Heli a vaše nehody

Všechno co je o modelech vrtulníků, ale nevejde se do jiné vrtulníkové kategorie.
Zamčeno
Zpráva
Autor
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#571 Příspěvek od tomanos »

Vidím že sa ti dnes darilo, tomu horím šupa. Mám za sebou 4 pády, ale toto je sila. Čo si robil :?: Fakt to vyzerá ako prejdené autom 8) .
Drak rozbitý, neuvažuješ nad karbónovým ? Teraz je ideálna príležitosť.
papaya

#572 Příspěvek od papaya »

bola to riadna supa o zem, po protosovi zostala v zemi diera ako hrom, baterku som nasiel len vdaka tomu ze zo zeme trcali droty :D :D :D
Protos je na sracky, hadam to elektronika prezila. Nemal som odvahu znovu pripajat bateriu. Skusil som mechanicke casti, chodia plynulo a hladko, vratane serv tak snad to bude ok.

tomanos co som akoze podla teba robil? Sak som riadil co to nie je vidiet? :-DDD

Takto to dopadne ked si zelenac po par hodinach na sime mysli ze uz moze ist nacvicovat nazivo. Prosim len sa kochajte mili zaciatocnici a teste sa z toho ze tuto opravu nemusite platit vy...
DX9
Goblin 570 + Spirit
Compass Chronos + VBar
maniiax

#573 Příspěvek od maniiax »

No pánové, včera mi gamer007 zkontroloval sešroubování a seřízení, lehce to doladil v radiu a otestoval. Večer jsem si sám trochu poskákal, téměř bez nehody (jen kousek podvozku nevydržel).

Dneska jsme šli zase lítat a zkusil jsem to naostro, sakra je to úplně jiný než na simu :-) Na simu snad obstojně visím, v reálu ani náhodou. Asi sem se bál víc než je zdrávo. 2x jsem s tím fláknul. Poprvé měkce, vydloubali jsme bláto a trávu a pohoda. Podruhý to bylo horší, ale myslím že to odnesl jen podvozek a je rozhozená stopa listů, jinak doufám ok. Pitvu jsem ještě nedělal :-)

No gamer007 to odnesl hůř, počítám že se tu taky vypovídá. To co mu provedl jeho stroj bylo drsný, má co opravovat. Ale povídání nechám na něm :-)
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#574 Příspěvek od tomanos »

maniiax píše:Dneska jsme šli zase lítat a zkusil jsem to naostro, sakra je to úplně jiný než na simu :-) Na simu snad obstojně visím, v reálu ani náhodou. Asi sem se bál víc než je zdrávo. 2x jsem s tím fláknul. Poprvé měkce, vydloubali jsme bláto a trávu a pohoda. Podruhý to bylo horší, ale myslím že to odnesl jen podvozek a je rozhozená stopa listů, jinak doufám ok. Pitvu jsem ještě nedělal :-)

Tá rozhodená stopa listov tam nebude len tak. Pravdepodobne máš ohnutú priečnu osku. V každom prípade rozobrať a skontrolovať aj hlavnú osku.
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#575 Příspěvek od gamer007 »

Taková malá ranka z 20m plnou rychlostí do hlíny :lol: Nevim přesně co se stalo, ale byla to chyba techniky, ruce mě včera docela dobře poslouchaly až jsem si říkal že takovej let jsem snad jěště neletěl.
No asi bude chybka na přijímači OrangeRX, nebo BEC v reglu z minitatna. Prostě to spadlo do failsafe zrovna v mínusu cca. 7° a během dvou sekund to bylo na zemi. Tak škody nejsou zas tak hrozný: Listy KOK, všechny hřídele, trubka s kardanem, ozub. kolo, podbvozek a převody v jednom HD1581...
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
error414
Kontaktovat uživatele:

#576 Příspěvek od error414 »

gamer007 píše:Taková malá ranka z 20m plnou rychlostí do hlíny :lol: Nevim přesně co se stalo, ale byla to chyba techniky, ruce mě včera docela dobře poslouchaly až jsem si říkal že takovej let jsem snad jěště neletěl.
No asi bude chybka na přijímači OrangeRX, nebo BEC v reglu z minitatna. Prostě to spadlo do failsafe zrovna v mínusu cca. 7° a během dvou sekund to bylo na zemi. Tak škody nejsou zas tak hrozný: Listy KOK, všechny hřídele, trubka s kardanem, ozub. kolo, podbvozek a převody v jednom HD1581...

me ten orange take jednou vypadl :( . na helinu uz bych ho nedal.
Logo 600 + spirit
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#577 Příspěvek od tomanos »

error414 píše:
gamer007 píše:Taková malá ranka z 20m plnou rychlostí do hlíny :lol: Nevim přesně co se stalo, ale byla to chyba techniky, ruce mě včera docela dobře poslouchaly až jsem si říkal že takovej let jsem snad jěště neletěl.

me ten orange take jednou vypadl :( . na helinu uz bych ho nedal.

Sa čudujem čo vás to napadá dávať na helinu čínu 8O .
Na bublinky mám čínu aj ja, ale do heli ani náhodou.
psena
Kontaktovat uživatele:

#578 Příspěvek od psena »

Na lodicce nebo kde? Ani ses nepochlubil.
tomanos
Kontaktovat uživatele:

#579 Příspěvek od tomanos »

psena píše:Na lodicce nebo kde? Ani ses nepochlubil.

Né, v lodičke mám ešte Mhz 8), ale okrem toho lietam aj nejaké tie EPP akrobaty a tam sa toho nebojím.
psena
Kontaktovat uživatele:

#580 Příspěvek od psena »

tomanos píše:

Né, v lodičke mám ešte Mhz 8), ale okrem toho lietam aj nejaké tie EPP akrobaty a tam sa toho nebojím.

Promin predbehl jsi me s prispevkem, patrilo to na Errora.
error414
Kontaktovat uživatele:

#581 Příspěvek od error414 »

psena píše:
tomanos píše:

Promin predbehl jsi me s prispevkem, patrilo to na Errora.

ne mel jsem ho na tom vetronovi, dal jsem na rady z fora a nechal tam jen 3cm puvodni antenu, pri pristani to vypadlo a bychlo to trochu do zeme.

bylo to asi 6m odeme.
Logo 600 + spirit
gamer007
Kontaktovat uživatele:

#582 Příspěvek od gamer007 »

No kluci, tak si jdu sypat popel na hlavu. Nedávno jsem tady řval jak můžete pomlouvat DX8 a ono to asi spadlo právě díky tomuhle rádiu. Už to balim na reklamaci. Radio zapnu, připojim baterku a nic, jen se rozvítí beast. Tak nechám baterku připojenou a jen vypnu a zapnu vysílač a hle najednou to naskočí. To teda znamená že vysílač někdy nevysílá a někdy vysílá. Vyzkoušel jsem to několikrát na Tarotovi, Gaui425, T600 i 250tka, všude stejný, ale jen někdy to nenaběhne. No a při tomhle zkoušení se mi taky už třikrát stalo, že po zapnutí tx se tx vůbec nezapne, takže jěště vada na spínači. Ach jo, to budu měsíc bez radia :cry:
T-rex 600EFL, Prôtos 500, Miniprôtos, Solo Pro 180, Ansmann X2, Beatle110BS
Futaba T8FG,GT3C
lexlutor

#583 Příspěvek od lexlutor »

Jo zlatá futaba, s tou jsem neměl nikdy žádný problém.
psena
Kontaktovat uživatele:

#584 Příspěvek od psena »

U nas co jsem videl pady s letadlama tak Futaby, myslim ze na vyrobci nezalezi, spis na kusech.
silcom

#585 Příspěvek od silcom »

Medzi sviatkami sme boli s brachom poletovať v hale, či skôr v telocvični. Bracho si nacvičoval visenie, ja zas oblúčiky a nejaké to cúvanie. Na to aké to boli neveľké priestory som bol som sebou celkom spokojný. Už už som sa rozhodol pristáť a hovorím si - dám ešte jednu cúvačku s otočkou - no a cykliku som podržal trocha dlhšie, než som mal a nacúval som si chvostom priamo nad hlavu. Samozrejme som spanikáril a ubral výšku - a zvyšok je vidieť v závere pripojeného videa :) Škoda minimálna, vrťas dopadol na žinienku, akurát odletely lyžiny a schytal to hlavný hriadeľ. Ale vrtuľka ma pekne klepla po prstoch..
http://www.youtube.com/watch?v=KoWumil9fPU
Zamčeno

Zpět na „Heli - jiné“