Etika lietania + Netiketa + Turnigy 9x

Vše o TURNIGY 9X. Programování, úpravy HW i SW této vysílačky
Zamčeno
Zpráva
Autor
FlyBear

#241 Příspěvek od FlyBear »

boboland píše:s tou parodiou na spajkovacku prispajkujes vsetko co v turnigy treba ;)

a samozrejme za tuto cenu je teplotna regulacia orientacna, ale to bohate staci. ved s tymto nikto nebude robit 8 hodin v servise na mosfetoch.

na tuto vysielacku je viac nez vhodna !!!

No to je paráda :D :D
Tos chtěl jako říct, že v parodii na vysílačku se budete šťourat parodií na páječku - což ale nevadí, protože je to celé stejně jen levná parodie?
:D :D :D

Sorry, neberte mě vážně, mě to jen prostě nedalo po přečtení tohoto příspěvku...
arda1
Kontaktovat uživatele:

#242 Příspěvek od arda1 »

I ty Brute !!(přiznám se že mě napadlo napsat to stejný ale z úcty k Rimrovi jsem od toho upustil) :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
ICQ 638556901
FlyBear

#243 Příspěvek od FlyBear »

RiMra si vážím. Bere to jako koníček a podle toho to taky dělá - a ještě tím pomáhá dalším modelářům.

A pokud jsem z tohoto fóra pochopil správně, tak tomu věnuje dost času zcela nezištně. Nesnaží se tu nikomu prodávat nějaké parodie :wink:
ddano007
Kontaktovat uživatele:

#244 Příspěvek od ddano007 »

Ale chlapci, ked vam tak vadi ta parodia na pajku, tak si ju nekupte... Kludne si pajkujte s pistolkou, Wellerom a cim chcete, svet je siry a plny roznych pajkovaciek B-)
boboland
Kontaktovat uživatele:

#245 Příspěvek od boboland »

FlyBear píše:RiMra si vážím. Bere to jako koníček a podle toho to taky dělá - a ještě tím pomáhá dalším modelářům.

A pokud jsem z tohoto fóra pochopil správně, tak tomu věnuje dost času zcela nezištně. Nesnaží se tu nikomu prodávat nějaké parodie :wink:

Nie nesnazim sa! je mi to jedno. obchod ma nezaijima a nic z neho nemam. ja robim v servise, ale obchod je sucast nasej firmy. a ked sa niekto pyta na nieco , tak urcite budem hladat po nete 10 hodin nieco o com nic neviem, alebo mu ponuknem overenu vec ktoru mam 10m od seba na regali? myslim ze odpoved je jasna. a samozrejme je to "bussines" jak svina. 10€ za kus, na tom musi byt rabat minimalne 15€.
a asi budem musiet spoplatnit ten video navod co som tocil a poslal RiMrovi vcera vecer aby som ti potvrdil tvoje domnienky.
ako keby som tu od niekoho nieco pytal. dokonca tu nukam dlhodobo ze zadarmo flashnem turnigy hocikomu.
precitas si jednu vec a sudis. preto tu nikto nic nechce robit , len rypat, lebo sa nechce dat nasierat takymito ludmi, a ty si ma nasral na dnesne rano az az.

a vlastne, ako hovori moje zena: "to ťa nenaserie, to ti ľúto príde."
FlyBear

#246 Příspěvek od FlyBear »

boboland píše:Nie nesnazim sa! ....

Tak se hned nerozčiluj a nebuď takový vztahovačný.

Není pravda, že tohle fórum nečtu a nesleduju. Vím i to, že jsi jeden z mála kdo tady pro tuto komunitu dost užitečného dělá.

Ale je pravda, že za tu pájku jsem si rýpnul, to zas jo. To mi prostě nedalo :) Pak už jsem jen reagoval na arda1 a chtěl jsem taky vyzvednout RiMra. Že sis z toho na sebe vztáhnul jen to negativní o prodeji, asi sám tušíš proč...

Ale ode mne to vůči Tobě konkrétně nebylo myšleno zas tak moc negativně - nasrat jsem Tě určitě nechtěl a pokud jsi to tak nesprávně pochopil, tak za to se rozhodně omlouvám :oops:
dokken

#247 Příspěvek od dokken »

V podstatě tady boboland předvádí pro mě nepochopitelnou, ale o to víc obdivující charitu.
Jen tak dál, takových lidí si je třeba vážit a ne do nich připosraně rýpat..
Naposledy upravil(a) dokken dne stř 22.12.2010 11:53, celkem upraveno 2 x.
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#248 Příspěvek od RiMr »

Kluci klíííd...
Každý má to svoje... :) Někdo nemůže pochopit jak někdo může lítat s T9x, jiný zas nechápe proč by na svůj ES měl kupovat rádio za pět litrů. Někdo nemůže pochopit jak někdo do jakékoliv elektroniky může lézt s páječkou za deset ojro, jiný zase nechápe proč by měl na jeden zásah do elektroniky ročně kupovat pájku za dva tisíce... Obzvláště třeba pod vlivem svých zkušeností, kdy s amatérsky vyrobeným čtyřkanálem na 27MHz odlítal několik svých prvních modelářských sezón... Se čtyřkanálem zabudovaným v plechové krabičce od bůhvíčeho a spájeným kompletně i s přijímačem PISTOLOVOU PÁJKOU TESLA a tam kde to bylo o hubu jednoduchou mikropájkou SAMODOMO bez JAKÉKOLIV REGULACE...
A rádio sloužilo mnoho let tchánovi a pak pár let i mě. A věřím tomu, že kdybych ji nerozvážně nevyhodil kvůli časem nepoužitelné frekvenci, bude šlapat i dnes...

Prostě každý jedná na základě nějakých svých zkušeností... A ty můžou být rozdílné... :wink:

#249 Příspěvek od dokken »

Mimochodem, ta průhledná páječka je na cizích prodejních fórech za ty peníze velice chválená a navíc i super vypadá.
Damillo
Kontaktovat uživatele:

#250 Příspěvek od Damillo »

RiMr píše:Kluci klíííd...
Každý má to svoje... :) Někdo nemůže pochopit jak někdo může lítat s T9x, jiný zas nechápe proč by na svůj ES měl kupovat rádio za pět litrů. Někdo nemůže pochopit jak někdo do jakékoliv elektroniky může lézt s páječkou za deset ojro, jiný zase nechápe proč by měl na jeden zásah do elektroniky ročně kupovat pájku za dva tisíce... Obzvláště třeba pod vlivem svých zkušeností, kdy s amatérsky vyrobeným čtyřkanálem na 27MHz odlítal několik svých prvních modelářských sezón... Se čtyřkanálem zabudovaným v plechové krabičce od bůhvíčeho a spájeným kompletně i s přijímačem PISTOLOVOU PÁJKOU TESLA a tam kde to bylo o hubu jednoduchou mikropájkou SAMODOMO bez JAKÉKOLIV REGULACE...
A rádio sloužilo mnoho let tchánovi a pak pár let i mě. A věřím tomu, že kdybych ji nerozvážně nevyhodil kvůli časem nepoužitelné frekvenci, bude šlapat i dnes...

Prostě každý jedná na základě nějakých svých zkušeností... A ty můžou být rozdílné... :wink:

Máš recht, každý má to svoje, co mu vyhovuje. Já mám pájku podobné té, co nabízí Boboland jen má 25W a jsem s ní spokojený. Jen bych potřeboval jiný hrot a nechce se mi do Dublinu do centra. A je bez regulace. Ale na to moje připájení pár drátů do roka to bohatě stačí :wink:
Multiplex Cockpit SX s hack modulem DHT, Easy Glider Electro, SportWing
JirkaA
Kontaktovat uživatele:

#251 Příspěvek od JirkaA »

Marně tady hledám nějaké rýpnutí, na které bylo potřeba tak hystericky reagovat 8O 8O
OK2WY
arda1
Kontaktovat uživatele:

#252 Příspěvek od arda1 »

dokken píše:a navíc i super vypadá.
Tak to bude u páječky asi to hlavní............. :wink: :lol: :lol: :lol: arda1BOT
ICQ 638556901
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#253 Příspěvek od RiMr »

Kluci... Jděte rači lítat.
Teď jsem se vrátil z Hradu, teda z pole.
Malý EDF DElfín letěl asi vteřinu, bo jsem ho blbě hodil, zapíchnul se do sněhu jak videl do hnoje, rotor si cucnul sníh a další rotor v pr*eli... K tomu se to na tom prcku tak blbě mění... :?
Z-50 od ŠADu na lyžích mi trochu spravil chuť, nebýt toho že sníh dneska lepil jak blázen a přistání byly jak na ledlové lodi... :)
Jelo to jen na plný plyn a naplno přitaženou výškovku, jinak se to stavělo na čumák...
Musím holt namazat... :D :D
A všecko s T9x v zubech, protože jsem si doma nechal jak šrák, tak igelit na zem. Teda na sníh...
Kontaktovat uživatele:

#254 Příspěvek od boboland »

to FlyBear: tusim proč ....

ano tušim, denne počuvam ze chcem niekodo odrbať o prachy ( za servis by ludia najradšej platili 1€/hodinu) a tu mám teraz ten istý pocit, ktorý sa ale síce nezakladá na pravde, ale pocit zostáva.

to RiMr: ako stoja videa, pozrel si to uz kompletne?

-----------------
tu sa neda lietať !!! stale pršííííííííí :(
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#255 Příspěvek od RiMr »

boboland píše:to RiMr: ako stoja videa, pozrel si to uz kompletne?

-----------------
tu sa neda lietať !!! stale pršííííííííí :(

Právě se to uploaduje na tytrubku :)

Zpět na „Turnigy T9x“