Helimaniacs Team Brno

Vlákna jednotlivých modelářských klubů.
Pravidla fóra
Pokuste se zde neřešit technické problémy. Téma, které bude mít více než 100stránek ukončete a založte další. Díky
Zamčeno
Zpráva
Autor
UCH

#2341 Příspěvek od UCH »

Zrovna dneska by ta hala bodla, reinkarnoval jsem Horneta a potřeboval bych vyzkoušet jestli mi to broušení zdí lupením půjde stejně dobře jak včera. :D
Zítra to počasí bude lítatelný, dáme dopo ?
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2342 Příspěvek od prtka »

OOO. Pán asi otužuje :D
Můžeš mi říct do kolika C jsi schopen lítat ? Jako -5 až -7 je o zdraví :P
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Howking
Kontaktovat uživatele:

#2343 Příspěvek od Howking »

prtka píše:ako -5 až -7 je o zdraví :P
- ale neni - když se vhodně oblečeš, je to v pohodě - já bych dnes šel taky s chutí lítat, ale bojím se o plastové gripy, že by přeci jen námahu v mrazu nemusely vydržet - asi brzo znásilním Prochyho a koupím u něj ten hliníkový tuning gripů listů a vrtulky.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2344 Příspěvek od prtka »

Ono ani tak nejde o prsty, ty odpadnou při druhé baterce , ale měl bych strach o techniku. Plasty. serva elektronika atd.
Specter 700 V2, Blade 230S with custom belt, Heli-Baby NT, OMP M2 EVO, M4 Max, T-Rex 300X

Futaba
Howking
Kontaktovat uživatele:

#2345 Příspěvek od Howking »

prtka píše:Plasty. serva elektronika atd.
- serva se provozem zahřejou a elektronika má nejraději -47°C - gyroskopy jsou dnes taky do -20°C. Takže jen ty plasty, ty namáhané je třeba vyměnit kovem a lítá se vesele dál. Když seš navlečený a nefouká, tak ruce nemrznou.
Blade400>T-Rex500>T-Rex250>Protos>T-Rex700E>LA700>RaptorE720
youtube.com/heyingosl
prtka
Kontaktovat uživatele:

#2346 Příspěvek od prtka »

Tak to už jsem klidný :D

Futaba
DaveLister

#2347 Příspěvek od DaveLister »

Moje serva mi v zime prisli takove line. Rekl bych ze v nich ztuhne ta vazelina kterou jsou namazany ozuby. Servo samozrejme hreje, ale ne tolik aby se cele prohralo, zvlast kdyz ma kovovou kastli ktera krasne vede teplo :)
UCH

#2348 Příspěvek od UCH »

prtka píše:OOO. Pán asi otužuje :D
Můžeš mi říct do kolika C jsi schopen lítat ? Jako -5 až -7 je o zdraví :P

Já jsem zvyklý být venku celoročně :D A je fakt že je to o oblečení. Z toho křehnutí plastů bych měl taky obavy, kdybych je na helině měl, ale nemám :D
Takže pokud nebude foukat,(právě kvůli rukám) jako že zítra by to mělo být celkem v klidu tak jdu do akce a přijedu na skůtrovi, ať je nějaká prdel.
HK 600 GT, HK 500 GT, T-rex 600, Maketa MD 530 na sračku, Hornet X3D-nikdy víc..DX7Kdo nepadá, lítá pod svoje možnosti...tak tohle všechno je už minulost...[url=http://www.helimaniacs.cz][img]http://www.helimaniacs.cz/logo.jpg[/img][/url]
bigsam72

#2349 Příspěvek od bigsam72 »

Howking píše:
prtka píše:Plasty. serva elektronika atd.
- serva se provozem zahřejou a elektronika má nejraději -47°C - gyroskopy jsou dnes taky do -20°C. Takže jen ty plasty, ty namáhané je třeba vyměnit kovem a lítá se vesele dál. Když seš navlečený a nefouká, tak ruce nemrznou.

Ja lital a ne sam na krtkovani 2010 v radonicich, mlha, cca -5 az -9C. Chce to dat baterku a pak sup dup do tepla. Jinak po dolitani bylo na nabezce tak cca 3-5mm ledu :-)
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
psena
Kontaktovat uživatele:

#2350 Příspěvek od psena »

No my nemam kam do tepla jit, leda tak nechat pustenej motor a topit si v aute. :)
Na Krtkovani jste fakt chvilema litali v dost velkym humusu (tos byl ty, s tou 600 co lital v te nejvetsi mlze?), myslim ze kdyz je jasno a suchej vzduch, tak namraza neni zadna.

Uch: ja bych mozna zitra sel, ale zalezi na vetru, protoze kdyz mrzne tak uz vitr nesnesu... v kolik bys tak sel??
bigsam72

#2351 Příspěvek od bigsam72 »

psena píše:No my nemam kam do tepla jit, leda tak nechat pustenej motor a topit si v aute. :)
Na Krtkovani jste fakt chvilema litali v dost velkym humusu (tos byl ty, s tou 600 co lital v te nejvetsi mlze?), myslim ze kdyz je jasno a suchej vzduch, tak namraza neni zadna.

Uch: ja bych mozna zitra sel, ale zalezi na vetru, protoze kdyz mrzne tak uz vitr nesnesu... v kolik bys tak sel??

Ja lital setovou trex600 esp ( zluto - cerna kabinka ) ale byla mi fakt zima na hubu a zamlzily se me brejle :-). A taky clovek neni rozlitanej po ty pauze.
<b>TORO 900, Blade 400 3D,Blade mSR, TREX 450 Pro,HK500GT - slepa cesta, TREX500 ESP, TREX 600 ESP,TREX 600 NSP</b>
UCH

#2352 Příspěvek od UCH »

Šel bych podle počasí, tak na tu 11 bych o viděl. Upřesníme to zítra aktuálně tady.
Penax

#2353 Příspěvek od Penax »

UCH píše:Zrovna dneska by ta hala bodla, reinkarnoval jsem Horneta a potřeboval bych vyzkoušet jestli mi to broušení zdí lupením půjde stejně dobře jak včera. :D
Zítra to počasí bude lítatelný, dáme dopo ?

Nechci nic moc vymyslet, ale treba i do budoucna by nebylo spatny aby na nasich strankach byla tabulka (kalendar), kde by clenove mohli oznacit treba puntikem v ktery den a pribliznou hodinu se chystaji na letiste (zatim Slatina).
Napr. pujdu zitra - prihlasim se do clenske sekce udelam puntik u pondeli v 10:00. Ostatni se mrknou na stranky a hned vidi kdo a kdy pujde.
Zde na foru je to neprehledne. Uch se pta jestli nekdo nepujde a mezi tim x prispevku o ztuhlych servech a ceka az mu treba Prtka odpovi, ze se chysta taky zitra umrznout.
Myslim ze kdyby Digis s Erorrem dali hlavy dohromady, ze by neco vymysleli.
Berte to prosim s rezervou. Jen tak me to ted napadlo.
P.S.
Az clenu bude kolem stovky, tak se tady na foru v zivote nemuzeme domluvit :lol: :lol: :lol:
Standapass
Kontaktovat uživatele:

gyro

#2354 Příspěvek od Standapass »

mam v heline gyro 3 v 1 nebo tak nejak. Da se tam namontovat jine? Zadni vrtulku mam na solo motor. Hlavne aby se zlepsila stabilita.dik za odp. Standa_ passat
HTC evo3d
psena
Kontaktovat uživatele:

#2355 Příspěvek od psena »

Ja si myslim, ze ne, tvoje gyro reguluje otacky motorku zadni vrtulky, nase gyro ovlada servo, ktere tahlem naklapi listy vrtulky.
Leda ze by ti to Error nejak naprogramoval :lol:
Tohle je dan za cenu, ale neboj vysilacku mas dobrou, kluci maji dobre zkusnosti s kopiemi 450ky... mam pocit, ze cely je to vyslo na docela levno vcetne veskere elektroniky.
Bohuzel jak jsem ti rikal vcera... to co mas je dost omezujici technika, na nauceni visu staci, ale to je tak vsechno, mozna nejaka osmicka...ale tu bych se osobne skoro bal udelat. To rizeni je tak dvakrat tezsi nez myho vrtulniku.
Zamčeno

Zpět na „Kluby“