Scorpio 1&22 2,4Ghz RTF

Začínáte nebo chcete začít s vrtulníkem.
Odpovědět
Zpráva
Autor
mraky

Scorpio 1&22 2,4Ghz RTF

#1 Příspěvek od mraky »

Dobrý den,chci se zeptat jaký máte názor na tento model,případně pokud exituje nějaký jeho eqvivalent,zrovna o tomto modelu jsem na googlu v rámci čr nic nenašel,jen nějaká španělština či co to je za jazyk výrobce.Chci přejít na jednorotorové modely,a podle toho sem z popisu(všude to je jako by si to mezi sebou okopírovali) přečet by měl být ideální,ale jaká je praxe?http://www.astramodel.cz/podrobnosti_prehled.php?kod=ES122M1
marek_K

#2 Příspěvek od marek_K »

zalezi co od toho ocakavas? pretoze potom mas dve velmi rozdielne cesty.

a) odskusat si ako sa sprava jednorotor aby si potom mozno kupil nieco lepsie
b) len sa tak vyblbnut a uz do vtrtulnikov viac penazi nikdy nedat.

ak za A tak si kup Simulator phoenix a k nemu aspon spektrum dx6i
ak za B tak si ho kludne kup, ale ja by som doporucil radsej blade sr120 alebo msr. S tym si uzijes omnoho viac srandy.
freerider
Kontaktovat uživatele:

#3 Příspěvek od freerider »

Ten typ co jsi uvedl navazuje na předchozí typ viz odkaz http://eshop.helimodels.cz/product/scor ... z-rtf:507/

jinak co se heli týče tak v této cenové kategorii už je asi lepší si připlatit nějakou tu tisícovku a bud pořídit neco co už je plně ovladatelný 6ch (rexe 250,450) každopádně je na tobě jakou zvolíš velikost.Nebo pokud ti jde jen o to začít z jednorotorem tak blade msr nebo 120sr jsou idealní i do bytu a na učení základního letu z jednorotorem a nebudeš mít tolik starostí s ND.Prostě jak je psáno výše bud jednoduchej 4ch pokoják nebo simulátor kde můžeš rozekávat heliny jednu za druhou a nic tě to nestojí.
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
mraky

#4 Příspěvek od mraky »

no já bych bral spíš menší do pokoje, abych si zalítal i v zimě.-)) no abych reagoval na první odpověd, asi spíš se chci naučit,a spíš jako že bych na to nezanevřel,a simulátor, no nevím jak moc reálný to je....
freerider
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od freerider »

no pokud te chytne msr nebo něco podobnýho a přes simulator pujdeš dál na šestikanal tak je to pak jak droga jinak simulátory jsou v dnešní době velice na dobré úrovni z realitou ale je k tomu třeba mít odpovídajcí HW.
http://www.youtube.com/watch?v=7m7fWk4M ... re=related

http://www.youtube.com/watch?v=vlZDSwti ... re=related
Tarot 450pro,QAV250 FPV,Acipitter badius,FPV Samokřídlo,xmt4 truggy,lodky korál a rychlik centurion
mraky

#6 Příspěvek od mraky »

hmmm, tak asi spíš půjdu do simulátoru,ale je bez vysílače, a já mám jeden od scorpia(wk-0408),a když použiju redukci, tak by to mohlo fungovat,v nejhorším si ten vysílač koupím,ale taky abych ho pak mohl použít až si pořídím nějaký model( např. jeden z těch Vámi zmiňovaný)...
mraky

#7 Příspěvek od mraky »

ted sem na tím tak přemejšlel, ten vysílač asi moc použitelnej nebude, je 4kanálový na 35 mhz, takže....
Vlasta87
Kontaktovat uživatele:

#8 Příspěvek od Vlasta87 »

jaký je rozdíl mezi uvedeným a tímhle? http://www.astramodel.cz/podrobnosti_pr ... od=ES123M1 Dík za odpovědi
mraky

#9 Příspěvek od mraky »

Vlasto, já teda bych spíš neměl co říct, ale jelikož jsem zakládal toto téma tak něco řeknu.No když porovnáš popisy, tak rozdíly zjístíš, z mýho pohledu jde o drobné ale důležité detaily,výbava a tak.
mraky

#10 Příspěvek od mraky »

Taxem si koupil vysílač dx6i a phoenix 3.0, no a jsem po tomto nákupu tak trochu šokován.-( Astra sice manuál přeložila,ale je to nepřehledné,není nikde vidět kde končí letadlový manuál a kde začíná vrtulnílový.Další věc,na modelařina.cz píšou že simulátor je lokalizován v češtině, ale tam sem češtinu neobjevil ani po aktualizaci,navíc v manuálu píšou že vysílač by neměl být na frekvenci 2,4GHz, přitom lze zvolit Spektrum dx6i...
zablabla

#11 Příspěvek od zablabla »

mraky píše:Taxem si koupil vysílač dx6i a phoenix 3.0, no a jsem po tomto nákupu tak trochu šokován.-( Astra sice manuál přeložila,ale je to nepřehledné,není nikde vidět kde končí letadlový manuál a kde začíná vrtulnílový.Další věc,na modelařina.cz píšou že simulátor je lokalizován v češtině, ale tam sem češtinu neobjevil ani po aktualizaci,navíc v manuálu píšou že vysílač by neměl být na frekvenci 2,4GHz, přitom lze zvolit Spektrum dx6i...

Nezoufej, Pokud si z internetu stáhneš upgrade na verzi 3n, tak tam v nastacení programu je volba jazyka a tam je i čeština.
S DX6i ten sim spolehlivě chodí. Pro úpný začátek - když do vysílače bez jakéhokoliv nastavování (i na letadlo) vrazíš ten štekr od hardwerovýho klíče a zkalibruješ vysílač podle průvodce, tak ti to musí chodit.
Když ne, je tu na to vlákno a určitě ti někdo poradí.
Blade msR, mcpx, Trex 250 FBL + DX6i ;Trex 250,Trex 500 FBL + T8FG
mraky

#12 Příspěvek od mraky »

Jj, už sem to našel, zkalibroval a vyzkoušel, ale ted už možná tušíte na co se zeptám,docela by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi nějakým modelem ve virtuálu a skutečností...jako určitě v reálu můžou ovlivnit některé další věci,jako je poloha baterky či co jávím co ještě...
mraky

#13 Příspěvek od mraky »

Jj, už sem to našel, zkalibroval a vyzkoušel, ale ted už možná tušíte na co se zeptám,docela by mě zajímalo jaký je rozdíl mezi nějakým modelem ve virtuálu a skutečností...jako určitě v reálu můžou ovlivnit některé další věci,jako je poloha baterky či co jávím co ještě...
martinesd

#14 Příspěvek od martinesd »

Skorpio, rc system a ine je W.A.L.K.E.R.A
ten na ktory sa pytas je tent
http://www.metaheli.eu/product.php?id_product=337
kludne ho kup. ale ked ta bavi byt nacapeny na monitor na simulatore ako vonku v reali tak nie
:lol:
Odpovědět

Zpět na „Heli - začátečník“