Už i motorkáři!

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Odpovědět
Zpráva
Autor
Doktor
Kontaktovat uživatele:

Už i motorkáři!

#1 Příspěvek od Doktor »

Tak kromě i třeba modelářů začínají "ujíždět" na baterkách i motorky.:wink:

Celkem našláplá "elektrokoloběžka":
http://www.youtube.com/watch?v=5P2aFJTD ... re=related

Na "litru" je to už jenom o "trochu" větší masakr:
http://www.youtube.com/watch?v=QVXc29Zg ... re=related
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#2 Příspěvek od Mirek12 »

pěkně to odsejpá 8)
demolátor

#3 Příspěvek od demolátor »

Z toho kopce jsem čekal jen kdy už to vzlétne. :lol:
Jinak je to hezký, a jede to dokonce i docela rychle, jen ten odpich by to mohlo ještě mít.
Tudle jsem v autosalonu slyšel o čistě eletrickém autě které mělo z nuly na sto cca za 4 vteřiny. 8O
Miniprotos BeastX
Protos 500 V-bar
Spektrum Dx7
olisoft

#4 Příspěvek od olisoft »

Pohladaj si americky Tesla Roadster... :wink:
Alebo pozri ten novy koncept peugeotu, ktory predstavili v Cine.
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#5 Příspěvek od CharlitoCZ »

Jako motorkář považuju IOM TT jako jeden z nej závodů, ale na druhou stranu, tohle je trošku mimo, hezká myšlenka do budoucna, ale mnoho lidí to podle mě nezaujme (ve smyslu že by to chtěli), přecijen k motorce patří přiměřenej hluk, výkon, atd atd..

ale jinak dobrá, za 20 let to možná bude zajímavý :-)
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#6 Příspěvek od Nakadah »

Po vsech moznych zkusenostech s motorkama i prace jako mechanik u motorek, bych klidne doma uvital masinu s elektropohonem. 60-80 koniku nejaky stredni cestacek at to sviha nejak svizne. Zadny smrad, kraval, nasrani sousedi, vymeny naplni, serizovani ventilu, cisteni karbu, vymeny filtru, svicek ... nic. Jen nabit, otocit plynem a bzzzzzz odjet. Presne to stejny co osobne preferuju i u modelu - relativni bezhlucnost a cistota (proto nemam zadny spalovak). Nak
Zbynass1

#7 Příspěvek od Zbynass1 »

Čeče já jezdím na motorkách přes deset let (silnice, street i skůtry), a řeknu ti jak se dneska objevujou ty elektro krosky tak bych si hned jednu pořídil kdybych na to měl. O víkendu bych ji vytáhl z garáže, zašel si zablbnout za barák na louku nebo na blízkou krosouvou trať a nikdo ze sousedů by mi nenadával že jim ruším jejich relax. Věčná škoda že na letošním TT zůstal Profesor, těšil jsem se že jednou ten jeho zelený výtvor dotáhne třeba do Hořic nebo Radvanic na ukázku.
nahoru může, dolů musí
Zbynass1

#8 Příspěvek od Zbynass1 »

2Nak: akorát místo štelování podtlaků bys to na jaře napíchl na noťas trochu pošteloval křivky plynu nahrál nový firmware, zvednul časování ve vysokých otáčkách a vyrazil po zadním vstříc dobrodružství :) čeče já už se na tuhle dobu taky těším
nahoru může, dolů musí
CharlitoCZ
Kontaktovat uživatele:

#9 Příspěvek od CharlitoCZ »

Zbynass1 píše:Čeče já jezdím na motorkách přes deset let (silnice, street i skůtry), a řeknu ti jak se dneska objevujou ty elektro krosky tak bych si hned jednu pořídil kdybych na to měl. O víkendu bych ji vytáhl z garáže, zašel si zablbnout za barák na louku nebo na blízkou krosouvou trať a nikdo ze sousedů by mi nenadával že jim ruším jejich relax. Věčná škoda že na letošním TT zůstal Profesor, těšil jsem se že jednou ten jeho zelený výtvor dotáhne třeba do Hořic nebo Radvanic na ukázku.

jj. letos to bylo opět smutný :(
DJI Phantom 3 Advanced / SIG Smith Miniplane / spousta deproňáků a miniqvéček
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#10 Příspěvek od Doktor »

JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#11 Příspěvek od JirkaA »

CharlitoCZ píše:Jpřecijen k motorce patří přiměřenej hluk, výkon, atd atd..

Hm, to je sice pěkný, ale když se na tebe v lese, v chráněný krajinný oblasti vyřítí z lesní pěšiny (ze které se tím pádem stal rozoraný úvoz) patnáct magorů na zablácenejch uřvanejch kroskách, děkuješ (ač ateista) bohu, že nemáš po ruce osmapadesátku s napáskovaným zásobníkem.
Nemám rád tyhle zábavy arogantně provozovaný bez nejmenšího ohledu k ostatním a k přírodě :(
OK2WY
Nakadah
Kontaktovat uživatele:

#12 Příspěvek od Nakadah »

JirkaA> ano ac mam motorky rad tak bohuzel nekolik kroskaru a typku na ATV ma divnou uchylku nastartovat svoje stroje rano v 7h v nedeli a s buracivym prdenim jednovalce se prohanet po dedine nahoru a dolu. Nekdy pro zmenu tuhle kratochvili provozuji i po zapadu slunce ... fakt nechapu co to je za uchylnost mit misto vyfuku trubku a s prdenim o hlasitosti tryskoveho motoru se prohanet lidem pod okny.

Kdyz sem si koupil kdysi motorku, tak taky mela "ladaky" - ovsem jediny vysledek byla o neco zvysena spotreba a kraval ze z toho bolela po hodine jizdy hlava jak strep. Pred dvema lety sem to vymenil za homologovane tiche Marvingy a parada, ticho, spotreba 5,5-6l/100km (predtim 7-7,5l/100km).

To ze byt slyset = byt videt je hovadina. Sam sem se nekolikrat presvedcil ze zbytku provozu na cestach je to jedno a nepomaha to. Kolikrat sem vjizdel do krizovatky po hlavni a z vedlejsi najizdelo auto, a ja si rikal "tak ty zmrde a ted mi tam vjedes" no a taky ze mi tam vjel :D

Nicmene uznavam ze ne vsude se elektromotor hodi. Umeli by jste si ho predstavit v tomhle projektu?

Obrázek

Ja teda ne :oops: Nak
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#13 Příspěvek od Doktor »

Co se mi fakt líbí jako parádní pohybovadlo třeba do města je eROCKIT
Navíc má alespoň pro mne v době, kdy se asi většina výrobců motorek předhání v tom, kdo vyrobí hnusnější moto krásnej motorkovej "dyzajn".

Tomuhle počinu dávam fakt palec nahoru.
http://www.youtube.com/watch?v=Zmwd1aup ... re=related
http://www.youtube.com/watch?v=tzsHFka9 ... re=related
Mirek12
Kontaktovat uživatele:

#14 Příspěvek od Mirek12 »

JirkaA píše:

Hm, to je sice pěkný, ale když se na tebe v lese, v chráněný krajinný oblasti vyřítí z lesní pěšiny (ze které se tím pádem stal rozoraný úvoz) patnáct magorů na zablácenejch uřvanejch kroskách, děkuješ (ač ateista) bohu, že nemáš po ruce osmapadesátku s napáskovaným zásobníkem.
Nemám rád tyhle zábavy arogantně provozovaný bez nejmenšího ohledu k ostatním a k přírodě :(
amen až na věky věků.. zdravas mariáá
fokker1
Kontaktovat uživatele:

#15 Příspěvek od fokker1 »

JirkaA píše:

Mě by tedy na té lesní pěšině patnáct magorů na tichejch elektrickejch kroskách vadilo ještě víc. O těhle aspoň vím a můžu utéct.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“