Helimaniacs Team Brno
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Mlha. Nic jiného, jenom mlha. Ale přesto jsem zalítal 3 baterky s Logo500. Ale jenom "kolem hlavy", žádný divočiny. Jel jsem otevřenou závorou k retenční nádrži a u 3 baterky mě řidič nákladního auta BVaK upozornil, že když ji zavře, tak neodjedu ... Tak jsem přeparkoval a začal lítat s GAUI200. Po pár osmičkách jsem to překulil (s GAUI200 poprvé) na záda a bylo po srandě. Škody minimální (listy fuč, zohlé gripy, toť vše!) ale záhada proč se to stalo zůstává. Jisté je, že při tom přemetu mě nestíhal dorovnávat ocas, takže se z toho stal takový nechtěný piroflip (kterej ještě neumím ...) Chyba je buď v MB nebo v servu vrtulky. A hlavně v mých rukách.
Logo 600SX VBar | Logo 500 VBar | T-Rex 500 mB
peko.cz píše:Mlha. Nic jiného, jenom mlha. Ale přesto jsem zalítal 3 baterky s Logo500. Ale jenom "kolem hlavy", žádný divočiny. Jel jsem otevřenou závorou k retenční nádrži a u 3 baterky mě řidič nákladního auta BVaK upozornil, že když ji zavře, tak neodjedu ... Tak jsem přeparkoval a začal lítat s GAUI200. Po pár osmičkách jsem to překulil (s GAUI200 poprvé) na záda a bylo po srandě. Škody minimální (listy fuč, zohlé gripy, toť vše!) ale záhada proč se to stalo zůstává. Jisté je, že při tom přemetu mě nestíhal dorovnávat ocas, takže se z toho stal takový nechtěný piroflip (kterej ještě neumím ...) Chyba je buď v MB nebo v servu vrtulky. A hlavně v mých rukách.
to ses teda borec ze si provetral logo500, ja to hned odpiskal jak sem videl tu mlhu.
ten gaui me mrzi, doufam ze to nebylo tim vrtulkovym servem
Logo 600 + spirit
Tak jsme byli na place od 11 do 12 pouze dva, já a minititan.
A ten se ještě šprajcnul v kufru u auta, že prý do toho marastu nepude,
zvlhnou prý serva, gyro dostane rýmičku a zkroutí se listy.
Ty jsem nakonec mu málem zakroutil já, bo jsem stále chomla
a držím se při zemi. Nicméně jsem vybzučel čtvero aku a domů to donesl vcelku.
Překvapilo mne, že jsem nenarazil ani na Ucha, myslel jsemže na ploše bydlí, asi jenom přechodně
A ten se ještě šprajcnul v kufru u auta, že prý do toho marastu nepude,
zvlhnou prý serva, gyro dostane rýmičku a zkroutí se listy.
Ty jsem nakonec mu málem zakroutil já, bo jsem stále chomla
a držím se při zemi. Nicméně jsem vybzučel čtvero aku a domů to donesl vcelku.
Překvapilo mne, že jsem nenarazil ani na Ucha, myslel jsemže na ploše bydlí, asi jenom přechodně
- Standapass
- Kontaktovat uživatele:
Peko: jak se ti líbil ten flek u té závory?
PavelD: Já jsem tam fakt chtěl přijet zalítat, ale v tý mlze s 500 kolem hlavy ještě lítat neumím a nechtěl jsem si poslední pořádný letuschopný stroj ztratit v mlze za letu bez vidu.
Ty seš na to aspoň trénovanej z práce
Do tělocvičny v pátek jdu taky.
PavelD: Já jsem tam fakt chtěl přijet zalítat, ale v tý mlze s 500 kolem hlavy ještě lítat neumím a nechtěl jsem si poslední pořádný letuschopný stroj ztratit v mlze za letu bez vidu.
Naposledy upravil(a) UCH dne pon 17.01.2011 17:52, celkem upraveno 1 x.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
UCH píše:Peko: jak se ti líbil ten flek u té závory?
Kdyby ses šmrdolil jako já metr nad zemí a max 3m od sebe, tak nemáš
s dohledností problém
V pátek do halali půjdu určitěl, bo pracuji do 19 a zdrhnu tam rounou, aby mne doma nezatkli