Herní konzole (ps,xbox,wii)
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Herní konzole (ps,xbox,wii)
Ahojte.. je tu nekdo z maniaku i na PS3jce?
co hrajete? ja ted jsem u borderlands a killzone 2..
Naposledy upravil(a) Cmelak007 dne ned 09.01.2011 23:25, celkem upraveno 1 x.
Mate nekdo IL2 Sturmovik: Birds Of Prey ?
Budu ted kupovat za 400.- pokud by byl zajem muzu jich vzit vic
Budu ted kupovat za 400.- pokud by byl zajem muzu jich vzit vic
Naposledy upravil(a) Dafid dne pon 10.01.2011 0:25, celkem upraveno 2 x.
Hraju hlavně COD Modern Warfare II a Black Ops, Gears of War I a II, prostě hry na odreagování
Nehrál jste někdo Snipera? Četl jsem nějaké recenze a prej nic moc, tak jestli má vůbec cen ji kupovat.
2 petertn: jakej je Kinect a hlavně hry na něj?
2 petertn: jakej je Kinect a hlavně hry na něj?
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
Gears of War I a II jednotku mastim sam a 2ku mame rozrobenu u kamosa v dvoch
je to super.
Kinekt? je super, ak je dobre nastaveny a mas miesto nie je o com. decka sa na tom vyzuria na hovado. Mam Adventures,Joy ride, nejaky kick box a cosi s tancom. Je to supa, hlavne ked stary cocoti skaceme pri tom tanci s flaskou v ruke ked je party hehehe
nie je nic lepsie ako zapnut Kinecta ked ulozis decka hahaha.
Ja si pochvalujem, len sa nedostanem ku plazme a kukam telku u deciek v izbe
Prvy tyzden sa rano ani nemohli dostat z postele taku mavali svalovicu. O sebe ani nehovorim a to sme hravali len Adventure a Joy ride. Tato kombinacia ma uplne znicila ...
je to super.
Kinekt? je super, ak je dobre nastaveny a mas miesto nie je o com. decka sa na tom vyzuria na hovado. Mam Adventures,Joy ride, nejaky kick box a cosi s tancom. Je to supa, hlavne ked stary cocoti skaceme pri tom tanci s flaskou v ruke ked je party hehehe
nie je nic lepsie ako zapnut Kinecta ked ulozis decka hahaha.
Ja si pochvalujem, len sa nedostanem ku plazme a kukam telku u deciek v izbe
Prvy tyzden sa rano ani nemohli dostat z postele taku mavali svalovicu. O sebe ani nehovorim a to sme hravali len Adventure a Joy ride. Tato kombinacia ma uplne znicila ...
http://www.elektromodely.sk/?page_id=622