Tak jak ta vláda dopadne

Pokud máte chuť jen tak tlachat, tak tady je to správné místo... také sem budou admini přesouvat věci, které podle jejich názoru jinam nepatří.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.
Pravidla fóra
Pokud bude tlachání ve Smetišti zcela mimo téma modelářství, případně ohrožující pověst modelářství, bude příspěvek/téma odstraněno.
Životnost vláken bude 31dní. Pokud se neobjeví nový příspěvek tak bude vlákno likvidováno.

Tak jak ta vláda dopadne

a) VV vysloví vládě nedůvěru a vláda padne
10
26%
b) John podpoří vládu
26
68%
c) John podpoří vládu a rezignuje na ministra vnitra výměnou za rezignaci policejního prezidenta
2
5%

Celkem hlasů: 38

Zpráva
Autor
pikus 1
Kontaktovat uživatele:

#16 Příspěvek od pikus 1 »

mikvalik píše:
sharkcom píše:Já když pozoruju co tam je za pakáž, jak se vesele krade a korumpuje, tak bych tam tu smečku nahradil nějakou cizí státní zprávou. Že by jsme byly třeba britská kolonie...

A proč jako britská? Já jsem myslel, že jsme češi a v minulosti náš národ bojoval za samostatnost a svobodu!
úplně by stačilo, kdyby na těchto postech seděli odborníci z oboru, kteří danou problematiku studovali (ne v Plzni) a né aby nám např. min. financí dělal lojza chemik. :roll: To se potom není čemu divit, že to ve státě vypadá tak jak vypadá.

Opravdu jak kozel zahradníkem. to je hnus velebnosti, du blejt.

Já bych byl taky pro cizí zprávu,
proto že mi Češi at se nám to líbí nebo ne si neumíme vládnout...
a hlavně- musí se nám vládnout tvrdou rukou jinak nevíme co se s námi děje...
K létání nepotřebuji mít v dosahu trafostanici...
mikvalik
Kontaktovat uživatele:

#17 Příspěvek od mikvalik »

pikus 1

To je ovšem velice smutné...
Velox Revolution II ZDZ 50NG
EasyStar II
LOOP VA
pp
Kontaktovat uživatele:

#18 Příspěvek od pp »

ohohohóóóóóó, Silvestrovská zábava začíná...

z idnes.cz

14:31
Martin Knetig na sebe vzal aféru, která rozpoutala vládní krizi. V e-mailu, který rozeslal redakcím, tvrdí, že Libor Michálek měl nízkou sociální inteligenci. Tvrdí, že si při rozhovorech s ním, které si Michálek nahrával, všechno vymýšlel.
:D
sharkcom
Kontaktovat uživatele:

#19 Příspěvek od sharkcom »

mikvalik píše:
sharkcom píše:Já když pozoruju co tam je za pakáž, jak se vesele krade a korumpuje, tak bych tam tu smečku nahradil nějakou cizí státní zprávou. Že by jsme byly třeba britská kolonie...

A proč jako britská? Já jsem myslel, že jsme češi a v minulosti náš národ bojoval za samostatnost a svobodu!
úplně by stačilo, kdyby na těchto postech seděli odborníci z oboru, kteří danou problematiku studovali (ne v Plzni) a né aby nám např. min. financí dělal lojza chemik. :roll: To se potom není čemu divit, že to ve státě vypadá tak jak vypadá.

Opravdu jak kozel zahradníkem. to je hnus velebnosti, du blejt.

Jo to s tebou maximálně souhlasím. Osobně sem hrdý Čech, akorád se musím za náš národ mnohdy stydět. Bohužel. A co se týče našich pánů mocenášů, mám takový pocit, že ať tam je kdo chce, dospěje to vždy do stejného výsledku. Asi promluví klasická Česká trudovitost a hamižnost. Takže to ve výsledku nikam nespěje, spíš naopak. Po revoluci to bylo aspoň nadšení lidí, teď je to akorád zlost a nedůvěra.
Sbach 2200mm, Piper L4H 2500mm, Hawker huriccane 1950mm, F3K SHARK.
Letiště Cheb, www.rc.hys.cz
mikelee

#20 Příspěvek od mikelee »

Podle mně VV vládu podpoří.
Jde jim ted jen o to nějak pozasavit pád popularity. Do řádných voleb je ale daleko, tak nebudou zbytečně nic hrotit. Jsou si vědomi, že ve vládě po příštích volbách být vůbec nemusí. :)
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#21 Příspěvek od RiMr »

pp píše:ohohohóóóóóó, Silvestrovská zábava začíná...

z idnes.cz

14:31
Martin Knetig na sebe vzal aféru, která rozpoutala vládní krizi. V e-mailu, který rozeslal redakcím, tvrdí, že Libor Michálek měl nízkou sociální inteligenci. Tvrdí, že si při rozhovorech s ním, které si Michálek nahrával, všechno vymýšlel.

Taktak...
To je jak s těmi našimi fotbalisti jak měli na hotelu šlapky (bylo to před zápasem s Kyprem, vzpomínám si na to proto, že se psalo že to byl tréning, že naši chlapci trénovali do kyperské šestnáctky... :D) a jak se to provalilo do novin, kde psali že tam tedy měli chlapci slečny a že platili šedesát tisíc (to už si nevzpomínám kolik to bylo ani to není důležité).
A Ujfaluši či kdo, se proti tomu dotčeně ohradil, že to není pravda, že tam žádné slečny neměli a ta částka že taky nesouhlasí... :D :D

Prostě jeden si říká, proboha proč ten člověk rači nedrží hubu...

Bohužel smutné není ani to jak ten vykuk Knetig (a mnozí podobní) vyjebává se systémem, ale kolika lidem tady to imponuje... :?

#22 Příspěvek od jez_cz »

OuvejAchich píše:Véčkaři se před hlasováním seberou a odejdou. Tím pádem vládní koalici otevřeně nepodpoří, ale ani nepotopí.
To mohou stejně odejít od hlasování i ODS. Kdo nebude hlasovat pro vyslovení nedůvěry vládě, tak je v té chvíli v parlamentu zbytečný = podpoří současnou vládu. Jestli VV nedosáhnou odstoupení policejního prezidenta a odLangerizování policie a přesto vládu podpoří, tak si podříznu vlastní větev. A pojede se vesele dál. Nic se neděje - politika není moje podnikání. JaHo
I květák je jen vycepované zelí
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#23 Příspěvek od RolloThomassi »

Asi nikdo si nemyslel , že by se Brdek Džon chtél odstřelit od příležitostí, navíc by ho asi Vítek nechal zakopat někam na Dobříš .
Jestli se někdo včera díval na proslovy zákonodárců ( já jen chvilkama , v kuse bych to nezvládl ) , je mu jasné , že je to parta ochotnických klaunů.

A koho by zajímal pohled poradce prezidenta na vládnutí , doporučuju přečíst jho knihu :

http://www.ulozto.cz/5808518/hajek-smrt-ve-stredu-pdf
lubo1
Kontaktovat uživatele:

#24 Příspěvek od lubo1 »

RolloThomassi píše:

Niekde na ČT som počul zaujímavú tézu - vtip, alebo pravda ?
V ČR je len jedna strana - strana českých kmotrov a za ňu hrajú rôzny hráči, ako ČSSD, TOP, VV..... Občas ich postavia hrať spolu, občas proti sebe, občas niekoho pošlú na striedačku, ako momentalne zelený... no a nech sa zápas vyvýja akokoľvek - im to môže by´t jedno... Vtip, alebo realita?
http://lubo111.rajce.idnes.cz
RiMr
Kontaktovat uživatele:

#25 Příspěvek od RiMr »

Jo. To souvisí s tím smutným vtipem:

V čase voleb...
"Koho budeš volit?"
"Nevím čoveče... Asi komunisty..."
"Jo? A z které strany?"
Kontaktovat uživatele:

#26 Příspěvek od OPR »

lubo1 píše:
RolloThomassi píše:

Niekde na ČT som počul zaujímavú tézu - vtip, alebo pravda ?
V ČR je len jedna strana - strana českých kmotrov a za ňu hrajú rôzny hráči, ako ČSSD, TOP, VV..... Občas ich postavia hrať spolu, občas proti sebe, občas niekoho pošlú na striedačku, ako momentalne zelený... no a nech sa zápas vyvýja akokoľvek - im to môže by´t jedno... Vtip, alebo realita?

Vzpomínám si na jeden vtip. už ani nevím kde jsem ho četl /slyšel zkrátka jak sem se k němu dostal.

Sedí dědeček se svým vnoučkem na zápraží před domem na lavičce a tak si spolu povídají...... o všem možném. A v tom z vnoučka na dědečka vypadne otázka ".. Dědečku co to je revoluce?..." ....... dědeček se na chvilku zamyslí a vnoučkovi odpoví ...... " vidíš na tamhleté střeše domu naproti jak ti holuby tam sedí a odpočívají ? ..... " "... ano dědečku ..." odpoví vnouček ....... a dědeček najednou hlasitě zatleskal ...... holuby se vznesli obkroužili 2x dům a znovu se usadili na střechu. a dědeček povídá.... " viděls ? .....tohle je revoluce ..... ti ti samý holuby sedí na té samé střeše ......jen každý sedí jinak ......"

myslím že pro naši situaci je to dosti výstižné ..... když si uvědomíme kdo všechno nám vládne a co museli ti dotyční udělat proto aby vychodili školy ktré mají. A dosáhli jejich "úspěchu" :?
Doktor
Kontaktovat uživatele:

#27 Příspěvek od Doktor »

No tak náhodou včerejší jednání o vyslovení nedůvěry vládě byl jeden z nejlepších pořadů poslední doby v ČT.
A taky se mi v noci podstatně líp spalo, když mě zákonodárci uklidnili, že mi vládne zase vláda která má jejich důvěru. :lol:

Taky mi nějak nedochází co se upeklo na hradě u Vency. Za ten krátkej čas mohli akorát dosáhnout toho, že VV vládu podpoří pouze ziskem křesla policejní prezidenta. A aby se tohle nedostalo na věřejnost, tak se to zabalilo do tajné úmluvy garantované samotným Václavem z ODS s tím, že tam klucí za hoďku přisli na to, jak zatočit s korupcí v tomhle státě. Oni na to nepřišli. Oni možná ani nechtějí s něčim takovým něco dělat. Takže teď hrajou divadlo o tajné dohodě na které se vlastně vůbec nic (kromě toho že vláda napadne díky VV) nedohodlo a budou hrát na čas a teď teprv budou vymejšlet čim ty debily dole zase umlčí. Po novém roce (uteče 14 dní) se začnou objevovat zase planá hesla jak z tou korupcí zatočí, jak už dělají všechno pro to aby se to neopakovalo. No a za dva měsíce bude zase klid. Policie samozřejmě zase nic nevyšetří (ona tu vlastně od toho je, aby nic nevyšetřila) a pojede se v klidu dál. Standard.

Zamyslet by se měli hlavně Ti, kteří svým hlasem takovouto vládu postavit umožnili. Že je těžký vůbec někoho dneska volit je jasný. Ale že se drží u moci jedna a tatáž banda díky hlasům asi spokojených voličů já nějak nechápu. Asi bude něco pravdy na těch kmotrech co řídí tenhle stát. Pak bohužel nemá v tom případě cenu asi vůbec volit, neboť to bude fungovat pořád stejně ať tam sedí kdo tam sedí. Já už se volebního práva u sebe zřek. Pro mne už je v současnej době volba nevolit asi jediná možná. Určitě asi mnoho lidí namítne, že když nevolim, tak nemam právo vůbec cokoli kritizovat, neboť sem měl možnost svým hlasem tu situaci "ovlivnit". Ano je to tak. Ale na druhou stranu mam dneska čistý svědomí, že s tim ksindlem co dneska sedí v parlamentu nemam nic společného. Já ho tam nezvolil.

Nejsmutnější na tom asi je to, že Ti poslanci jež včera vládu za daného stavu podpořili u mne osobně ztratili veškerý morální kredit (né že by asi ještě nějakej měli). Pokud svým hlasem vládu podpořili, tak vlastě dali najevo, že vše je v pořádku a nic se vlastně neděje. ODS je v mých očích jakási novodobá KSČ. Pokud seš ve straně, tak se podřídíš vedení a na vlasní názor zapomeň. Sme to my, strana ODS, která za tebe myslí. Praktiky fungování v této straně tomu nasvědčují.
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#28 Příspěvek od RolloThomassi »

Nejhorší je , že to co tu popisujete jako vtipy , doměnky a teze - to všechno dává Petr Hájek ve zmíněné knize do souvislostí a jde ještě mnohem dál.
Nejsou to vtipy.

Tu knihu nemusíte kupovat, odkaz na stažení jsem dal. Dá se přečíst jedním dechem , večery jsou dlouhé , tak se do toho pustte co nejdřív. Planeta se v půl jedné začla kymácet na druhou stranu , dny se prodlužují , jaro se blíží.
pp
Kontaktovat uživatele:

#29 Příspěvek od pp »

jak dneska trefně poznamenal někdo na diskuzi (lž)idnes.cz

Vláda přežila, zapomeňte na Michálka...
Všichni poslechli…
Žádná korupce neexistuje…
Václav Klaus je Capo di tutti capi !!!

ohledně těch voleb... taky mám ten pocit, že ať člověk volí koho chce, je to tam pořád stejné... ale nesouhlasím s tím, že by se mělo rezignovat na volby a jít třeba do hospody... ono by to chtělo protestně provolit někoho jiného, možná něco jako teď byly VV, ale nedrobit to do šířky. Napadá mě Česká Pirátská Strana (fuj, ten název není z hlediska PR dobrý, měli by to změnit). Chtělo by to podobnou akci jako byla výzva k zaškrtávání lidí z konce kandidátek. To byl sice dobrý pokus, ale nedotažený v tom smyslu, že možná se dostali nahoru jiní lidé, ale "duch minulosti" ve stranách zůstal.
RolloThomassi
Kontaktovat uživatele:

#30 Příspěvek od RolloThomassi »

Přesně tak, ještě se vracím , protože mi napadla důležitá věc :
Můžme si za to sami . Státnímu zřízení říkáme demokracie , z dějepisu víme , že demos kratos je vláda lidu .
Pokud to budu brát tak , že vláda - ať už je to fakticky kdokoli, nedělá svoji práci správně , je to moje chyba. Protože já jim dávám práci , já je za ni platím . A stejně jako dělník , když na něj majitel firmy ( třeba přes mistra dílny ) nedohlédne , bude se flákat , dělat fušky , vlastní zakázky na stroji toho , kdo mu dává výplatu.
Odpovědět

Zpět na „Smetiště“