FlyBear píše:RiMra si vážím. Bere to jako koníček a podle toho to taky dělá - a ještě tím pomáhá dalším modelářům.
A pokud jsem z tohoto fóra pochopil správně, tak tomu věnuje dost času zcela nezištně. Nesnaží se tu nikomu prodávat nějaké parodie

Nie nesnazim sa! je mi to jedno. obchod ma nezaijima a nic z neho nemam. ja robim v servise, ale obchod je sucast nasej firmy. a ked sa niekto pyta na nieco , tak urcite budem hladat po nete 10 hodin nieco o com nic neviem, alebo mu ponuknem overenu vec ktoru mam 10m od seba na regali? myslim ze odpoved je jasna. a samozrejme je to "bussines" jak svina. 10€ za kus, na tom musi byt rabat minimalne 15€.
a asi budem musiet spoplatnit ten video navod co som tocil a poslal RiMrovi vcera vecer aby som ti potvrdil tvoje domnienky.
ako keby som tu od niekoho nieco pytal. dokonca tu nukam dlhodobo ze zadarmo flashnem turnigy hocikomu.
precitas si jednu vec a sudis. preto tu nikto nic nechce robit , len rypat, lebo sa nechce dat nasierat takymito ludmi, a ty si ma nasral na dnesne rano az az.
a vlastne, ako hovori moje zena: "to ťa nenaserie, to ti ľúto príde."