšou do kořenováho adresáře a to je hned jak rozklikneš "výměnitelný disk (J)" (písmenko máme každý jiný). Je tam složka s názvem DCIM a tam umístíš ten tag soubor (né do tý složky ale vedle ní). Název musí být velkými písmeny s malejma to nešlo. Takže: TAG.txt
a obsah mám
[date]
2011/01/30
10:37:00
čas si nastavíš přibližně na dobu kdy to děláš. Dal jsem a si tak 1-2 minuty dopředu. Tu změnu jsem dělal v tom usb adaptéru. V klíčence to moc nešlo. Pak jsem kartu dal do klíčenky, zapnul a asi po 5 vteřinách zase vypnul. Pak už vše bylo ok.
Trvalo jí to asi 20 pokusů než pochopila co od ní chci. Nesmíš prostě měnit ten americkej blbej formát. Například po změně napsala rok 2013, tak jsem zkusil napsat 2009 a ukazovala správně 2011. jenže zase byl špatně měsíc a den. Nakonec se chytla v tom co jsem již uvedl. O vypnutí toho proužku se ani nebudu pokoušet. Když to nejde jak píšeš.
Snad sem to vysvětlil srozumitelně.
Ale čím má teď pro změnu problém je, že když ji píchnu do pc do usb, tak ta kontrolka furt bliká.
a obsah mám
[date]
2011/01/30
čas si nastavíš přibližně na dobu kdy to děláš. Dal jsem a si tak 1-2 minuty dopředu. Tu změnu jsem dělal v tom usb adaptéru. V klíčence to moc nešlo. Pak jsem kartu dal do klíčenky, zapnul a asi po 5 vteřinách zase vypnul. Pak už vše bylo ok.
Trvalo jí to asi 20 pokusů než pochopila co od ní chci. Nesmíš prostě měnit ten americkej blbej formát. Například po změně napsala rok 2013, tak jsem zkusil napsat 2009 a ukazovala správně 2011. jenže zase byl špatně měsíc a den. Nakonec se chytla v tom co jsem již uvedl. O vypnutí toho proužku se ani nebudu pokoušet. Když to nejde jak píšeš.
Snad sem to vysvětlil srozumitelně.
Ale čím má teď pro změnu problém je, že když ji píchnu do pc do usb, tak ta kontrolka furt bliká.
Naposledy upravil(a) rampa_mckvak dne ned 30.01.2011 12:01, celkem upraveno 4 x.
Co neubrzdíš neukecáš.
Tady mám stručnou recenzi a návod na keychani #7 s procesorem Anyka
AK3651B. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain
Tenhle procesor je configurovatelný a umožňuje spoustu nastavení. Je tam popsanej postup na přehrání firmwaru, ale nejsem si jist zda postup je stejný nebo podobný.
AK3651B. http://www.rchouby.g6.cz/index.php?cl=1/keychain
Tenhle procesor je configurovatelný a umožňuje spoustu nastavení. Je tam popsanej postup na přehrání firmwaru, ale nejsem si jist zda postup je stejný nebo podobný.
-
rampa_mckvak
rampa_mckvak píše:Ale jak při nákupu poznám, že kupuju #7 a ne #8. Hlavně když si ji nechávám poslat z é-šopu.
Já ji mám teprve druhý den, ale ještě neletěla, ale musím říci, že si opravdu moc neporadí s tím jak píšeš. kde je nějaká takový přechod ukazuje moc "přesvíceně"
Tjn. Já si kupoval z ebay s tím, že to je #3 verze. Což je údajně nejlepší. Tak jsem ji objednal, ale k mé smůle mi přišla #8.
#7 koupíš 100% na HC. Podlě mě to je nejlepší verze, ale většina je opačného názoru. Podle mě má nejlepší obraz a to nemluvím o velikosti záznamu. 10 minutové video zabírá asi 200MB u té #3 nebo # 8 to je pomalu k 500MB což je pak znát na snižujícím se místu na disku v PC.
-
rampa_mckvak
rampa_mckvak píše:S těma MB to je fakt děs. Taky záleží co (jaké prostředí) kamera snímá.
Např. delší video zabírá méně.
00:16:20 má 973 598 kB
00:17:30 má 928 351 kB
nj, to je šílený. Tam není žádná komprese, asi bych zkusil nejaky pogram na kompresi. U té moji je to:
00:18:14 má 388MB
00:13:15 má 305MB
-
rampa_mckvak
Koukal jsem na ty tvoje str. a návod. Dělá se to s vloženou sd kartou, nebo bez ní? A když chci spustit ten ConfigPara.exe, tak se nic neděje, nebo to běží někde na pozadí? Ani když pustim BurnTool.exe nic.
A talčítko Mode se myslí to horní na focení a nahrávání videa?
A půjde to vůbec když mam tu verzi 8?
Jo a nemusí se v tom prográmku zadat nějaký to heslo?
Jo a ještě mě není moc jasný, jestli je lepší při nabíjení mít vyndanou kartu, nebo má zůstat v kameře. Od doby kdy jsem si hrál s nastavením datumu, tak při zapojení v usb ať s ní nebo bez ní kontrolka stále bliká.
Jo a ještě mě není moc jasný, jestli je lepší při nabíjení mít vyndanou kartu, nebo má zůstat v kameře. Od doby kdy jsem si hrál s nastavením datumu, tak při zapojení v usb ať s ní nebo bez ní kontrolka stále bliká.
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak píše:Koukal jsem na ty tvoje str. a návod. Dělá se to s vloženou sd kartou, nebo bez ní? A když chci spustit ten ConfigPara.exe, tak se nic neděje, nebo to běží někde na pozadí? Ani když pustim BurnTool.exe nic.
No já měl kartu uvnitř. Ani při nabíjení ji nevyndávám.
Co se týče toho firmwaru. Já tam popisuju jak se to dělá u té #7, takže pro ostatní to může být jiné. Musíš si stáhnout firmware pro tvoji kamerku to je myslim jasný.
-
rampa_mckvak
Tož sem hledal ten firmware,ale nejsem z toho moc chytrej. Asi tam nikde na tu #8 není.
http://www.chucklohr.com/808/index.html#LinksDrivers
http://www.chucklohr.com/808/index.html#LinksDrivers
Co neubrzdíš neukecáš.
rampa_mckvak píše:Se zmněnou času sem se taky vyvztekal. "Zjistil" jsem, že musíš ten soubor "txt" umístit hned jak píšou do kořenováho adresáře a to je hned jak rozklikneš "výměnitelný disk (J)" (písmenko máme každý jiný). Je tam složka s názvem DCIM a tam umístíš ten tag soubor (né do tý složky ale vedle ní). Název musí být velkými písmeny s malejma to nešlo. Takže: TAG.txt
a obsah mám
[date]
2011/01/30
čas si nastavíš přibližně na dobu kdy to děláš. Dal jsem a si tak 1-2 minuty dopředu...
Díky mockrát. Vyzkoušel jsem to a funguje mi to sqěle.
rampa_mckvak píše:Ale čím má teď pro změnu problém je, že když ji píchnu do pc do usb, tak ta kontrolka furt bliká.
Já když zapojím tu kamerku do USB tak se LEDka jenom rozsvítí což signalizuje, že se dobíjí lipolka v ní, ale nebliká.
Tak ještě jednou díky.
-
rampa_mckvak
-
rampa_mckvak
Fat32
Tak sem zjistil, že když nechám klíčenku dlouho nahrávat a "nahraje" 1 024 000 kB, tak se vídeo vůbec nespustí, nejde zkopírovat, a vylétne hláška, že soubor, nebo adresář je porušen a není čitelný. VLC přehrávač ještě radí, že má spustit Chkdsk. Když to udělám (Chkdsk [J:] ), tak se nic neděje. Okno jen problikne a "zhasne".
Není ta "porucha" kvůli tomu, že sd karta je FAT32 a ne NTFS (snad je ta zkratka správně) a tím pádem tak velké soubory nezvládne?
Ještě poznatek. Řekl bych,že pokud velikost souboru dosáhne již zmíněné velikosti, tak klíčenka se vypne a nenahrává a tím pádem asi řádně neukončí uložení videa a je konec.
Stalo se to někomu, nebo nahráváte i delší, větší, videa?
Díky.
Není ta "porucha" kvůli tomu, že sd karta je FAT32 a ne NTFS (snad je ta zkratka správně) a tím pádem tak velké soubory nezvládne?
Ještě poznatek. Řekl bych,že pokud velikost souboru dosáhne již zmíněné velikosti, tak klíčenka se vypne a nenahrává a tím pádem asi řádně neukončí uložení videa a je konec.
Stalo se to někomu, nebo nahráváte i delší, větší, videa?
Díky.
Co neubrzdíš neukecáš.