Beta 1400 - stavba
To je pěkná fotka: http://www.picturetrail.com/gallery/vie ... =392971236 
Zatím valí bez zábran
a regulátor ani motor se nějak moc nehřejou (i když v tomhle mrazu toho moc nepoznám), viz tento odkaz: http://www.youtube.com/watch?v=7VBltf58mGI (1:20min.)
DaggyMAC píše:Aká je životnosť pôvodného motora pri použití 6x4 APC?
Neviem nemám nepoznám parametre, ale tieto motory nemusia mať veľký odpor vinutia a pri rozumnom chladení by mali vydržať prúd do 20A (podľa reglu max.) v pohode. Kopa ľudí používa inrunner 380S z hobbycity ktorý je výrazne horší ako bežný 2212/6.
Čo nevydržia budú ložiská, alebo prilepenie magnetov, v prípade že budú prehnané vibrácie ak nebude vyvážená vrtuľa, ale to je jedno aký bude jej rozmer..
Co máš za přijímač? Ale 2.4Ghz mám furt uvnitř, ruší to prej snad jen uhlík a kov -> např. tělo přijímače, pokud máš ty "drátky" u těla přijímače, jak jsem to měl jednou blbě já u AR6110, který má jako kryt nějaký kov.
Máš doma nějaký návod? Tam by měla bejt zmínka...
Edit: http://kesi1n.galerie.cz/5000186-beta-1400#71912405
Máš doma nějaký návod? Tam by měla bejt zmínka...
Edit: http://kesi1n.galerie.cz/5000186-beta-1400#71912405
Tak ve mě venku se psem (to mám ty nejhorší vize) uzrál takový "nápad" a sice, že bych trošku upravil Betu 1400 na Betu cca 114.
Co myslíte, že by to mělo za výsledný efekt??
(Kosmetické úpravy i na VOP a SOP - mám trošku promile, no...
)
Daň za to bude samo menší stabilita, ale mohlo by to přinést větší akrobatické schopnosti… není to úplnej nesmysl?
Takhle mě to zatím létá (je to hodně sestříháno, prostě se zatím učíme, já létat a mladá filmovat
):
http://www.youtube.com/watch?v=6ohly7eKrP8 - na té šedé obloze doporučuju HD rozlišení, snad budou ostatní videa lepší.
Co myslíte, že by to mělo za výsledný efekt??
(Kosmetické úpravy i na VOP a SOP - mám trošku promile, no...
Daň za to bude samo menší stabilita, ale mohlo by to přinést větší akrobatické schopnosti… není to úplnej nesmysl?
Takhle mě to zatím létá (je to hodně sestříháno, prostě se zatím učíme, já létat a mladá filmovat
http://www.youtube.com/watch?v=6ohly7eKrP8 - na té šedé obloze doporučuju HD rozlišení, snad budou ostatní videa lepší.
Beta 1400
Ja koupil Rc set, takze vysilac i prijimac jsou ty, co byly v rc setu - Cadet 4
jde mi o to, zda neztratim signal, pokud dam ty kabliky do trupu? A dnes jsem si vsiml, ze kdyz pristanu trebas cca 10m ode mne a jdu pro ero, tak v nem neco pipa - regl, ci prijimac, jakmile k nemu dojdu a zvednu jej, hned to prestane. Je to normalni jev?
na antény 2,4GHz nemá polystyrén vplyv (ak nepojdeme do detailov ako statickej elektriny a iné nápady). Nechaj ich spokojne vnútri, nebude to horšie ako vonku (ani lepšie ale aspoň sa nezlomia).
Od zeme sa 2,4 signál odráža a jednoducho neprechádza, keď je model na zemi to je normálne že signál nie je - ale poloha antény zaujímavá je.
Ako máš anténu na vysielači? Zvislo? Tak by bolo dobre maž zvislo aj tie na príjmači... Neviem či sú samostatné (to by mali byť na seba kolmo, každá inde), alebo spolu tvoria jednu (t.j. funkčná je len jedna časť a druhá tam je prakticky zbytočná, je tam len aby to lepšie vyzeralo v obchode a na fotkách - lebo z príjmača ide zeme dosť).
Tá odstrihnutá Beta by mala menšiu nosnú plochu a stala by sa kameňom. Nepíšem že pyloňákom (závody na rýchlosť) lebo tučný trup by zostal. Na akrobaciu treba súmernosť a malú hmotnosť, to sa takto nedosiahne.
Vari Ti chýba rýchlosť na nejaké obraty? Možno by pomohol ešte silnejší motor, ale zdá sa mi že má dosť výkonu.
Od zeme sa 2,4 signál odráža a jednoducho neprechádza, keď je model na zemi to je normálne že signál nie je - ale poloha antény zaujímavá je.
Ako máš anténu na vysielači? Zvislo? Tak by bolo dobre maž zvislo aj tie na príjmači... Neviem či sú samostatné (to by mali byť na seba kolmo, každá inde), alebo spolu tvoria jednu (t.j. funkčná je len jedna časť a druhá tam je prakticky zbytočná, je tam len aby to lepšie vyzeralo v obchode a na fotkách - lebo z príjmača ide zeme dosť).
Tá odstrihnutá Beta by mala menšiu nosnú plochu a stala by sa kameňom. Nepíšem že pyloňákom (závody na rýchlosť) lebo tučný trup by zostal. Na akrobaciu treba súmernosť a malú hmotnosť, to sa takto nedosiahne.
Vari Ti chýba rýchlosť na nejaké obraty? Možno by pomohol ešte silnejší motor, ale zdá sa mi že má dosť výkonu.
- bekmen
- Kontaktovat uživatele:
arnie69
Anténu nech uvnitř, ideálně tak aby oba konce směřovaly od sebe každý na jinou stranu - ale jinak je to jedno. Dosahu bych se nebál, ten bude předpokládám i u tohoto levného setového vysílače větší, než schopnosti tvého zraku
To pípání regulátoru při přistání je divný?!? Normálně regulátor zapípá při připojení k baterce... a pak už mlčí! Jestli letíš, nebo jestli model leží na zemi na to nemá vliv. Jediné co mě napadá, jestli nebyla hodně vybitá baterka - to by možná mohlo nějaké pípání způsobit, nebo jestli tam někde není nějaký špatný kontakt (který by přerušil přívod energie do regulátoru a ten by zareagoval jako při novém připojení k baterce).
kesi
...jestli je ti líto, že to lítá (vcelku pěkně) - tak rež - ono to možná i poletí. Za sebe bych ale takovou blbost určitě nedělal...
Anténu nech uvnitř, ideálně tak aby oba konce směřovaly od sebe každý na jinou stranu - ale jinak je to jedno. Dosahu bych se nebál, ten bude předpokládám i u tohoto levného setového vysílače větší, než schopnosti tvého zraku
To pípání regulátoru při přistání je divný?!? Normálně regulátor zapípá při připojení k baterce... a pak už mlčí! Jestli letíš, nebo jestli model leží na zemi na to nemá vliv. Jediné co mě napadá, jestli nebyla hodně vybitá baterka - to by možná mohlo nějaké pípání způsobit, nebo jestli tam někde není nějaký špatný kontakt (který by přerušil přívod energie do regulátoru a ten by zareagoval jako při novém připojení k baterce).
kesi
...jestli je ti líto, že to lítá (vcelku pěkně) - tak rež - ono to možná i poletí. Za sebe bych ale takovou blbost určitě nedělal...
Beta 1400, Spitfire (Dynam), P - 51 Mustang (SDM), F 18 Blue Angel (Robbe), Minimag (Multiplex), Easy Glider El. (Multiplex), Futaba T6EX 2,4 GHz, Easy Star Set (Multiplex) prodáno