T-rex 450 Pro - zkušenosti

Vrtulníky do velikosti 450
Zamčeno
Zpráva
Autor
psena
Kontaktovat uživatele:

#1381 Příspěvek od psena »

Kdyz vezmes kufr od Horejsiho tak budes mit napis Horejsi, ja jsem bral v Helimanii a mam napis Align...to je me milejsi.
Navic myslim, ze kolega co kupoval Horejsiho ma jinak zamky a taky cena byla vyssi.
Andrews
Kontaktovat uživatele:

#1382 Příspěvek od Andrews »

Baterku zkusím posunout dopředu, ale mám problém s tím , že zabely u baterky vedu a zepředu a tak se kabinka už teď dá napasovat tak tak....

U těch kufrů se obávám toho, že nejsou určeny přímo pro 450 PRO, ale pro 450XL atd.. . Podle ubrázků je jen Pelikán univerzál a ostatní jsou předřezaný....
Kuna2

#1383 Příspěvek od Kuna2 »

Andrews píše:U těch kufrů se obávám toho, že nejsou určeny přímo pro 450 PRO, ale pro 450XL atd.. . Podle ubrázků je jen Pelikán univerzál a ostatní jsou předřezaný....
Můžu dát fotku kufru Pelikán s 450 pro, jestli je zájem. Je asi větší než Align.
harleyr

#1384 Příspěvek od harleyr »

psena píše:Podle vetsiny je letovy projev lepsi, nevim proc, pravdepodobne trosku vyssi letova hmotnost a vyssi otacky z ni delaji stabilnejsi stroj.

Takže radši vzít PROčko.Díky moc.
harleyrfutaba T7C T Rex 450 pro super combo Honey bee upgrade Drn
Čmelák ve výstavbě......
harleyr

#1385 Příspěvek od harleyr »

Jo ještě jeden dotaz,chtěl bych tu 450 strčit do maketovyho trupu takže stejně ztěžkne i tak a mohla by snad být stabilní i ta V2 ale zřejmě skrz výměny řemínku by to bylo neprakticky.mám pravdu?
Čmelák ve výstavbě......
Kenny McCormick

#1386 Příspěvek od Kenny McCormick »

neprakticke to bude aj na Pro, ked strhnes predny prevod. Udajne sa strhava najcastejsie, i ked mne sa to /nastastie/ zatial nepodarilo.
Stabilita na V2 nieje problem, tazsie padla alebo zavazicka a o niecomalo nizsie otacky a je stabilnejsi. Tiez tazsie listy/mam 26gr a myslim ze maju vplyv/
Ale Pro je aj tak lepsie :wink:
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
harleyr

#1387 Příspěvek od harleyr »

Už jsem to probiral s několika lidma a každej totiž řiká něco jinyho,tak su furt v pasti a nevim do kteryho jít.Kardan je hezká věc ale myslim si že ten řemínek si toho nechá víc líbit ale je to jenom muj blbej názor bez zkušeností.Zatim sem lital se šmejdem od E sky a tem měl vzadu na vyrovnávacím rotoru motorek.Takže jinači zkušenost veškerá žádná.Teda krom stovek hodin na phoenixu.. :lol:
Čmelák ve výstavbě......
DaveLister

#1388 Příspěvek od DaveLister »

Jesli chces remen tak kup verzi sport, V2 uz je stara verze a davno prekonana.

Jinak kardan je opravdu snadnejsi znicit, kdyz se ti to povede tak ale vetsinou staci vymenit predni prevod.Kardan ma taky lepsi letove vlastnosti na 450ce, jesli to ocenis u makety ale nevim, rekl bych ze spis ne.
harleyr

#1389 Příspěvek od harleyr »

Díky moc za cenny rady.Vic hlav vic rozumu..
Čmelák ve výstavbě......
OPR
Kontaktovat uživatele:

#1390 Příspěvek od OPR »

Kenny McCormick píše:.........najcastejsie, i ked mne sa to /nastastie/ zatial nepodarilo.
Stabilita na V2 nieje problem, tazsie padla alebo zavazicka a o niecomalo nizsie otacky a je stabilnejsi. Tiez tazsie listy/mam 26gr a myslim ze maju vplyv/

Tady je to drobet složitější ...... :D
harleyr

#1391 Příspěvek od harleyr »

OPR píše:
Kenny McCormick píše:.........najcastejsie, i ked mne sa to /nastastie/ zatial nepodarilo.

Tady je to drobet složitější ...... :D

jakpak myslíš to složitějši??Ja pravě nikde nevyčetl kterej z těch dvou se do maketovyho trupu hodi vic..
Čmelák ve výstavbě......
Kenny McCormick

#1392 Příspěvek od Kenny McCormick »

asi mysli aby tie otacky neboli prinizke, co moze byt aj nebezpecne. Samozrejme to som nemal na mysli, tiez to znizenie nevplyva priamo na stabilitu, skor menej divoku odozvu na kniply pri zachovani nastavenych hodnot vo swash mixe.

Vrtas do makety sa hodi ten, ktory udava vyrobca maketoveho trupu, maju rozne uchytenie podvozku. :wink: aspon teda co som kedysi pozeral maketove trupy, tak tam bolo uvedene ci V2 alebo PRO. Sport som nevidel, ale asi to bude to co V2. Ale mozno by to slo aj prebastlit, alebo robia aj univerzaly. Kedysi som sa po makete obzeral, pacilo sa mi to kinder vajce z HC, ale nateraz som to zavrhol. Treba baterku s vecsou kapacitou, aby to letelo rovnaky cas, dovazilo chvost a nieje to asi ani na akrobacku /nemyslim 3D/
T8FG - Tarot345PRO BeastX, Protos430 BeastX
http://kennymccormick.rajce.idnes.cz/
harleyr

#1393 Příspěvek od harleyr »

Mno jo vždyt taky na nějakou akrobačku jsem ani nemyslel,líbí se mě že ten trup udělá ten vrtas vetši a vypada to nastrojeny aspon trošku jak vrtas a ne jak vařečka v kastrolu :lol:
Člověče nevim nevim ale myslim že by mohla i normalni baterka vydržet tu samu dobu letu když se s tim nebude blbnout a jenom tak v klidku si poletovat.viděl jsem krasně udělanou EC 135 i s fenestronem a vypadalo to fantasticky.
Čmelák ve výstavbě......
DaveLister

#1394 Příspěvek od DaveLister »

harleyr píše:Člověče nevim nevim ale myslim že by mohla i normalni baterka vydržet tu samu dobu letu když se s tim nebude blbnout a jenom tak v klidku si poletovat.

To prave neni pravda. Pokud pridas maketu znatelne se zvedna vaha. Abys ve vzduchu udrzel vetsi vahu pri stejnych otackach musis pridat uhel listu. Kdyz pridas uhel listu zvysi se odber motoru. Blbnout se s tim pak stejne neda protoze chybi vykon kvuli velke vaze.

Jesli si uplny zacatecnik tak se na maketu zatim vykasli a nauc se litat bez ni, ucit se s maketou je nesmysl, to by si z toho mel velice rychle trisky ;)
harleyr

#1395 Příspěvek od harleyr »

To byla jenom moje blbá uvaha s těma baterkama.Děkuju za osvětu.Litam se 4 kanalem a už mě to neba.Jasně že bych to do te makety nedal hned ono to zase nějakou dobu potrva než se s tim naučim ale jsou to takovy uvahy do budoucna.Bylo by blby koupit trup a hned ho rozštipat.Pravě proto jsem vlazl sem mezi zkušeny abych pozjištoval co se dá. :lol:
Čmelák ve výstavbě......
Zamčeno

Zpět na „Heli - do 450“