HobbyCity - LiPol nad 1850g a zároveň 3200mAh už jen EMS !
HobbyCity - LiPol nad 1850g a zároveň 3200mAh už jen EMS !
Ahoj všichni ...
zbrojím na sezonu a tak jsem si řekl, objednám akumulátory. A aby byla výtěžnost lepší oslovil jsme kolegy ...
skládám si balíček ... už jsem na tom že půjdu "platit"
poštovné mám nabízeno takto : Air Parcel (CZECH Rp) 1500g - 1999g $29.56
a dám že se bude platit a ejhle ...
a najednou už je tam jen tato volba :
EMS Express (CZECH Rp) 1000g - 1999g $93.48
koukám jako blázen ... rozhlížím se a vidím nad tím toto :
To country: CZECH REPUBLIC
Cart weight: 1999g
Total Li-Po capacity: 15750mAh
ťuknu na to číslo kolik mAh je v zásilce a hodí mi to toto :
Shipping Li-Poly batteries by Air Parcel
Due to international air safety regulations, parcels with a total battery capacity of more than 3200mAh cannot be sent via standard 'Air Parcel'.
Please select Air Mail, EMS Express, UPS, DPD, SingPost Air Parcel or DHL where available.
If you insist on using standard Air Parcel, then either reduce the lipo capacity ordered per parcel, or order from one of HobbyKings US, EU or AU warehouses without limitation.
Options.
1) Order via EMS Express, UPS, DPD, Air Mail, SingPost Air Parcel or DHL if available.
2) Reduce total battery capacity to under 3200mAh.
3) Order from Hobbyking.com DE, US or AU warehouse if available.
takže asi šmytec, objednávky baterek tak po jedné, dvou a kruté poštovné, v Reichu moc baterek skladem nemají, NANO vůbec ...
sakra ...
P.S. doufám že jsem nezaložil duplicitní forum, nikde jsem to nenašel, možná je to opravdu novinka roku 2011
EDIT : Upraven nadpis z : HobbyCity limit 3200mAh na zásilku ... nebo EMS ! ! ! na HobbyCity - nad 1850g a zároveň 3200mAh už jen EMS !
zbrojím na sezonu a tak jsem si řekl, objednám akumulátory. A aby byla výtěžnost lepší oslovil jsme kolegy ...
skládám si balíček ... už jsem na tom že půjdu "platit"
poštovné mám nabízeno takto : Air Parcel (CZECH Rp) 1500g - 1999g $29.56
a dám že se bude platit a ejhle ...
a najednou už je tam jen tato volba :
EMS Express (CZECH Rp) 1000g - 1999g $93.48
koukám jako blázen ... rozhlížím se a vidím nad tím toto :
To country: CZECH REPUBLIC
Cart weight: 1999g
Total Li-Po capacity: 15750mAh
ťuknu na to číslo kolik mAh je v zásilce a hodí mi to toto :
Shipping Li-Poly batteries by Air Parcel
Due to international air safety regulations, parcels with a total battery capacity of more than 3200mAh cannot be sent via standard 'Air Parcel'.
Please select Air Mail, EMS Express, UPS, DPD, SingPost Air Parcel or DHL where available.
If you insist on using standard Air Parcel, then either reduce the lipo capacity ordered per parcel, or order from one of HobbyKings US, EU or AU warehouses without limitation.
Options.
1) Order via EMS Express, UPS, DPD, Air Mail, SingPost Air Parcel or DHL if available.
2) Reduce total battery capacity to under 3200mAh.
3) Order from Hobbyking.com DE, US or AU warehouse if available.
takže asi šmytec, objednávky baterek tak po jedné, dvou a kruté poštovné, v Reichu moc baterek skladem nemají, NANO vůbec ...
sakra ...
P.S. doufám že jsem nezaložil duplicitní forum, nikde jsem to nenašel, možná je to opravdu novinka roku 2011
EDIT : Upraven nadpis z : HobbyCity limit 3200mAh na zásilku ... nebo EMS ! ! ! na HobbyCity - nad 1850g a zároveň 3200mAh už jen EMS !
Naposledy upravil(a) SuperMUF dne čtv 06.01.2011 15:45, celkem upraveno 1 x.
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
Je to tak, před týdnem jsem si chtěl objednat lipolky do Loga a taky nic, poštovný 120doláčů, tak čekám, až budou v Německu a nebo si je nechat poslat ve dvou balíčcích, pak vyjdou zhruba stejně jako jeden balík z Německa.
JR Graupner DSX9
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
Trex 500-hc3sx, Logo 600-hc3sx
(Trex 450, Minititan, T-rex 600N - prodáno)
a je to v prd..ly.................
tak nevím hodil jsem jedny 4tis. do košíku a normálně šli koupit za poštovné 15 doll.?????????????????
Zkusil jsem 3 ks 4000/3S a v pohodě za 30 doláčů pošta
tak nevím hodil jsem jedny 4tis. do košíku a normálně šli koupit za poštovné 15 doll.?????????????????
Zkusil jsem 3 ks 4000/3S a v pohodě za 30 doláčů pošta
Naposledy upravil(a) corsair dne čtv 06.01.2011 15:24, celkem upraveno 2 x.
- CharlitoCZ
- Kontaktovat uživatele:
já si dneska objednal 3S 3300mah a v pohodě, normálně airmail, ještě jsem k tomu bral 2 regulátory a pošta 9,99
Naposledy upravil(a) CharlitoCZ dne čtv 06.01.2011 15:24, celkem upraveno 1 x.
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Ahoj,nakupoval jsem minulý týden 2 kusy 3600mAh 5s t.j. celkem 7200mAh
co je polovička co uvádíš a taky to vyhodilo cenu pěs 90USD.Upravil jsem hmotnost objednávky a vše bylo OK,tedy po staru za 29 doláčů. Ale určitá omezení v celkové kapacite pěpravovaných baterek tam určitě bude,zatím neřeším...
co je polovička co uvádíš a taky to vyhodilo cenu pěs 90USD.Upravil jsem hmotnost objednávky a vše bylo OK,tedy po staru za 29 doláčů. Ale určitá omezení v celkové kapacite pěpravovaných baterek tam určitě bude,zatím neřeším...
FX 30
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Shark 1000, Cessna 177 Cardinal, Corado,
RCEK Elan, ,Protos 500 ,Fun Cub ,Alula
Chlapáci super ...
jestli jste slyšeli ohromnou ránu, tak to mi spadl kámen ze srdce ... vyhodil jsem jednu 1300mAh a najednou jsem byl pod 1850g a šlo to ...
díky za tento postřeh ! ... hmotnost jsem se snažil zarovnat na 1999g a to už bylo přes !
ještě že tak ...
LETU ZDAR ! ! !
jestli jste slyšeli ohromnou ránu, tak to mi spadl kámen ze srdce ... vyhodil jsem jednu 1300mAh a najednou jsem byl pod 1850g a šlo to ...
díky za tento postřeh ! ... hmotnost jsem se snažil zarovnat na 1999g a to už bylo přes !
ještě že tak ...
LETU ZDAR ! ! !
FrSky Horus X12S+Tandem X20, ACES combat a kdejaké jiné poletuchy. www.Smart3D.cz
- mangos
- Kontaktovat uživatele:
chastra píše:Jojo tadle pos restrikce je tam už od září. Chtěl jsem koupit 4x6S 5Ah 3,5 kg. Nakonec po přepočítání a srovnání ceny sem obědnal dva balíčky z německa.
Mohl bych se zeptat: Když objednáváte z Německa, vybíráte na Hobbyking.com položky nadepsané DE Warehouse nebo je objednáváte z nějakých jiných stránek (myslím pořád patřící pod hobbyking)?
Díky
- chastra
- Kontaktovat uživatele:
mangos píše:chastra píše:Jojo tadle pos restrikce je tam už od září. Chtěl jsem koupit 4x6S 5Ah 3,5 kg. Nakonec po přepočítání a srovnání ceny sem obědnal dva balíčky z německa.
Mohl bych se zeptat: Když objednáváte z Německa, vybíráte na Hobbyking.com položky nadepsané DE Warehouse nebo je objednáváte z nějakých jiných stránek (myslím pořád patřící pod hobbyking)?
Díky
Přesně tak jen ty nadepsané DE Warehouse akorát doprava se tam mění (automaticky PDP, GLS z německa).
-
Abu
- Kontaktovat uživatele:
Ano, jde to pres Swiss, ale 2x dyl to neni, vetsinou je to jen "o trochu dyl"... tesne pred vanocem byly posty logicky ucpany, ale nekdy napodzim mi sly baterky a byly doma za 14 dni, z toho 7 dni to trvalo nez to vubec vyskladnili z HC. Takze to neni zas takovy peklo.
Abu (Tomáš S.) - MC19 - kanál č.90 na 40MHz