T-rex 450 Pro - zkušenosti
- Pidus5
- Kontaktovat uživatele:
Jo kamarády mám super,to je pravda.No a toho Trexe 450.jsem se vším pořídil za 2500 Kč.Což si myslím,že je dobrá cena.Stejně tak mám za ty samé peníze Easy Glidera a ještě jsem koupil na Hangaru2 Yaka 54 Hype.Všichni na to nadávají,ale po menší úpravě je to skvělej akrobat a ještě k tomu za 1000 Kč 
Pidus5
Pidus5 píše:Jo kamarády mám super,to je pravda.No a toho Trexe 450.jsem se vším pořídil za 2500 Kč.Což si myslím,že je dobrá cena.Stejně tak mám za ty samé peníze Easy Glidera a ještě jsem koupil na Hangaru2 Yaka 54 Hype.Všichni na to nadávají,ale po menší úpravě je to skvělej akrobat a ještě k tomu za 1000 Kč
No já koupil od známého T-Rex450Pro s alu kufrem a nějakými ND za 5000Kč a řekl bych taky dobrý kup. Dokonce mi ho předvedl ve slušné akci. Jen si z něho vymontoval RX. Zápasil jsem se servy asi jako ty
Mám soupravu od Walkery Creaty WK-2801Pro a nějak mi to nechtělo mluvit s motorem. Prodejce docela pospíchal, a tak jsem laboroval. Blbec s motorem v záběru. Ještě že bez listů... Motor bez výstrahy zabral a odnesl to přední náhon kardanu...Tak jsem si hned zašroubkoval a ocenil koncepci a preciznost s jakou je vyrobený. Mám ho i jakeš takeš seřízený i napípané rádio, ale v tomhle počasí to nechci dráždit. Už mi té elektroniky odešlo moc...Sice samý shit, ale o to víc by mi bylo líto, kdyby to teď cuclo vláhu...
Corvin Vlad.
Walkera Creata 400,sdílí RX s
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
- Pidus5
- Kontaktovat uživatele:
No mě seřizování a napípávání čeká zítra.No spíš mé kamarády.Já tak zahrát na banjo to mi jde,ale v tomhle jsem fakt začátečník
Letadla mi jdou ale heliny jsem měl jen dvě.Koaxa Volitationa a Walkeru CB180D.
Tak jsem zvědavej,jak to vše dopadne.
Už mě svěděj ruce
No s tím motorem jsem to měl stejně.Jenže já tam měl pádla
Naštěstí se motor otáčel opačným směrem.No ale jak ve mě hrklo ani nemluvím

Už mě svěděj ruce
Pidus5
Pidus5 píše:No mě seřizování a napípávání čeká zítra.No spíš mé kamarády.Já tak zahrát na banjo to mi jde,ale v tomhle jsem fakt začátečník
Už mě svěděj ruceNo s tím motorem jsem to měl stejně.Jenže já tam měl pádla
![]()
![]()
![]()
![]()
No jo, ale to jsi proti mně mazák. Letadla mě nijak netáhnou, tak že veškerá zkušenost žádná, a vrtulníkovou infekci jsem chytil teprve loni koncem roku. Postihlo mě to dost a je to zřejmě neléčitelné
Jediná klika, že jsem bývalý strojař a ne uplné manuální nemehlo, tak si dost věcí udělám sám, nebo najdu náhradní řešení a tím něco ušetřím. No pro socky to koníček není.
Corvin Vlad.
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
- Pidus5
- Kontaktovat uživatele:
No jelikož jsem OSVČ tak si vydělávám slušně,takže když něco rozbiju,tak jdu a koupím co potřebuju.
No já jsem spíš muzikant,takže moc manuálních věcí neudělám.Pokud mám někoho nad sebou a poradí mi tak ano
No když se nučím lítat na tomhle,tak samozřejmě půjdu do něčeho většího
A hlavně když si něco umanu tak do toho jdu hlava nehlava
No já jsem spíš muzikant,takže moc manuálních věcí neudělám.Pokud mám někoho nad sebou a poradí mi tak ano
No když se nučím lítat na tomhle,tak samozřejmě půjdu do něčeho většího
A hlavně když si něco umanu tak do toho jdu hlava nehlava
Pidus5
Pidus5 píše:No mě seřizování a napípávání čeká zítra.No spíš mé kamarády.Já tak zahrát na banjo to mi jde,ale v tomhle jsem fakt začátečník
Už mě svěděj ruceNo s tím motorem jsem to měl stejně.Jenže já tam měl pádla
![]()
![]()
![]()
![]()
Tak jak? napípáno? Seřízeno? Nějaké dojmy?
Corvin Vlad.
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
Co umi udelat Procko...
http://helifreak.com/showthread.php?t=263596
psena píše:Co umi udelat Procko...
Asi toho "umí" daleko víc a je dobré mít trochu respektu a opatrnosti. Evidentně to není hračka a už vůbec ne pro magory.
Corvin Vlad.
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
T-Rex 450Pro WK-2801Pro
- DaveLister
Pokud se jedná o originální výrobek Loctite (locktight asi není nic), tak červený je Loctite 222 - lehce pevné zajištění pro seřizovací šrouby, modrý Loctite 243 - pro pevnější zajištění, zabraňuje povolení lehce vibrujících částí. Tady je to popsáno - http://www.techseal.cz/?cont=sortiment_ ... itovespojeDaveLister píše:Mam dotaz, nove tema si nezaslouzi a sem se to aspon trochu hodi
Prave sestavuju procko, ale zarazilo me ze u 250ky jsem mel cervenej locktight T22, u procka je modrej T43. Jakej je v nich rozdil? Muj tip je ze cervenej je silnejsi?
- DaveLister
- Andrews
- Kontaktovat uživatele:
Stavím PROčko a dotaz na zkušené
: Ložiska v hlavě co drží hlavní listy a ten "Feathering shaft" co jimi prochází mazat čím? Stačí obyč olej na kola nebo WD40? Nebo se používá extra vazelína? Při bězné údržbě je potřeba mazat ještě něco nebo raději vše na sucho?
R48 - používá se na lepení čeho?
Předem děkuji na tipy.
R48 - používá se na lepení čeho?
Předem děkuji na tipy.