není někdy lepší mlčet?
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
není někdy lepší mlčet?
Občas tady začíná nějaká rada : " vůbec nic o tom nevím, ale myslím si že....."
Nebo je tady toto:
arda1 napsal:
Kucí wo co go kua? arda1BOT
LV napsal:
nemal si byť náhodou OUT? Aspoň si to pred pár dňami sľuboval
arda1 napsal:
Ukaž mi to a já mizím arda1BOT
(protože 6.1 ve 23:47 arda1 napsal:
"EDIT - pokud budu zabanován - je to jedno - tohle je stejně můj poslední příspěvek zde navždy... čau)
Zbytečně si nabíháte na vidle, že vám to pak dá někdo při první příležitosti požrat.
Nebo je tady toto:
arda1 napsal:
Kucí wo co go kua? arda1BOT
LV napsal:
nemal si byť náhodou OUT? Aspoň si to pred pár dňami sľuboval
arda1 napsal:
Ukaž mi to a já mizím arda1BOT
(protože 6.1 ve 23:47 arda1 napsal:
"EDIT - pokud budu zabanován - je to jedno - tohle je stejně můj poslední příspěvek zde navždy... čau)
Zbytečně si nabíháte na vidle, že vám to pak dá někdo při první příležitosti požrat.
-
rampa_mckvak
- Bydliště: Někde na okraji Mléčné dráhy, kousíček za Alfa Centauri. A tam někde je Lounsko
- darth.hokro
- Kontaktovat uživatele:
- Celeron
- Kontaktovat uživatele:
Nekde na netu jsem cet kecy od nakyho psychologa ci psychiatra, ze pokud nekdo denne leze na diskuzni fora a nedej boze tam posila vice prispevku, jedna se o zavislost. A ze je diagnostikovatelnej. A ze se jedna o stejnou zavislost, jako je alkac, fet, ciga ci automaty. Nechlastam, nekourim, nefetuju, do heren nechodim. Jen ta RC manie. Tak mam si dojit, nebo ne?
Jirka
Jirka
Celeron píše:Nekde na netu jsem cet kecy od nakyho psychologa ci psychiatra, ze pokud nekdo denne leze na diskuzni fora a nedej boze tam posila vice prispevku, jedna se o zavislost. A ze je diagnostikovatelnej. A ze se jedna o stejnou zavislost, jako je alkac, fet, ciga ci automaty. Nechlastam, nekourim, nefetuju, do heren nechodim. Jen ta RC manie. Tak mam si dojit, nebo ne?![]()
![]()
![]()
Jirka
Já se takhle jednou vsadil s madboxem, že měsíc nevlezu na mojehobby.cz. bez problémů dodrženo
Vertigo 2m, Extra 330SC, Supertrino F3P (54g)+Lantsov 15", RCFactory Extra 330LT, JETI DS16